info-icon-24
Verzending binnen
2-3 dagen
info-icon-cost
Geen verzendkosten
vanaf €69,00
info-icon-time
Testfase
60 dagen
Gratis telefonisch advies en bestelling
warencorb Bekijken 0 product(en) - 0.00 EUR
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Premium-Droogvoer: Landgut- en Naturgut-Schmaus

Premium Droogvoer

Veel hondenbezitters vragen zich af of nat-, danwel droogvoer de betere keuze is. Beide varianten hebben hun eigen voor- en nadelen.

Zo heeft natvoer bijzonder veel smaak en is het onder andere heel geschikt als u uw hond medicijnen moet geven. Juist oudere dieren kunnen vaak beter overweg met het zachte voer.

Tegelijkertijd is voeren van natvoer echter duidelijk duurder, omdat u, vanwege het hoge watergehalte, grotere hoeveelheden nodig heeft.

Droogvoer kan daarom een goedkoop en praktisch alternatief vormen. Het is lang houdbaar, is goed te doseren en draagt door het kauwen bij aan de tandverzorging.

De kwaliteit maakt het verschil

Of u beter nat- of droogvoer kunt geven, hangt in eerste instantie van de voorkeur van uw trouwe vriend af. Terwijl de ene hond de voorkeur geeft aan de zachte consistentie van natvoer, houdt de andere van het knapperige droogvoer.

En uiteindelijk is niet zozeer het soort voer, maar de kwaliteit ervan het belangrijkst. Want ook met een hoogwaardig droogvoer kunt u uw hond voorzien van alle voedingsstoffen die hij nodig heeft.

Belangrijk zijn hierbij vooral de volgende punten:

  • Het voer moet geen granen bevatten. (Granen veroorzaken bij veel viervoeters overgevoeligheden.)
  • Een hoog aandeel aan vlees is belangrijk. (Het spijsverteringskanaal van honden is afgestemd op het benutten van dierlijke eiwitten.)
  • Dierlijke bijproducten zijn een no-go. (Hierbij gaat het meestal om productieafval dat voor mensen niet gebruikt mag worden.)
  • Een goed droogvoer kan zonder kunstmatige toevoegingen. (Ook deze kunnen allergieën en overgevoeligheden stimuleren.)

Natuurlijk vervult Landschmaus, het droogvoer van Bellfor, al deze criteria. Alle soorten bevatten alleen maar natuurlijke ingrediënten en zijn vrij van granen. In plaats daarvan gebruiken we vers geoogste groenten en vlees van levensmiddelenkwaliteit.

Zo garanderen we dat onze droogvoer lekker smaakt, goed verteerbaar is en dat uw hond alle voedingsstoffen krijgt die hij nodig heeft.

Ook verkrijgbaar met insecteneiwit

Met de soorten Landgut-Schmaus en Naturgut-Schmaus bieden we ons droogvoer zonder granen ondertussen ook met insecteneiwit aan.

Dat klinkt in het begin misschien vreemd

Maar daarna overtuigt het voer echter doordat het bijzonder goed wordt verdragen, door zijn hoogwaardig aminozurenprofiel en zijn zeer lage allergiepotentieel.

Beide soorten bevatten rond 82 procent insecteneiwit. Door dit hoge aandeel dierlijke eiwitten is gegarandeerd dat het voer optimaal is afgestemd op de behoeften van uw hond. Maar dat is nog niet alles.

Want Landgut- en Naturgut-Schmaus zijn niet alleen vrij van granen en eiwitrijk. Daarnaast gebruiken we, net als bij onze andere droogvoersoorten, natuurlijk ook hier alleen maar natuurlijke ingrediënten.

Daardoor is het voer rijk aan vitamines, mineralen en antioxidanten. Bovendien bevat het waardevolle omega 3-vetzuren die onder andere ontstekingen in het lichaam remmen.

Afgezien daarvan zit er nog inuline in het voer voor gezonde darmen en prebiotica om het immuunsysteem te versterken.

Met Bellfor Landgut- en Naturgut-Schmaus zorgt u zo voor een op honden gerichte, goed verteerbare voeding voor uw hond.

Dankzij het gebruikte insecteneiwit is het voer bovendien perfect geschikt voor dieren met allergie of voedselovergevoeligheid.

Of in de variant uit koude persing als Naturgut-Schmaus, of geëxtrudeerd als Landgut-Schmaus. We zijn er zeker van dat ons droogvoer met insecteneiwit ook u en uw hond enthousiast zal maken.

Heeft deze pagina je geholpen?

Schrijf een recensie

Slecht
Goed

Aanbevolen producten

21.99 EUR
8.8 EUR / 1 Kg
In Belasting: BTW 12% Verzendkosten
33.99 EUR
5.66 EUR / 1 Kg
In Belasting: BTW 12% Verzendkosten
30.99 EUR
7.75 EUR / 1 Kg
In Belasting: BTW 12% Verzendkosten
watsapp-button-icon
bellfore motive