info-icon-24
Verzending binnen
2-3 dagen
info-icon-cost
Geen verzendkosten
vanaf €69,00
info-icon-time
Testfase
60 dagen
Gratis telefonisch advies en bestelling
warencorb Bekijken 0 product(en) - 0.00 EUR
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Over Bellfor: Münsterlandse lekkernij – zoals zelfgemaakt

Bellfor is een fabrikant van voeding, voedingssupplementen en verzorgingsproducten voor honden.

Maar wat onderscheidt ons en waarom zou u ons de voorkeur geven boven andere fabrikanten als het gaat om het voeren van uw hond?

Dit is een goede vraag die we hieronder willen beantwoorden.

De mensen achter Bellfor

Wij zijn een door de eigenaar geleid familiebedrijf in de tweede generatie en hebben meer dan 30 jaar ervaring in de productie van hondenvoer. Wij en onze medewerkers houden van dieren. Dat is wat we elke dag opnieuw doen.

Wat drijft Bellfor hondenvoer

Hoewel we de laatste jaren sterk gegroeid zijn en onze producten nu in tal van Europese en Aziatische landen verkopen, is Bellfor geen grote, gezichtsloze groep. Wat we doen, doen we uit liefde voor de hond.

Natuurlijk moeten we ook geld verdienen. Maar één ding mogen we naar onze mening nooit uit het oog verliezen. En dat is de gezondheid van de dieren. Met al onze producten streven wij daarom het doel na om u te ondersteunen in de juiste voeding van uw hond.

Kwaliteit is belangrijk voor Bellfor

Wij hechten bijzonder veel belang aan de kwaliteit van ons voer. Om deze reden gebruiken we alleen grondstoffen van voedselkwaliteit. Slachtafval of kunstmatige additieven worden niet in aanmerking genomen.

Om een constante kwaliteit van de grondstoffen te garanderen, vertrouwen wij op samenwerking met regionale leveranciers. Op deze manier weten we precies waar de ingrediënten voor onze producten vandaan komen en hoe ze worden geproduceerd.

Innovaties met Bellfor ten voordele van uw hond

Met als doel ons productassortiment voortdurend te verbeteren, blijven wij ons productassortiment in samenwerking met ons competente team van dierenartsen en voedingsdeskundigen verder ontwikkelen.

Met insecteneiwit als vervanging voor conventionele eiwitbronnen gebruiken we sinds 2016 een bijzonder innovatief ingrediënt in geselecteerde droge voedingsmiddelen en in sommige van onze voedingssupplementen.

Dit klinkt misschien een beetje vreemd, maar het heeft een aantal voordelen voor uw hond. Insecteneiwit overtuigt niet alleen door zijn hoge biologische waarde.

Bovendien worden de larven van de zwarte soldaatvlieg, waaruit wij ons insecteneiwit produceren, niet ziek. Dit maakt het gebruik van antibiotica in de fokkerij overbodig.

Bovendien heeft het vrijwel geen allergiepotentieel, waardoor ons droogvoer met insecteneiwit het perfecte alternatief is voor voedingsgevoelige honden.

Bellfor draagt bij tot de bescherming van het milieu

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen zijn uiterste best moet doen om het milieu te beschermen. Als producent van hondenvoer zijn wij daarop geen uitzondering.

Wij leveren onze bijdrage aan het milieu voornamelijk door middel van drie dingen:


  • Regionale leveranciers (in plaats van lamsvlees uit Nieuw-Zeeland of ganzen uit Canada) vermijden lange transportafstanden en het daarmee gepaard gaande verbruik van hulpbronnen en de uitstoot van uitlaatgassen.
  • Milieuvriendelijke en recyclebare verpakkingen zorgen voor een optimale bescherming van het voer en ontlasten tegelijkertijd het milieu.
  • In vergelijking met het fokken van conventioneel vee bespaart de productie van insecteneiwit ruimte, verbruikt aanzienlijk minder energie en veroorzaakt geen broeikasgassen.

Als u tevreden bent, zijn wij ook tevreden

Wij willen ons niet alleen onderscheiden van de grote fabrikanten door de kwaliteit van onze producten. Daarnaast is het ook een speciaal verzoek aan ons om u een eersteklas service te bieden.

Enkele voorbeelden van Bellfor klantenservice:


  • Snelle levering van uw bestelling zodat uw hond niet lang hoeft te wachten op zijn Bellfor voer;
  • 100 dagen geld terug garantie omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze producten;
  • Gratis voedingsadvies waar u al uw vragen over het voeren van uw hond kunt beantwoorden.

Uiteraard staan wij altijd open voor suggesties en verzoeken van klanten. Mocht u suggesties hebben over hoe we nog verder kunnen verbeteren, laat het ons weten.

Bellfor assortiment in een oogopslag

Ons assortiment omvat alles wat u nodig heeft voor de gezonde voeding van uw hond. U vindt er verschillende soorten droogvoer, natvoer, hondensnoepjes en voedingssupplementen voor verschillende doeleinden.

Bellfor hondenvoer in onze online shop veilig bestellen en snel bij u thuisbezorgd.

Bellfor graanvrij droogvoer voor honden

De graanvrije droge voeding van Bellfor kenmerkt zich door zijn hoogwaardige ingrediënten en voorziet uw viervoeter van alle noodzakelijke voedingsstoffen. Als u bijzonder veel belang hecht aan een zachte productie, raden wij u de koudgeperste versie van onze droge voeding aan.

Glutenvrij hondenvoer van Bellfor

Met de Bellfor Pur lijn omvat ons assortiment ook droogvoer dat granen bevat. In plaats van goedkope tarwe gebruiken we rijst en maïs. Beide zijn glutenvrij en veel beter verteerbaar voor uw hond.

Natuurlijk, graanvrij natvoer voor honden

Geeft uw hond de voorkeur aan natvoer boven droogvoer? Dan zal hij dol zijn op het favoriete menu van Bellfor. Geselecteerde natuurlijke ingrediënten en veel vers vlees zorgen ervoor dat het natvoer niet alleen goed smaakt voor uw hond, maar het ook goed doet.

Gezonde, graanvrije hondenkoekjes en snacks

Besteed niet alleen aandacht aan het voer, maar ook aan de kwaliteit van de traktaties voor uw hond. Met onze graanvrije hondenkoekjes en snacks zoals gedroogd vlees of longblokjes van regionale oorsprong bent u bij ons aan het juiste adres.

Voedingssupplementen voor honden

Zelfs als een goede hondenvoeding uw viervoeter van alle belangrijke voedingsstoffen voorziet, zijn er situaties waarin extra voedingssupplementen nuttig kunnen zijn. Of het nu gaat om het ontgiften van de nieren, het versterken van de gewrichten of een worminfectie. Onze voedingssupplementen voor honden bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten en zijn daarom effectief en verteerbaar tegelijk.

Bellfor - natuurlijk beter

Wij hebben de ambitie om altijd de best mogelijke kwaliteit te leveren ten voordele van uw hond. We werken er elke dag hard aan om dit te bereiken en proberen onze producten steeds verder te ontwikkelen en nog beter te maken.

Maar overtuig uzelf en vertrouw op ons en onze ervaring als het gaat om de juiste voeding van uw viervoeter.

Indien u niet zeker weet welke Bellfor hondenvoer de juiste is voor uw hond, maak dan gebruik van ons gratis voedingsadvies. Wij helpen u graag verder.

STOCK VERKOOP

Onze producten zijn niet alleen online beschikbaar. U kunt ook direct ter plaatse bij ons kopen!

Hier kunt u zich overtuigen van alle Bellfor producten en onze vriendelijke medewerkers informeren u graag over alles wat te maken heeft met gezonde, soortgerichte hondenvoeding.

Van nat en droogvoer tot snacks, koekjes of voedingssupplementen: wij zijn er zeker van dat er iets is dat geschikt is voor uw viervoeter.

En als je het direct meeneemt: geen probleem, want wie kan beter beoordelen welke smaken?

Bezoek ons tijdens de onderstaande openingstijden. We kijken ernaar uit u en uw vachtneus(s) te zien!


Voorraad verkoop

Maandag tot vrijdag van 8:00 tot 14:00 uur.

Telefonische afspraak: +31616140932.


Onze partner winkel:

www.der-zooexperte.de

watsapp-button-icon
bellfore motive