info-icon-24
Verzending binnen
2-3 dagen
info-icon-cost
Geen verzendkosten
vanaf €69,00
info-icon-time
Testfase
60 dagen
Gratis telefonisch advies en bestelling
warencorb Bekijken 0 product(en) - 0.00 EUR
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
van 42.91 EUR
470.92 EUR / 1 Kg
inclusief BTW 12% Verzendkosten
26.16 EUR
130.79 EUR / 1 Kg
inclusief BTW 12% Verzendkosten
11.50 EUR
10.46 EUR
17.43 EUR / 1 Kg
inclusief BTW 12% Verzendkosten
van 58.99 EUR
6.1 EUR / 1 Kg
inclusief BTW 12% Verzendkosten
van 58.99 EUR
6.1 EUR / 1 Kg
inclusief BTW 12% Verzendkosten

Duitse Herdershonden voer van Bellfor

De Duitse Herdershond is een groot hondenras uit Duitsland en is geclassificeerd in groep 1 door de FCI. De Duitse Herder is geboren aan het eind van de 19e eeuw en is een klassieke beschermer, waak- en herdershond. Hij wordt in veel landen gewaardeerd als politiehond en wordt ook gebruikt door reddingsdiensten en als geleidehond.

Als klassieke herdershond wordt de Duitse Herdershond gekenmerkt door een attent karakter en een uitgesproken beschermend instinct. Toch is hij meestal speels, evenwichtig en goedmoedig.

Herdershonden zijn leerzaam, aanhankelijk en hebben een hoge bewegingsdrang. Dankzij hun goede reukzin worden ze vaak gebruikt als snuffelhonden. Daarnaast zijn ze het meest geschikt voor de opleiding tot geleidehond of volgens hun oorspronkelijke fokdoel als waak- en herdershond.

Duitse herdershond ziekten

Ondanks hun robuuste lichaamsbouw zijn Duitse herders gevoelig voor gewrichtsziekten. Vooral heupgewrichtdysplasie komt vaak voor, wat gepaard gaat met hevige pijn en een toenemende mobiliteitsbeperking.

Daarnaast hebben herdershonden soms last van alvleesklierinsufficiëntie, waarbij een genetisch defect de productie van enzymen in de alvleesklier verstoort, zodat het dier zijn voedsel niet goed kan verteren.

Het juiste dieet voor de herdershond

Een evenwichtige voeding speelt een belangrijke rol voor de Duitse herdershond. Speciaal voedsel kan helpen bij alvleesklierinsufficiëntie om de spijsvertering te vergemakkelijken en tevens een optimale toevoer van voedingsstoffen voor de gezondheid van de gewrichten te waarborgen.

Daarom is Premium Pur FleischPlus van Bellfor bij uitstek geschikt als voer voor de Duitse Herder. Het hoogwaardige droge voedsel is vrij van kunstmatige additieven en tarwe. In plaats daarvan zorgen licht verteerbare koolhydraatbronnen zoals rijst en een hoog vleesgehalte ervoor dat het voedsel uw Duitse herder voorziet van alle belangrijke voedingsstoffen en voldoende energie voor zijn actieve dagelijkse leven.

Ter voorkoming van heupdysplasie wordt ook een voedingssupplement met Bellfor Joints & Bones aanbevolen.

Bovendien bieden de buitensnacks in de set de mogelijkheid om uw viervoeter te belonen met een gezonde hondensnack en het voer van uw Duitse herdershond aan te vullen met lekkernijen.

Beste voer voor Duitse herdershonden in de betaalbare economie set

Om u optimaal te ondersteunen met een voeding die voldoet aan uw behoeften, krijgt u bij ons voer voor de Duitse herdershond tegen de speciale prijs. Bespaar geld bij het bestellen in een set en krijg ook 10 procent korting op je volgende bestelling bij Bellfor en een praktische maatbeker om het voedsel voor je Duitse herder tot op de dichtstbijzijnde gram te portioneren.

Onze voederset voor de Duitse Herdershond in een oogopslag:

Het Bellfor voedingsconcept ondersteunt u vanaf jonge leeftijd bij het voeren van uw Duitse Herdershond volgens zijn behoeften en soort.

Duitse Herdershond voer
watsapp-button-icon
bellfore motive