info-icon-24
Verzending binnen
2-3 dagen
info-icon-cost
Geen verzendkosten
vanaf €69,00
info-icon-time
Testfase
60 dagen
Gratis telefonisch advies en bestelling
warencorb Bekijken 0 product(en) - 0.00 EUR
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
11.50 EUR
10.46 EUR
17.43 EUR / 1 Kg
inclusief BTW 12% Verzendkosten
van 29.30 EUR
125.57 EUR / 1 Kg
inclusief BTW 12% Verzendkosten
van 58.99 EUR
6.1 EUR / 1 Kg
inclusief BTW 12% Verzendkosten

Rhodesian Ridgeback voer van Bellfor

De Rhodesian Ridgeback is een van de grote hondenrassen. Het komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika en Zimbabwe en is niet alleen een populaire jachthond daar vandaag de dag. Daarnaast is de Rhodesian Ridgeback ook geschikt als waak- en gezinshond. 

Oorspronkelijk werd de Rhodesische Ridgeback gebruikt voor de jacht op groot wild. Tegenwoordig is hij ook een uitstekende persoonlijke speur- en reddingshond.

De Rhodesische Ridgeback wordt gekenmerkt door een liefdevolle natuur en een zeer trouw karakter. De intelligente dieren zijn zeer betrouwbaar en in staat om te leren.

Rhodesische Ridgeback Ziekten

Een van de ziekten waarvoor Rhodesische Ridgeback bijzonder voorbestemd is, is hypothyreoïdie.

Het ras is ook gevoelig voor Symmetrische Lupoid Onychodystrofie (SLO). Dit uit zich in pijnlijke tenen en broze klauwen, die regelmatig falen.

Een andere ziekte die relatief vaak voorkomt bij Rhodesische Ridgeback is het Wobbler Syndroom. Dit veroorzaakt schade aan de zenuwen in het ruggenmerg, met de nadruk op de halswervels.

Rhodesisch Ridgebackvoedsel

Het juiste dieet speelt een belangrijke rol bij het voorkomen van deze ziekten bij Rhodesische Ridgeback. Als de schildklier bijvoorbeeld te weinig actief is, is het noodzakelijk om heel goed te letten op de juiste inname van jodium.

Bij symmetrische lupoïde onychodystrofie is een voldoende toevoer van omega-3- en omega-6-vetzuren en zink en biotine belangrijk.

En ook bij het Wobbler-syndroom is al in het puppy-tijdperk een eerlijke voeding belangrijk om het risico op een ziekte duidelijk te verlagen.

Een passend dieet is onontbeerlijk voor een lang en gezond hondenleven. Om u te ondersteunen hebben we een speciale voedingsset voor de Rhodesische Ridgeback samengesteld. Bestel de besparingsset van Weidefeest, Outdoor Bites en Bellfor Skin & Furry tegen een speciale prijs en ontvang een extra korting van 10 procent bij uw volgende bestelling van voedsel voor uw Rhodesische Ridgeback.

Onze Rhodesisch Ridgeback voedingsset in één oogopslag:

Speciaal rashondenvoer van Bellfor helpt u om uw Rhodesian Ridgeback al op jonge leeftijd van alle benodigde voedingsstoffen te voorzien en zo een belangrijke bijdrage te leveren aan zijn gezondheid.

Ridgeback voer
watsapp-button-icon
bellfore motive