Gratis telefonisch advies en bestelling
(+49) 2222-8039975

Verzending binnen

2-3 dagen

Geen verzendkosten

vanaf €69,00

Testfase

100 dagen

Duurzaam hondenvoer


Het produceren van duurzaam hondenvoer betekent voor ons ook de bescherming van het milieu. Daarom betrekken we bijna al onze grondstoffen van regionale boerderijen. Door de korte transportafstanden worden er minder emissies veroorzaakt en kunnen we ons ook regelmatig overtuigen van de kwaliteit en productieomstandigheden ter plaatse. Daarbij gaat het niet alleen om het houden van de juiste diersoorten, maar ook om sociaal aanvaardbare arbeidsomstandigheden.


Onze twee graanvrije droge hondenvoersoorten Naturgut-Schmaus (Natuurerfgoedfeest) en Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) met insecteneiwit bieden nog zeven andere redenen voor duurzame voeding.

Aanbevolen

Tranende Ogen bij Honden: Oorzaken en Verzorgingstips

Tranende Ogen bij Honden: Oorzaken en Verzorgingstips

Oogproblemen zijn een veelvoorkomend probleem bij honden. Het kan verschillende oorzaken hebben en zich op zeer verschillende manieren manifesteren.In dit artikel kunt u ontdekken wat de oorzaak is va..

18-06-2019 Beoordelingen: 33187
Oorontsteking bij Honden - wat helpt?

Oorontsteking bij Honden - wat helpt?

Oorontstekingen zijn bij honden helaas niet zeldzaam. Meestal gaat de ziekte gepaard met veel pijn voor het dier, alleen al daarom moet u er serieus mee omgaan.In deze bijdrage gaan we in op de versch..

11-01-2018 Beoordelingen: 45960
Waar u op letten moet bij jeukende Oren van uw Hond

Waar u op letten moet bij jeukende Oren van uw Hond

Krabt uw hond voortdurend aan zijn oren, schudt hij zijn hoofd of houdt hij het vaak scheef? Dan is de kans groot dat hij een oorontsteking heeft.Net als bij de mens veroorzaakt dit ook bij uw hond pi..

18-10-2017 Beoordelingen: 11738