info-icon-24
Verzending binnen
2-3 dagen
info-icon-cost
Geen verzendkosten
vanaf €69,00
info-icon-time
Testfase
60 dagen
Gratis telefonisch advies en bestelling
warencorb Bekijken 0 product(en) - 0.00 EUR
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
13.08 EUR
163.55 EUR / 1 Kg
inclusief BTW 12% Verzendkosten

Franse Buldoggen voer van Bellfor

De Franse Buldog is een klein hondenras dat wordt geleid door de FCI in groep 9 als gezelschapshond en gezelschapshond. Franse bulldogs zijn erg populair bij hondenbezitters van alle soorten en staan bekend om hun vriendelijke en knuffelachtige karakter.

De Franse Buldog wordt gekenmerkt door een buitengewoon aangename natuur. Ze is over het algemeen vrolijk, erg geduldig en kalm. Tegelijkertijd zijn Franse Buldoggen moedige figuren, wat niet gelijk te stellen is met agressiviteit. 

De Franse Buldog is niet echt bekend als een sportieve aas. Het heeft een kleine bewegingsbehoefte en heeft daarom de neiging om gemakkelijk overgewicht te veroorzaken. Om obesitas en de gevolgen daarvan voor uw gezondheid te voorkomen, is het belangrijk om uw calorie-inname in de gaten te houden.

Franse Bulldogziekten

Vanwege hun gefokte eigenschappen hebben Franse Bulldogs de neiging om een aantal ziekten te hebben. Naast ontstekingen in de huidplooien van de dieren bestaat er een risico op urinewegstenen en problemen met het bewegingsapparaat, zoals hernia's en heup- of elleboogdysplasie.

Bulldogvoer

Wij raden ons droogvoer- en uitloopfeest en ons natvoer- en scharrelmenu aan als voedsel voor Franse Buldoggen. Beide variëteiten bevatten geen granen of kunstmatige additieven, maar bestaan uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten voor de voedselkwaliteit. 

Zo kunt u er zeker van zijn dat het voer voor uw Franse Buldog goed wordt verdragen en alle belangrijke voedingsstoffen bevat. 

Daarnaast raden wij u aan om actief iets te doen voor het immuunsysteem van uw hond. Gebruik Bellfor Immuun met propolis en insecteneiwit om het lichaam van uw Franse Buldog te voorzien van extra micronutriënten en om het immuunsysteem van het dier op een natuurlijke manier te versterken.

Beste voeding voor Franse Buldoggen in de Bellfor-Sparset

Hoogwaardig voedsel voor Franse Buldoggen hoeft geen fortuin te kosten. Met onze besparingsset krijgt u alles wat u nodig heeft voor de soort-geschikte voeding van uw bulldog tegen een speciale prijs. Ontvang nu onze voedselset voor uw Franse Buldog en ontvang een extra kortingsbon van 10 procent op uw volgende bestelling.

Onze voedselset voor uw Franse Bulldog in een oogopslag:

Wij raden u aan om speciale, goed getolereerde hondenvoeding te gebruiken voor de Franse Bulldog en het Bellfor Joint & Bone supplement voor de gezondheid van uw gewrichten.

Franse Bulldog voer
watsapp-button-icon
bellfore motive