Gratis telefonisch advies en bestelling
(+49) 2222-8039975

Verzending binnen

2-3 dagen

Geen verzendkosten

vanaf €69,00

Testfase

100 dagen

Waarom graanvrij?

Alle soorten van ons Münsterlander land lekkernij zijn tot 100% graanvrij. Wij maken geen gebruik van tarwe, spelt, haver, rogge en gerst. Ook mais en rijst zitten niet in onze land lekkernij soorten. 


Wij maken gebruik van een mix van zoete aardappelen en aardappel of gebruiken als een koolhydraatdrager alleen de zoete aardappel. Dus we kunnen volledig een graan intolerantie uitsluiten. Wij gebruiken alleen de zoete aardappel in sommige soorten, want het is botanisch niet gerelateerd aan de aardappel. De huidige in de zoete aardappel voorhandige zetmeel is complex opgebouwd en kan langzamer worden verteerd – in het kielzog stijgt de bloedsuikerspiegel langzaam en niet zo hoog op.


Complex opgebouwd zetmeel en de daardoor gelijkmatige stijging van de bloedsuikerspiegel is overigens ook de reden waarom mensen vaak wordt geadviseerd om minder voedsel te nemen met lichte meel soorten, maar meer volle granen te eten.


De zoete aardappel wordt beschouwd als voedingsrijke groente. (volgens CSPI) en zit vol met natuurlijke vitaminen. 


Aangezien wij volledig van granen afzien, is ons lands lekkernij ook uitermate geschikt voor alle honden met een graan- of glutenintolerantie. Het toenemende aantal viervoetige dieren die allergisch reageren op mais, kan veilig worden gevoed met allerlei Münsterlanden lekkernij.

 

Aanbevolen

Tranende Ogen bij Honden: Oorzaken en Verzorgingstips

Tranende Ogen bij Honden: Oorzaken en Verzorgingstips

Oogproblemen zijn een veelvoorkomend probleem bij honden. Het kan verschillende oorzaken hebben en zich op zeer verschillende manieren manifesteren.In dit artikel kunt u ontdekken wat de oorzaak is va..

18-06-2019 Beoordelingen: 33184
Oorontsteking bij Honden - wat helpt?

Oorontsteking bij Honden - wat helpt?

Oorontstekingen zijn bij honden helaas niet zeldzaam. Meestal gaat de ziekte gepaard met veel pijn voor het dier, alleen al daarom moet u er serieus mee omgaan.In deze bijdrage gaan we in op de versch..

11-01-2018 Beoordelingen: 45960
Waar u op letten moet bij jeukende Oren van uw Hond

Waar u op letten moet bij jeukende Oren van uw Hond

Krabt uw hond voortdurend aan zijn oren, schudt hij zijn hoofd of houdt hij het vaak scheef? Dan is de kans groot dat hij een oorontsteking heeft.Net als bij de mens veroorzaakt dit ook bij uw hond pi..

18-10-2017 Beoordelingen: 11738