info-icon-24
Verzending binnen
2-3 dagen
info-icon-cost
Geen verzendkosten
vanaf €69,00
info-icon-time
Testfase
60 dagen
Gratis telefonisch advies en bestelling
warencorb Bekijken 0 product(en) - 0.00 EUR
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Graanvrije gezonde zachte snacks voor uw hond

Graanvrije Zachte Snacks – de gezonde traktatie voor thuis en onderweg

De Bellfor Zachte-Hapjes in verschillende smaken kiezen voor een gezonde traktatie. De Bellfor Zachte-Hapjes zijn 100% graanvrij en bevatten tot 50% vlees of insecteneiwitten. De ingrediënten zijn afkomstig van gecertificeerde leveranciers van grondstoffen en komen uit de regio.

De Bellfor Zachte-Hapjes zijn de ideale beloning tijdens een training op de hondenschool of gewoon als een gezonde traktatie voor thuis.

De Bellfor Zachte-Hapjes worden geproduceerd met behulp van het zachte koude persproces. De lage verwarming tijdens het persen zorgt ervoor dat zeer blangrijke voedingsstoffen en vitaminen behouden blijven tijdens de productie van Bellfor Zachte-Hapjes.

Dat maakt gezonde, zachte snacks voor honden zo lekker

We raden u aan dezelfde kwaliteitsnormen te hanteren bij het kiezen van zachte snacks voor uw hond, als u doet bij hondenvoer voor uw viervoeter. Naar onze mening hebben noch graanproducten noch dierlijke bijproducten iets verloren in hondensnacks. 

Hoogwaardig vlees en natuurlijke ingrediënten moeten de regel zijn, zelfs voor lekkernijen voor honden.

Onze Soft Snacks zijn ideaal voor hondentraining

Beloningen in de vorm van kleine traktaties zijn een belangrijk onderdeel van de hondentraining. Het is echter belangrijk dat uw hond zijn hapje snel kan eten en er niet te lang op kauwt.

Onze Soft Snacks hebben hiervoor de perfecte maat en zijn daarom ideaal om het leereffect met uw hond te ondersteunen. Bovendien passen de gezonde lekkernijen, die optioneel verkrijgbaar zijn met insectenproteïnen voor mensen met een allergie, perfect in elke snackzak.

De belofte van Bellfor voor de kwaliteit

Geschikt voor onze geselecteerde Bellfor-kwaliteit kiezen wij onze grondstoffenleveranciers voor onze zachte snacks uit volgens dezelfde kwaliteitscriteria als voor ons Bellfor droog hondenvoer en bieden alleen producten van regionale fabrikanten.

De zachte snacks bevatten tot 50% vlees in voedselkwaliteit, hoogwaardige lijnolie met waardevolle omega 3-vetzuren, fruit en groenten.

Voor bijzonder gevoelige honden zijn er ook onze Landgut-Hapjes van Bellfor met insecteneiwitten.

Het insecteneiwit dat door ons is gebruikt van de zwarte soldaatsvlieg wordt o.a gekenmerkt door een complex aminozuurprofiel, de bouwstenen van eiwitten.

U beloont dus niet alleen uw hond, maar geeft hem ook een waardevolle, gezonde eten. De gezondheid van uw hond zal u dankbaar zijn.

De voordelen van de Bellfor Zachte Hapjes in een oogopslag:

  • Hoog vleesgehalte in voedselkwaliteit met tot 50%
  • Insecteneiwit met een zeer laag allergiepotentieel
  • Groenten en fruit uit de regio
  • Ideale grootte van 0,6 -0,8 cm
  • Stevige consistentie
  • Geschikt voor alle rassen
  • Vooral smakelijk en licht verteerbaar

Zachte snacks
watsapp-button-icon
bellfore motive