info-icon-24
Verzending binnen
2-3 dagen
info-icon-cost
Geen verzendkosten
vanaf €69,00
info-icon-time
Testfase
60 dagen
Gratis telefonisch advies en bestelling
warencorb Bekijken 0 product(en) - 0.00 EUR
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
8.36 EUR
167.27 EUR / 1 Kg
inclusief BTW 12% Verzendkosten
8.36 EUR
167.27 EUR / 1 Kg
inclusief BTW 12% Verzendkosten
11.50 EUR
328.67 EUR / 1 Kg
inclusief BTW 12% Verzendkosten
8.36 EUR
167.27 EUR / 1 Kg
inclusief BTW 12% Verzendkosten
7.84 EUR
156.8 EUR / 1 Kg
inclusief BTW 12% Verzendkosten
40.55 EUR
36.49 EUR
145.97 EUR / 1 Kg
inclusief BTW 12% Verzendkosten
van 8.36 EUR
188.2 EUR / 1 Kg
inclusief BTW 12% Verzendkosten

Freeze-Snacks van Bellfor: bijzondere lekkernijen voor bijzondere honden

Freeze-Snacks van Bellfor: bijzondere lekkernijen voor bijzondere honden

Als hondenbezitter weet u natuurlijk dat hondentraktaties bij het dagelijkse leven van uw viervoeter horen. Tegelijkertijd hecht u net als wij grote waarde aan een gezonde hondenvoeding en zorgt u er daarom voor dat de kwaliteit van de snacks van uw hond niets te wensen overlaat.  

In dat geval zijn onze Freeze-Snacks perfect voor u geschikt. De kleine delicatessen bestaan namelijk uitsluitend uit natuurlijke bestanddelen van levensmiddelkwaliteit, zodat u uw hond op een gezonde en geschikte manier kunt belonen. 

Waarom onze snacks voor honden zo bijzonder zijn 

Bij Bellfor letten wij er sinds jaar en dag op, dat we voor onze producten uitsluitend gezonde en hoogwaardige ingrediënten gebruiken. Dat geldt niet alleen voor ons hondenvoer, maar ook voor onze traktaties. Bellfor Freeze-Snacks zijn zeer bijzondere hondensnacks, die uit zorgvuldig geselecteerde, gevriesdroogde bestanddelen bestaan.  

Op de ingrediëntenlijst van onze Freeze-Snacks zult u geen kunstmatige toevoegingen en andere minderwaardige ingrediënten zoals graan tegenkomen.

Freeze-Snacks

U kunt er daarom zeker van zijn, dat de gevriesdroogde delicatessen rijk zijn aan voedingsstoffen en uw hond van een extra portie dierlijke eiwitten zullen voorzien. Daardoor zijn de koolhydraatarme lekkernijen ideaal om het dieet van uw viervoeter op gezonde wijze mee aan te vullen. 

Waarom Freeze-Snacks van Bellfor de perfecte beloning zijn 

Elke hond is blij als hij tussen zijn maaltijden door van een kleine traktatie mag genieten. Daarnaast zijn hoogwaardige hondensnacks doorgaans onmisbaar, om honden bij het trainen te motiveren.

Een goede hondensnack zou een evenwichtige samenstelling moeten hebben en uitsluitend uit voor honden geschikte ingrediënten moeten bestaan. Afgezien daarvan is het belangrijk, dat hondensnacks niet te groot zijn, zodat de training door hun consumptie niet te lang onderbroken wordt.

Freeze-Snacks van Bellfor worden gekenmerkt door het gebruik van uitsluitend natuurlijke bestanddelen. In combinatie met het milde vriesdroogproces maakt dat de snacks bijzonder voedzaam. 

Onze Freeze-Snacks zijn momenteel naar keuze verkrijgbaar met kippenharten, lammerlongen of bosbessen. De kleine delicatessen smaken niet alleen goed, maar ze hebben ook de ideale grootte om uw viervoeter tussendoor met iets bijzonders te belonen of hem bij het trainen te motiveren.

Toch vormt u het beste zelf een beeld van ons producten. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw hond onze heerlijke snacks bestaand uit gezonde gevriesdroogde bestanddelen niet zal kunnen weerstaan. 

Uw voordelen met onze hoogwaardige Freeze-Snacks in één overzicht:

  • Gemaakt van zorgvuldig geselecteerde bestanddelen van levensmiddelkwaliteit
  • Graanvrij en zonder kunstmatige toevoegingen 
  • Koolhydraatarme hondenlekkernijen 
  • Hoger gehalte aan dierlijke eiwitten 
  • Bijzonder rijk aan voedingsstoffen dankzij het milde vriesdroogproces 
  • Heerlijke smaak, die ook veeleisende honden overtuigt
Freeze-Snacks
watsapp-button-icon
bellfore motive