info-icon-24
Verzending binnen
2-3 dagen
info-icon-cost
Geen verzendkosten
vanaf €69,00
info-icon-time
Testfase
60 dagen
Gratis telefonisch advies en bestelling
warencorb Bekijken 0 product(en) - 0.00 EUR
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Koudgeperst hondenvoer graanvrij

Gemakkelijk te verteren voor elke hond - koudgeperst droogvoer

Koudgeperst hondenvoer

Koud geperst hondenvoer is een bijzonder goed verteerbaar voer voor uw hond. Het wordt bijzonder zacht geproduceerd en is daarom bijzonder geschikt voor oudere en zieke, vatbare of zeer gevoelige honden. Het droge voer is ook een smakelijk en gezond diervoeder voor elke sterke, gezonde en minder gevoelige hond.

We produceren alleen hondenvoer met de beste, natuurlijke ingrediënten. Bellfors graanvrije Forstbach-Schmaus (Forstbach feest), Naturgut-Schmaus (Natuurerfgoedfeest), Wiesen-Schmaus (Wiedefeest) en Wiesen-Schmaus (Wiedefeest) Junior bevatten veel hoogwaardige verse vis of kip, vers geoogste en vitaminerijke groenten en andere geselecteerde ingrediënten met vitale en verteerbare vitale stoffen. Door het zachte koud persen, dat zijn oorsprong vindt in de voedingsindustrie, wordt de temperatuur niet boven een waarde van 55 graden verhoogd, omdat hierdoor ook het risico op salmonella wordt geëlimineerd. 

De lage opwarming tijdens het persen zorgt ervoor dat zeer belangrijke voedingsstoffen, zoals vitamines, behouden blijven tijdens de productie van het gedroogde voer. U biedt uw hond een voedermengeling aan die van zeer hoge kwaliteit en voedzaam is. Het diervoeder bevat geen synthetische aroma's, conserveermiddelen of kleurstoffen, noch genetisch gemodificeerde stoffen.

Bijzonder goed verteerbaar droogvoer

Koud geperst hondenvoer is goed verteerbaar en is ook een populair Barf alternatief. Barfen is het voeren van vers vlees, beenderen en rauwe groenten aan honden. De behoeften van volwassen, gezonde honden worden zeer goed aangepakt met dit dieet, daarom is onze koudgeperste hondenvoer in de samenstelling is ontwikkeld op een zodanige wijze dat het komt met de optimale verhouding van alle belangrijke vitaminen, aminozuren, vetzuren en mineralen zeer dicht bij de baron.

In tegenstelling tot blaffen, koudgeperst hondenvoer vergt minder inspanning om te voeren en is ideaal voor opslag op lange termijn. U kunt het gemakkelijk en ongecompliceerd online bestellen en het in de kortste tijd geleverd krijgen.

Een ander voordeel van koudgeperst droogvoer is dat ziektes veroorzaakt door fouten zoals onder- of overaanbod van voedingsstoffen, die nu vaak optreden tijdens het barbecueën, veilig vermeden kunnen worden. Honden die ooit problemen hadden met droogvoer verdragen Forstbach-Schmaus (Forstbach feest), Naturgut-Schmaus (Natuurerfgoedfeest), Wiesen-Schmaus (Wiedefeest) en Wiesen-Schmaus (Wiedefeest) Junior zeer waarschijnlijk, omdat alle ingrediënten van de hoogste kwaliteit zijn en er geen graan wordt gebruikt.


Onze producten

watsapp-button-icon
bellfore motive