info-icon-24
Verzending binnen
2-3 dagen
info-icon-cost
Geen verzendkosten
vanaf €69,00
info-icon-time
Testfase
60 dagen
Gratis telefonisch advies en bestelling
warencorb Bekijken 0 product(en) - 0.00 EUR
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Het deskundigen team van Bellfor: Wetenschap – natuurgeneeskunde – praktijk ervaring

Bellfor hondenvoer, voedingssupplementen en snackscks voor honden zijn onderworpen aan strenge eisen

Deze zijn met name:

  • Uitstekende kwaliteit van gebruikte grondstoffen
  • De bewezen effectiviteit van de producten
  • Diervriendelijk, gezond en verteerbaar voor de hond
  • In de praktijk getest en bewezen
  • Milieuvriendelijk en duurzaam
  • Overeenkomstig met de dierenbescherming

Ons deskundigen team is verantwoordelijk voor de uitvoering van deze hoge eisen aan ons product. Van het idee tot de ontwikkeling, voor de praktische test en tot de presentatie van een nieuw product.

Hondentraining

Silke Kessler - Bellfor hondentrainer


Silke Kessler werkte jarenlang als hondenuitlaatservice, in 2018 besloot ze een opleiding tot gecertificeerd hondentrainer te volgen, die ze in 2019 met succes afrondde. Daarna volgden voortdurend verdere en geavanceerde opleidingen. Ze mocht beide kanten leren kennen, direct werken met honden en werken met mensen. Haar focus ligt op relatie werk, wederzijds vertrouwen, oriëntatie en leiderschap, "Zit, neer, hak, iedereen kan het, een respectvolle relatie kan niet geconditioneerd worden als een commando, maar is het meest waardevolle van een hond-mens team," zegt Silke.


Haar thema: Hondentraining


Hobby's: Haar familie, haar honden, wandelen, mantrailen (met haar honden).

WETENSCHAP

Dierenarts Mevrouw Laura Meyer


Studie van diergeneeskunde aan de Universiteit voor Veterinaire Geneeskunde Hannover van oktober 2010 tot maart 2017.

Tijdens haar studie was mevrouw Meyer gedurende één jaar onderzoeksassistente bij het Instituut voor Fysiologie an de Universiteit voor Veterinaire Geneeskunde Hannover.

Tijdens haar praktijkjaar heeft mevrouw Meyer haar stage afgerond bij Prof. Kamphues van het Instituut voor Diervoeding aan de Universiteit voor Veterinaire Geneeskunde Hannover.

inds mei 2017 promoveert mevrouw Meyer bij Prof. Kamphues van het Instituut voor Diervoeding aan de Universiteit voor Veterinaire Geneeskunde Hannover.

Haar thema: Diervoeding

Hobby´s: paardrijden (ijsland paarden), honden (twee Elos), badminton

Natuurgeneeskunder

Andrea Lange - Bellfor voedingsdeskundige

Na haar opleiding tot dierenartsassistent heeft mevrouw Lange van 2002 tot 2006 een vijftrapsopleiding (Nutritional Adviser Program) gevolgd. Hiermee kwalificeerde ze zich als voedingsadviseur voor honden en katten en als veterinair gezondheidsadviseur.


Mevrouw Lange heeft vele jaren ervaring in haar vakgebied en weet daarom precies wat belangrijk is voor een soort-geschikte voeding voor honden en katten. Als lid van ons competentieteam adviseert zij zowel particuliere klanten als vakhandelaren over onze producten en over open vragen met betrekking tot het thema van soort-geschikte diervoeding.


Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met mevrouw Lange via e-mail: [email protected] of telefonisch: 02255-9573996.

Mon Tue Wed Thu 9:30 - 17:00

Vr 9:30 - 14:00

Dierengenezer

Kristina Mauer-Popp - Bellfor dierengenezeres

Kristina Mauer-Popp

Mevrouw Mauer-Popp ontdekte haar liefde voor honden en katten als klein kind. Het was voor haar dan ook al vroeg duidelijk welk carrièrepad zij zou inslaan. Zij is in 2004 afgestudeerd in de diergeneeskunde aan de FAT Gelsenkirchen.

 

Als lid van het competentieteam van Bellfor stelt mevrouw Mauer-Popp ons haar jarenlange ervaring ter beschikking. Voortaan zullen zowel particuliere als commerciële klanten op deskundige wijze door haar worden bijgestaan op het gebied van soorteigen hondenvoeding.


Voor vragen kunt u contact opnemen met mevrouw Mauer-Popp per e-mail: [email protected] of per telefoon: 02255-9573996.

ma di wo do 9:00 - 16:00


Haar onderwerp: diergeneeskundige praktijk


Hobby's: haar honden, lezen, tuinieren, bioscoop

watsapp-button-icon
bellfore motive