Gratis telefonisch advies en bestelling
(+49) 2222-8039975

Verzending binnen

2-3 dagen

Geen verzendkosten

vanaf €69,00

Testfase

100 dagen

Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 10
Freiland-Schmaus Mini (Openluchtfeest Mini) - Kip - Graanvrij - 2,5 kgGraanvrij geëxtrudeerd hondenv..

Versandgewicht je Stück: 0 kg

Hypoallergenen Landgut-Menü van Bellfor HondenvoerBellfor graanvrij natvoer, die volgens de lev..

Versandgewicht je Stück: 0 kg

Hoogwaardige Bellfor voor puppyvoeding voor kleine rassenEr is veel te overwegen bij het voeren van ..

Versandgewicht je Stück: 0 kg

Teckelvoedsel van BellforDe Teckel is een klein hondenras uit Duitsland. De viervoeters met de karak..

Versandgewicht je Stück: 0 kg

Hypoallergenen Bellfor het LieblingsmenüBellfor graanvrij natvoer, die volgens de levensmiddele..

Versandgewicht je Stück: 0 kg

Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten) - 50 Capsules Gezonde gewrichten, banden en pezen..

Versandgewicht je Stück: 0 kg

Bellfor Favoriete menu - Graanvrij natvoer voor de hond met vers kippenvleesGraanvrij natvoer voor d..

Versandgewicht je Stück: 0 kg

Graanvrije Zachtet Snacks – de gezonde traktatie voor thuis en onderwegDeze Soft-snacks - Mix bevat ..

Versandgewicht je Stück: 0 kg

Bellfor Heide-Menü (Heide-Menu) - Graanvrij natvoer voor honden van Bellfor - 400gGeselecteerd ..

Versandgewicht je Stück: 0 kg

Bellfor graanvrij natvoer Startpakket: Freiland-Menü (Vrijloopmenu) 2x400g Heide-Menü (Hei..

Versandgewicht je Stück: 0 kg

Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 10

Beste Teckelvoedsel van Bellfor

De teckel is een Duits hondenras dat oorspronkelijk werd gefokt voor de ondergrondse jacht op vossen en dassen. Andere veel voorkomende namen voor de teckel zijn teckels (vooral onder jagers) en teckels. De FCI classificeert dit kleine hondenras in groep 4.

Teckels kenmerken zich door een uiterst vriendelijke natuur. Ze neigen noch tot agressiviteit, noch tot overmatige angst. Ze hebben een zelfverzekerd karakter, wat belangrijk is voor hen, vooral met het oog op hun eigenlijke taak, de jacht op dassen en vossen.

Teckels zijn beweeglijke dieren die voldoende activiteit nodig hebben. 

Teckels zijn intelligent en hebben een grote drang om te bewegen. Het is daarom essentieel voor hun welzijn om zowel mentaal als fysiek uitgedaagd te worden. Met betrekking tot de voeding betekent dit dat het voer de teckel moet voorzien van hoge kwaliteit en de juiste voedingsstoffen in de juiste hoeveelheid. Tegelijkertijd moet de hoeveelheid voedsel worden aangepast aan de behoeften van de viervoeter om overgewicht en de gevolgen daarvan te voorkomen.

Teckelziekten

Zoals de meeste rashonden heeft de teckel helaas ook de neiging om bepaalde rasspecifieke ziekten te krijgen. Vooral hernia's veroorzaken vaak problemen voor de dieren. Verantwoordelijk hiervoor is enerzijds hun langgerekte lichaam in combinatie met hun korte benen. Aan de andere kant hebben teckels relatief zwak tussenwervelschijfkraakbeen, wat het risico op problemen met de tussenwervelschijven verder vergroot.

Daarnaast kunnen teckels last hebben van hypothyreoïdie en komen voederallergieën (zoals bij vrijwel alle hondenrassen) steeds vaker voor.

Teckelsvoedsel

In het algemeen moet de voeding van de Teckel gebaseerd zijn op een hoge kwaliteit hondenvoer. Dit bevordert niet alleen de vitaliteit van het dier, maar vermindert ook het risico op voedselallergieën.

Als er een onderactieve schildklier is, is behandeling met hormonen meestal onvermijdelijk. Om het resterende schildklierweefsel te beschermen, is het bovendien zinvol om de inname van jodium via het voer aan te passen.

Met het oog op de verhoogde kans op hernia's moet er ook voor worden gezorgd dat de teckels een dieet krijgen dat aan hun behoeften voldoet. Anders kan obesitas snel optreden, waardoor de kans op schijfproblemen groter wordt.

Wij bevelen als teckelvoer een combinatie aan van ons favoriete natvoer menu en onze buitensnacks Mini (ons droogvoer speciaal voor kleine hondenrassen). Beide soorten zijn graanvrij en bevatten geen kunstmatige ingrediënten, zodat een optimale verteerbaarheid gegarandeerd is. Bovendien zorgen de hoogwaardige ingrediënten en de zachte productie ervoor dat het voer uw teckels van alle benodigde voedingsstoffen voorziet en zo een belangrijke bijdrage levert aan het welzijn van de viervoeter.

Onze voedselset voor uw teckel in één oogopslag:

Een evenwichtige voeding kan een belangrijke bijdrage leveren aan een gezond en lang leven voor uw hond. Met onze teckelset willen wij u zo goed mogelijk ondersteunen. Bestel het pakket bestaande uit outdoor food mini, outdoor menu en outdoor snacks tegen een speciale prijs en ontvang 10 procent extra korting voor uw volgende aankoop van het eten in de Teckel.