Gratis telefonisch advies en bestelling
(+49) 2222-8039975

Verzending binnen

2-3 dagen

Geen verzendkosten

vanaf €69,00

Testfase

100 dagen

Teckel hondenvoer set van Bellfor

Art.No.:
50003

Staffel prijzen

    1 St.
    19.31 EUR ( 0.62 EUR / 100 g )
19.31 EUR 23.06 EUR
0.62 EUR / 100 g
inclusief BTW 21% Verzendkosten
Verzendgewicht per stuk: 3,110.00g

Samen goedkoper!

19.31 EUR 23.06 EUR
0.62 EUR / 100 g
inclusief BTW 21% Verzendkosten

Teckelvoedsel van Bellfor

De Teckel is een klein hondenras uit Duitsland. De viervoeters met de karakteristieke korte poten werden oorspronkelijk gefokt voor de ondergrondse jacht op dassen en vossen, maar hebben zich nu ook ontwikkeld tot populaire gezelschapshonden. Om de gezondheid van de wendbare dieren optimaal te ondersteunen, is het belangrijk om voedsel te gebruiken dat geschikt is voor teckels.

Welk voedsel is goed voor teckels?

Teckels zijn intelligent en hebben een grote drang om te bewegen. Het is daarom essentieel voor hun welzijn om zowel mentaal als fysiek uitgedaagd te worden. Voor de voeding betekent dit dat het voedsel de teckel moet voorzien van hoge kwaliteit en de juiste voedingsstoffen in de juiste hoeveelheden. Tegelijkertijd moet de hoeveelheid voedsel worden aangepast aan de behoeften van de viervoeter om overgewicht en de gevolgen daarvan te voorkomen.

Als teckelvoer raden wij een combinatie aan van onze favoriete natvoerkaart en onze buitensnacks Mini (onze droogvoer speciaal voor kleine hondenrassen). Beide soorten zijn graanvrij en bevatten geen kunstmatige ingrediënten, zodat een optimale verteerbaarheid gegarandeerd is. Bovendien zorgen de hoogwaardige ingrediënten en de zachte productie ervoor dat het voer uw teckels van alle benodigde voedingsstoffen voorziet en zo een belangrijke bijdrage levert aan het welzijn van de viervoeter.

Beste teckelvoedsel in de goedkope Bellfor economy set

Een evenwichtige voeding kan een belangrijke bijdrage leveren aan een gezond en lang leven voor uw hond. Met onze teckelset willen wij u zo goed mogelijk ondersteunen. Bestel het pakket bestaande uit outdoor food mini, outdoor menu en outdoor snacks tegen een speciale prijs en ontvang 10 procent extra korting voor uw volgende aankoop van het eten in de Teckel.

Onze voedselset voor uw teckel in één oogopslag:

244
11

Geef uw beoordeling

    Slecht 
 Goed