Gratis telefonisch advies en bestelling
(+49) 2222-8039975

Verzending binnen

2-3 dagen

Geen verzendkosten

vanaf €69,00

Testfase

100 dagen

Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8
Chihuahuahua voedsel van BellforDe Chihuahuahua wordt beschouwd als het kleinste hondenras ter werel..

Versandgewicht je Stück: 0 kg

Freiland-Schmaus Mini (Openluchtfeest Mini) - Kip - Graanvrij - 2,5 kgGraanvrij geëxtrudeerd hondenv..

Versandgewicht je Stück: 0 kg

Hypoallergenen Landgut-Menü van Bellfor HondenvoerBellfor graanvrij natvoer, die volgens de lev..

Versandgewicht je Stück: 0 kg

Hoogwaardige Bellfor voor puppyvoeding voor kleine rassenEr is veel te overwegen bij het voeren van ..

Versandgewicht je Stück: 0 kg

Bellfor Favoriete menu - Graanvrij natvoer voor de hond met vers kippenvleesGraanvrij natvoer voor d..

Versandgewicht je Stück: 0 kg

Graanvrije Zachtet Snacks – de gezonde traktatie voor thuis en onderwegDeze Soft-snacks - Mix bevat ..

Versandgewicht je Stück: 0 kg

Bellfor Heide-Menü (Heide-Menu) - Graanvrij natvoer voor honden van Bellfor - 400gGeselecteerd ..

Versandgewicht je Stück: 0 kg

Bellfor graanvrij natvoer Startpakket:Freiland-Menü (Vrijloopmenu) 2x400gHeide-Menü (Heide-menu) 2x4..

Versandgewicht je Stück: 0 kg

Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8

De Chihuahuahua is een klein hondenras uit Mexico. Om precies te zijn, de Chihuahuahua is het kleinste hondenras ter wereld en is opgenomen in de lijst van de FCI in groep 9. De Chihuahuahua is het kleinste hondenras ter wereld. Ondanks hun kleine lichaamsgrootte zijn Chihuahuahua's zeer moedig en schrikken grotere honden niet uit de weg.

Hoewel de Chihuahuahua de kleinste hond ter wereld is, wordt hij gekenmerkt door een buitengewoon moedig karakter. Als hij langer was, zou hij ongetwijfeld de perfecte beschermer zijn. Hij wordt ook als zeer loyaal beschouwd, maar kiest zorgvuldig wie hij zijn genegenheid toont.

Ondanks de geringe omvang van de Chihuahuahua moet de drang van de Chihuahuahua om te verhuizen niet worden onderschat. Omdat hij net zo druk en uitdagend wil zijn als grotere soortgenoten.

Chihuahuahua Ziekten

De Chihuahuahua heeft vooral vaak last van een verkeerde uitlijning van de tanden als gevolg van de hoofdvorm van de Chihuahuahua. Deze bevorderen de vorming van tandsteen, waardoor dagelijkse tandheelkundige verzorging in Chihuahuahua onontbeerlijk is.

Daarnaast is er een verhoogd risico op urineweggetalvorming en diabetes mellitus bij dit ras.

Chihuahuahuas voedsel

Om ervoor te zorgen dat de Chihuahuahua wordt gevoed volgens zijn behoeften, moet rekening worden gehouden met verschillende factoren zoals leeftijd en activiteiten van de hond. Vanwege hun lage lichaamsgewicht hebben Chihuahuahua's een relatief lage energiebehoefte, waarmee rekening moet worden gehouden bij het voeren.

Om overgewicht te voorkomen, raden wij daarom aan om ons favoriete graanvrije menu te gebruiken. Nat voedsel heeft een aanzienlijk lagere energiedichtheid dan droogvoer, zodat de porties van uw Chihuahuahua niet te klein hoeven te zijn.

Ongeacht dit, zal uw Chihuahuahua zeker af en toe een hond traktaties waarderen. Met onze Heide-Happen kiest u voor een gezonde en licht verteerbare beloning. De malse en smakelijke snacks zijn graanvrij en hebben een extra hoog vleesgehalte.

Naast hoogwaardig chihuahuahua voedsel van hoge kwaliteit en gezonde hondensnacks, is het ook zinvol om de gezondheid van de huid van uw kleine viervoeter op een natuurlijke manier te ondersteunen. Om deze reden adviseren wij u om een voedingssupplement met ons huid- en haarpoeder te gebruiken. De geselecteerde ingrediënten van het preparaat geven uw Chihuahuahua de perfecte combinatie van voedingsstoffen voor een gezonde huid en een dichte en glanzende vacht.

Bellfor Dental Sticks bevatten een speciale samenstelling van natuurlijke grondstoffen die bij opname enzymen vrijgeven. Ze reinigen tanden en tandvlees op een natuurlijke manier en voorkomen de ontwikkeling van mondgeur. De Dental Sticks verwijderen ook tandplak en verminderen de vorming van nieuwe tanden. 

Wij willen u graag ondersteunen bij het op een passende manier voeren van uw hond en hebben daarom een speciale voedingsset voor Chihuahuahua's samengesteld. Bestel de set met twee verschillende soorten favoriete menu's, Bellfor Skin & Coat Powder en heerlijke Heath Bites tegen een speciale prijs en geniet van 10 procent extra korting op uw volgende aankoop van Bellfor Chihuahuahua voedsel.

De Bellfor food set voor Chihuahuahuas in een oogopslag:

Met het natuurlijke hondenvoer van Bellfor kan zonder problemen een soort-geschikte voeding van uw Chihuahuahua worden uitgevoerd. Bellfor's voedingsconcept ondersteunt de gezondheid en het welzijn van uw kleine viervoeter vanaf jonge leeftijd.