Gratis telefonisch advies en bestelling
(+49) 2222-8039975

Verzending binnen

2-3 dagen

Geen verzendkosten

vanaf €69,00

Testfase

100 dagen

Dessverre er dette produktet ikke tilgjengelig nå

Chihuahuahua hondenvoer set van Bellfor

Art.No.:
50002

Staffel prijzen

    1 St.
    24.59 EUR ( 1.31 EUR / 100 g )
24.59 EUR 28.73 EUR
1.31 EUR / 100 g
inclusief BTW 12% Verzendkosten
Verzendgewicht per stuk: 1,880.00g

Sorry, dit artikel is momenteel niet beschikbaar en zal vanaf 24.09.2021 weer in voorraad zijn.

Chihuahuahua voedsel van Bellfor

De Chihuahuahua wordt beschouwd als het kleinste hondenras ter wereld. De viervoeters uit Mexico worden gekenmerkt door een loyaal karakter en zijn ondanks hun kleine lichaamsgrootte verrassend moedig. Zoals bij alle hondenrassen speelt de juiste voeding een belangrijke rol voor de gezondheid van Chihuahuahua. Maar met Chihuahuahua voedsel van Bellf voor een soort passende voeding werkt zonder problemen.

Welk voedsel is goed voor Chihuahuahuas?

Om ervoor te zorgen dat Chihuahuahua's worden gevoed volgens hun behoeften, moet rekening worden gehouden met verschillende factoren zoals leeftijd en activiteiten van de hond. Vanwege hun lage lichaamsgewicht hebben Chihuahuahua's een relatief lage energiebehoefte, waarmee rekening moet worden gehouden bij het voeren.

Om overgewicht te voorkomen, raden wij daarom aan om ons favoriete graanvrije menu te gebruiken. Nat voedsel heeft een aanzienlijk lagere energiedichtheid dan droogvoer, zodat de porties van uw Chihuahuahua niet te klein hoeven te zijn.

Ongeacht dit, zal uw Chihuahuahua zeker af en toe een hond traktaties waarderen. Met onze Heide-Happen kiest u voor een gezonde en licht verteerbare beloning. De malse en smakelijke snacks zijn graanvrij en hebben een extra hoog vleesgehalte.

Naast hoogwaardig chihuahuahua voedsel van hoge kwaliteit en gezonde hondensnacks, is het ook zinvol om de gezondheid van de huid van uw kleine viervoeter op een natuurlijke manier te ondersteunen. Om deze reden adviseren wij u om een voedingssupplement met ons huid- en haarpoeder te gebruiken. De geselecteerde ingrediënten van het preparaat geven uw Chihuahuahua de perfecte combinatie van voedingsstoffen voor een gezonde huid en een dichte en glanzende vacht.

Beste Chihuahuahua voedsel voor een speciale prijs

Wij willen u graag ondersteunen met de juiste voeding van uw hond en hebben daarom een speciale voedingsset voor Chihuahuahuas samengesteld. Bestel de set met twee verschillende soorten favoriete menu's, Bellfor Huid & Vacht Poeder en heerlijke Heath Bites tegen een speciale prijs en geniet van 10 procent extra korting op uw volgende aankoop van Bellfor Chihuahuahua voedsel.

De Bellfor food set voor Chihuahuahuas in een oogopslag:

243
11

Geef uw beoordeling

    Slecht 
 Goed