Gratis telefonisch advies en bestelling
(+49) 2222-8039975

Verzending binnen

2-3 dagen

Geen verzendkosten

vanaf €69,00

Testfase

100 dagen

Hondenvoer met insecteneiwit


We zijn blij om ons op insecten gebaseerde hondenvoer Naturgut-Schmaus (Natuurerfgoedfeest)Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) en Landgut-Menu (Landgoed menu) te introduceren. We hebben veel zorg en onze ervaring van de laatste 25 jaar besteed aan de ontwikkeling. Het resultaat is zeer indrukwekkend en zal ongetwijfeld ook uw hond verrukken.

Waarom we insectenproteïnen hebben gekozen

Tegenwoordig is bio-industrie een van de grootste problemen voor het milieu. En de problemen zullen de komende decennia verder toenemen als gevolg van de groei van de wereldbevolking. Naast het hoge gebruik van hulpbronnen is ook het gebruik van antibiotica in de landbouw een probleem. Insecten-gebaseerde hondenvoer biedt hier het perfecte alternatief. De gebruikte insecten worden niet ziek, dus geen antibiotica hoeven te worden gebruikt voor de fokkerij. Bovendien heeft de productie aanzienlijk minder middelen nodig. Ter vergelijking, 10% van de energie is nodig voor het fokken van vee, bijvoorbeeld voor dezelfde hoeveelheid eiwitten.

De zwarte vliegenlarven (Hermetia Illucens) worden gebruikt als eiwitbron voor ons Naturgut-Schmaus (Natuurerfgoedfeest)Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) en Landgut-Menu (Landgoed menu). Deze bevatten alle voedingsstoffen al 10 dagen na het uitkomen en zijn dan klaar voor verdere verwerking. Het afval van de productie wordt gebruikt als natuurlijke meststof.

De belangrijkste voordelen voor uw hond

Ons Bellfor hondenvoer met insecteneiwit, niet alleen het milieu. Ook voor uw hond is het een gezonde en gezonde voedingsbron. Ons natuurlijk goede Naturgut-Schmaus (Natuurerfgoedfeest)Landgut-Schmaus (Landgoedfeest) en Landgut-Menu (Landgoed menu) worden onder andere gekenmerkt door de volgende eigenschappen:


  • Hoge verteerbaarheid
  • Graanvrij hondenvoer
  • Alleen natuurlijke ingrediënten
  • Vrijwel geen allergisch potentieel

De eiwitten in onze op insecten gebaseerde Bellfor hondenvoer worden gemakkelijk verteerd. Hun biologische waarde is ongeveer 85 procent.

Net als onze andere producten gebruiken beide soorten geen graan. Dit is van extra voordeel voor de gezondheid van uw hond. Graanvrij hondenvoer zorgt voor een meer gebalanceerde bloedsuikerspiegel. Dit komt zowel zijn gezondheid als zijn welzijn ten goede.