info-icon-24
Verzending binnen
2-3 dagen
info-icon-cost
Geen verzendkosten
vanaf €69,00
info-icon-time
Testfase
100 dagen
Gratis telefonisch advies en bestelling
warencorb Bekijken 0 product(en) - 0.00 EUR
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Onze verpakkingen

We maken bewust gebruik bij onze landlekkernijsoorten verpakkingsgrootten tot max. 10 kg, zodat ze gemakkelijk gedragen kunnen worden. We onderscheiden onze geweven zakken van de zakken van de vele andere fabrikanten. De vaak gebruikte kunststoffen of zelfs papieren zakken scheuren tijdens het transport zo nu en dan, dus we waren op zoek naar een belastbaardere oplossing.

Aluminium was geen vraag voor ons, omdat de energie die wordt gebruikt in de productie van aluminium niet naar onze mening voor het milieu aanvaardbaar is. Dus uiteindelijk zijn we bij onze zakken van stof beland die voldoen aan de hygiëne-eisen voor de verpakking van levensmiddelen. Het voer wordt goed beschermd tegen invloeden van buitenaf en toch hebben de zakken van stof een hoge treksterkte. Met name de hot-melt-technologie zorgt voor een veilige en stevige bodemnaad, waardoor scheuren is te voorkomen.

De heerlijke smaak van ons Bellfor landlekkernij droogvoer wordt aldus beter behouden en de verpakkingszak van ons voer biedt een betere bescherming tegen externe gassen of vloeistoffen. Onze verpakking is een milieuvriendelijk en recyclebaar single-materiaal en u hoeft zich geen zorgen te maken over eventuele schade tijdens het transport. Uw hond kan zich verheugen op onze vers verzegelde landlekkernij.

watsapp-button-icon
bellfore motive