Gratis telefonisch advies en bestelling
(+49) 2222-8039975

Verzending binnen

2-3 dagen

Geen verzendkosten

vanaf €69,00

Testfase

100 dagen

Onze verpakkingen

We maken bewust gebruik bij onze landlekkernijsoorten verpakkingsgrootten tot max. 10 kg, zodat ze gemakkelijk gedragen kunnen worden. We onderscheiden onze geweven zakken van de zakken van de vele andere fabrikanten. De vaak gebruikte kunststoffen of zelfs papieren zakken scheuren tijdens het transport zo nu en dan, dus we waren op zoek naar een belastbaardere oplossing.

Aluminium was geen vraag voor ons, omdat de energie die wordt gebruikt in de productie van aluminium niet naar onze mening voor het milieu aanvaardbaar is. Dus uiteindelijk zijn we bij onze zakken van stof beland die voldoen aan de hygiëne-eisen voor de verpakking van levensmiddelen. Het voer wordt goed beschermd tegen invloeden van buitenaf en toch hebben de zakken van stof een hoge treksterkte. Met name de hot-melt-technologie zorgt voor een veilige en stevige bodemnaad, waardoor scheuren is te voorkomen.

De heerlijke smaak van ons Bellfor landlekkernij droogvoer wordt aldus beter behouden en de verpakkingszak van ons voer biedt een betere bescherming tegen externe gassen of vloeistoffen. Onze verpakking is een milieuvriendelijk en recyclebaar single-materiaal en u hoeft zich geen zorgen te maken over eventuele schade tijdens het transport. Uw hond kan zich verheugen op onze vers verzegelde landlekkernij.

Aanbevolen

Tranende Ogen bij Honden: Oorzaken en Verzorgingstips

Tranende Ogen bij Honden: Oorzaken en Verzorgingstips

Oogproblemen zijn een veelvoorkomend probleem bij honden. Het kan verschillende oorzaken hebben en zich op zeer verschillende manieren manifesteren.In dit artikel kunt u ontdekken wat de oorzaak is va..

18-06-2019 Beoordelingen: 33180
Oorontsteking bij Honden - wat helpt?

Oorontsteking bij Honden - wat helpt?

Oorontstekingen zijn bij honden helaas niet zeldzaam. Meestal gaat de ziekte gepaard met veel pijn voor het dier, alleen al daarom moet u er serieus mee omgaan.In deze bijdrage gaan we in op de versch..

11-01-2018 Beoordelingen: 45956
Waar u op letten moet bij jeukende Oren van uw Hond

Waar u op letten moet bij jeukende Oren van uw Hond

Krabt uw hond voortdurend aan zijn oren, schudt hij zijn hoofd of houdt hij het vaak scheef? Dan is de kans groot dat hij een oorontsteking heeft.Net als bij de mens veroorzaakt dit ook bij uw hond pi..

18-10-2017 Beoordelingen: 11738