Gratis telefonisch advies en bestelling
(+49) 2222-8039975

Verzending binnen

2-3 dagen

Geen verzendkosten

vanaf €69,00

Testfase

100 dagen

Leverancier

Wilt u Bellfor als gespecialiseerde gespecialiseerde fokker distribueren?

U bent van harte welkom om contact met ons op te nemen per telefoon op 0222222/8289602 of per e-mail op [email protected] en onze collega Andrea Lange zal u graag in een persoonlijk gesprek de voordelen van een Bellfor dealer uitleggen.

Mevrouw Lange zelf verkoopt al vele jaren met succes Bellfor hondenvoer in haar speciaalzaak en is na haar zwangerschapsverlof bij het Bellfor team gekomen. Ze kan dus terugkijken op meer dan tien jaar onafhankelijkheid en haar ervaring doorgeven.

Wij werken samen met gespecialiseerde fokkers, dierenartsen, hondenscholen, hondenscholen, dierenartsen en andere dienstverleners.


Mevrouw Lange en het Bellfor-team kijken ernaar uit om van u te horen.

Aanbevolen

Tranende Ogen bij Honden: Oorzaken en Verzorgingstips

Tranende Ogen bij Honden: Oorzaken en Verzorgingstips

Oogproblemen zijn een veelvoorkomend probleem bij honden. Het kan verschillende oorzaken hebben en zich op zeer verschillende manieren manifesteren.In dit artikel kunt u ontdekken wat de oorzaak is va..

18-06-2019 Beoordelingen: 33181
Oorontsteking bij Honden - wat helpt?

Oorontsteking bij Honden - wat helpt?

Oorontstekingen zijn bij honden helaas niet zeldzaam. Meestal gaat de ziekte gepaard met veel pijn voor het dier, alleen al daarom moet u er serieus mee omgaan.In deze bijdrage gaan we in op de versch..

11-01-2018 Beoordelingen: 45957
Waar u op letten moet bij jeukende Oren van uw Hond

Waar u op letten moet bij jeukende Oren van uw Hond

Krabt uw hond voortdurend aan zijn oren, schudt hij zijn hoofd of houdt hij het vaak scheef? Dan is de kans groot dat hij een oorontsteking heeft.Net als bij de mens veroorzaakt dit ook bij uw hond pi..

18-10-2017 Beoordelingen: 11738