Gratis telefonisch advies en bestelling
(+49) 2222-8039975

Verzending binnen

2-3 dagen

Geen verzendkosten

vanaf €69,00

Testfase

100 dagen

Münsterlandse lekkernij smaakt en beschermt

Natuurlijk verteerbaar

De formule van Bellfors Münsterlandse lekkernij wordt bereid met veel liefde, zorg en hoogst actuele wetenschappelijke bevindingen doorervaren hondenvoeding experts. Daarmee zal ons voedsel alle hondenbezitters recht aandoen die veel belang hechten aan een natuurlijke en gezonde voeding voor uw hond.

Darmflora in topvorm

Voedingsvezels uit verschillende ingrediënten stimuleren de spijsvertering en zijn daarom bijzonder belangrijk voor een gezonde darm. Verder dienen prebiotica zoals fructo-oligosacchariden (FOS) goede en gunstige darmbacteriën (bifidobacterien) als voedselbron. Samen bevorderen zij de vertering en opname van voedingsstoffen. Als er te veel ‘slechte’ bacteriën in het maag- darmkanaal zitten, kan FOS helpen herstellen van de balans tussen de ‘goede’ en ‘slechte’ bacteriën.

Vachtglans en vitaliteit

De buitengewone mix uit Omega-3- en Omega-6 vetzuren in combinatie met een optimale herstelbare zink in gechelateerde vorm helpt het voorkomen van haaruitval, jeuk en geeft de hond een glanzende vacht. Het helpt ook om het immuunsysteem te versterken zodat de hond zich fit en vitaal voelt.

Perfecte bescherming van binnenuit

Natuurlijke antioxidanten in de vorm van vitaminen, mineralen en secondaire plantenstoffen (bv. net als in erwten, cranberry’s, tomaten en wortelen) kunnen helpen tegen schadelijke vrije radicalen aanvallen. Van vrije radicalen is bekend dat ze het immuunsysteem verzwakken en het verouderingsproces van de cellen versnellen.

Verbeterde opname van sporenelementen

Hoe ouder de hond hoe lager de absorptie van essentiële sporenelementen. (ijzer, koper, zink, enz) is. Bij gechelateerde spoorelementen bestaat het sporenelement uit een metaal ion, welke met 1 tot 3 aminozuren verbonden is. In deze verbinding kan het de darmwand beter passeren en optimaal benut worden. Ligt het opname gehalte gewoonlijk op 30% kan het bij gecheleerde sporenelementen op 60% liggen.

Aanbevolen

Tranende Ogen bij Honden: Oorzaken en Verzorgingstips

Tranende Ogen bij Honden: Oorzaken en Verzorgingstips

Oogproblemen zijn een veelvoorkomend probleem bij honden. Het kan verschillende oorzaken hebben en zich op zeer verschillende manieren manifesteren.In dit artikel kunt u ontdekken wat de oorzaak is va..

18-06-2019 Beoordelingen: 33180
Oorontsteking bij Honden - wat helpt?

Oorontsteking bij Honden - wat helpt?

Oorontstekingen zijn bij honden helaas niet zeldzaam. Meestal gaat de ziekte gepaard met veel pijn voor het dier, alleen al daarom moet u er serieus mee omgaan.In deze bijdrage gaan we in op de versch..

11-01-2018 Beoordelingen: 45956
Waar u op letten moet bij jeukende Oren van uw Hond

Waar u op letten moet bij jeukende Oren van uw Hond

Krabt uw hond voortdurend aan zijn oren, schudt hij zijn hoofd of houdt hij het vaak scheef? Dan is de kans groot dat hij een oorontsteking heeft.Net als bij de mens veroorzaakt dit ook bij uw hond pi..

18-10-2017 Beoordelingen: 11738