Gratis telefonisch advies en bestelling
(+49) 2222-8039975

Verzending binnen

2-3 dagen

Geen verzendkosten

vanaf €69,00

Testfase

100 dagen

Geëxtrudeerd hondenvoer

Onze Bellfor Landschmaus serie bestaat uit zeven geëxtrudeerde, graanvrije producten:


Tijdens de extrusie worden alle verwerkte ingrediënten onder hoge druk via zeer fijne spuitmonden in de kroketvorm gespoten. Tijdens dit proces worden gedurende korte tijd temperaturen van ca. 125 graden Celsius gegenereerd, waardoor de ingehouden koolhydraten opzwellen en daardoor beter verteerbaar worden.

Naast de modernere productiemethode van extrusie beleeft het koude persproces momenteel een renaissance - niet alleen met betrekking tot de lagere verwerkingstemperaturen. Beide productieprocessen hebben echter hun voordelen en de kwaliteit van het voer kan niet worden afgeleid uit het soort productie. 

Het maakt niet uit of het geëxtrudeerd of koudgeperst is: Tenslotte moet het droogvoer aangepast worden aan de individuele fysiologische omstandigheden (tolerantie, spijsvertering, gebruik, etc.) en last but not least natuurlijk aan de voorkeuren van uw vachtneus.

Aanbevolen

Tranende Ogen bij Honden: Oorzaken en Verzorgingstips

Tranende Ogen bij Honden: Oorzaken en Verzorgingstips

Oogproblemen zijn een veelvoorkomend probleem bij honden. Het kan verschillende oorzaken hebben en zich op zeer verschillende manieren manifesteren.In dit artikel kunt u ontdekken wat de oorzaak is va..

18-06-2019 Beoordelingen: 33183
Oorontsteking bij Honden - wat helpt?

Oorontsteking bij Honden - wat helpt?

Oorontstekingen zijn bij honden helaas niet zeldzaam. Meestal gaat de ziekte gepaard met veel pijn voor het dier, alleen al daarom moet u er serieus mee omgaan.In deze bijdrage gaan we in op de versch..

11-01-2018 Beoordelingen: 45960
Waar u op letten moet bij jeukende Oren van uw Hond

Waar u op letten moet bij jeukende Oren van uw Hond

Krabt uw hond voortdurend aan zijn oren, schudt hij zijn hoofd of houdt hij het vaak scheef? Dan is de kans groot dat hij een oorontsteking heeft.Net als bij de mens veroorzaakt dit ook bij uw hond pi..

18-10-2017 Beoordelingen: 11738