Gratis telefonisch advies en bestelling
(+49) 2222-8039975

Verzending binnen

2-3 dagen

Geen verzendkosten

vanaf €69,00

Testfase

100 dagen

Franse Bulldog hondenvoer set van Bellfor

Art.No.:
50005

Staffel prijzen

    1 St.
    28.25 EUR ( 0.95 EUR / 100 g )
28.25 EUR 33.92 EUR
0.95 EUR / 100 g
inclusief BTW 12% Verzendkosten
Verzendgewicht per stuk: 2,980.00g

Samen goedkoper!

28.25 EUR 33.92 EUR
0.95 EUR / 100 g
inclusief BTW 12% Verzendkosten

Franse Bulldogvoedsel van Bellfor

De Franse Bulldog is een klassieke sociale hond. De kleine viervoeters worden als kalm en geduldig beschouwd, maar kunnen soms een beetje koppig zijn. Voor het welzijn van de populaire gezinshonden is het essentieel om aandacht te besteden aan goede kwaliteit en natuurlijke ingrediënten bij het kopen van voer voor Franse Bulldog.

Welk voedsel is goed voor Franse Bulldog?

De Franse Bulldog is niet echt bekend als een sportkanon. Het heeft een lage behoefte aan beweging en is daarom gevoelig voor overgewicht. Om obesitas en de gevolgen daarvan voor uw gezondheid te voorkomen, is het belangrijk om uw calorie-inname in de gaten te houden.

Wij bevelen als voedsel voor Franse Bulldog ons droogvoer- en natvoer- en scharrelmenu met vrije uitloop aan. Beide soorten bevatten geen granen of kunstmatige additieven, maar bestaan uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten van voedselkwaliteit. 

Zo kunt u er zeker van zijn dat het voer voor uw Franse Bulldog goed wordt verdragen en alle belangrijke voedingsstoffen bevat. 

Daarnaast raden wij u aan om actief iets te doen voor het immuunsysteem van uw hond. Gebruik Bellfor Immuun met propolis en insecteneiwit om het lichaam van uw Franse Buldog te voorzien van extra micronutriënten en om het immuunsysteem van het dier op een natuurlijke manier te versterken.

Beste voeding voor Franse Bulldog in de Bellfor-Sparset

Hoogwaardig voedsel voor Franse Bulldog hoeft geen fortuin te kosten. Met onze besparingsset krijgt u alles wat u nodig heeft voor de soort-geschikte voeding van uw bulldog tegen een speciale prijs. Ontvang nu onze voedselset voor uw Franse Bulldog en ontvang een extra kortingsbon van 10 procent op uw volgende bestelling.

Onze voedselset voor uw Franse Bulldog in een oogopslag:

246
11

Geef uw beoordeling

    Slecht 
 Goed