Gratis telefonisch advies en bestelling
(+49) 2222-8039975

Verzending binnen

2-3 dagen

Geen verzendkosten

vanaf €69,00

Testfase

100 dagen

Rhodesisch Ridgeback hondenvoer set van Bellfor

Art.No.:
50009

Staffel prijzen

    1 St.
    34.56 EUR ( 0.81 EUR / 100 g )
34.56 EUR 40.56 EUR
0.81 EUR / 100 g
inclusief BTW 21% Verzendkosten
Verzendgewicht per stuk: 4,290.00g

Samen goedkoper!

34.56 EUR 40.56 EUR
0.81 EUR / 100 g
inclusief BTW 21% Verzendkosten

Rhodesisch Ridgeback voedsel van Bellfor

De Rhodesisch Ridgeback is een grote jachthond uit Afrika, die ook een uitstekende waakhond is en door ervaren hondenbezitters als gezinshond kan worden gehouden. Om de gespierde dieren in het dagelijks leven optimaal te ondersteunen, is het belangrijk om de Rhodesisch Ridgeback het juiste voer te geven.

Welk voedsel is goed voor de Rhodesisch Ridgeback?

De Rhodesisch Ridgeback is zeer wendbaar en heeft voldoende voedsel nodig om zijn energiebehoefte te dekken. Zoals bij alle grote hondenrassen is er een verhoogd risico op een levensbedreigende rotatie van de maag, raden wij Rhodesisch Ridgebackvoer, ons koud geperste weidefeest, aan.

Dit komt omdat koud geperst droogvoer minder opzwelt in de maag van de hond en het risico op maagverdraaiing kan helpen verminderen. Tegelijkertijd zorgen de afwezigheid van granen en kunstmatige toevoegingen en een hoog vleesgehalte in ons weidefeest ervoor dat uw Rhodesisch Ridgeback wordt voorzien van alle voedingsstoffen die zijn lichaam nodig heeft en zijn voedsel zo goed mogelijk verdraagt.

Als tussendoortje, dat natuurlijk niet mag ontbreken in de Rhodesisch Ridgeback, zijn onze graanvrije scharrelsnacks met 50 procent kip in voedselkwaliteit perfect. Daarnaast is het zinvol om de gezondheid van huid en vacht te ondersteunen, daarom adviseren wij u om het voedsel van uw Rhodesisch Ridgeback aan te vullen met Bellfor Huid en Vacht Poeder. 

Koop de beste Rhodesisch Ridgeback feed bij Bellfor

Een soortgeoriënteerde voeding is onontbeerlijk voor een lang en gezond hondenleven. Om u te ondersteunen hebben we een speciale voedingsset voor de Rhodesisch Ridgeback samengesteld. Bestel de besparingsset van Weidefeest, Freiland-Happen en Bellfor Huid & Vacht voor een speciale prijs en ontvang een extra korting van 10 procent bij uw volgende bestelling van voedsel voor uw Rhodesische Ridgeback.

Onze Rhodesisch Ridgeback voedingsset in één oogopslag:

250
11

Geef uw beoordeling

    Slecht 
 Goed