info-icon-24
Verzending binnen
2-3 dagen
info-icon-cost
Geen verzendkosten
vanaf €69,00
info-icon-time
Testfase
60 dagen
Gratis telefonisch advies en bestelling
warencorb Bekijken 0 product(en) - 0.00 EUR
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
van 38.49 EUR
3.95 EUR / 1 Kg
inclusief BTW 12% Verzendkosten
15.49 EUR
6.2 EUR / 1 Kg
inclusief BTW 12% Verzendkosten
van 40.49 EUR
4.15 EUR / 1 Kg
inclusief BTW 12% Verzendkosten
15.49 EUR
6.2 EUR / 1 Kg
inclusief BTW 12% Verzendkosten

Premium Pur - Extra Portie Vlees

Bellfor Pur – premium hondenvoer met extra porties vers vlees 

Geselecteerd vlees, vers geoogste groente en natuurlijke ingrediënten staan voor ons Premium hondenvoer van de Bellfor Pur serie.

De Bellfor kwaliteitsgarantie

Deze eis hebben wij ook aan ons Bellfor Pur Premium hondenvoer gesteld. Bellfor is een familiebedrijf dat ongeveer 25 jaar ervaring heeft in het maken van hondenvoer. Wij zijn er van overtuigd, dat ieder dier het verdient om alleen maar kwalitatief hoogwaardig en natuurlijk hondenvoer te krijgen. De beste vriend van de mens moet niet alleen maar volgegeten zijn, maar ook gezond, vitaal en vooral gelukkig. Daarom hebben we een gezond hondenvoer bereidt volgens ons huisrecept.  Daartoe behoren voor ons: uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Honden zijn vleeseters en daarom bevat ons Bellfor Pur Premium hondenvoer rond de 60% vlees. Het gebruikte vlees is niet afkomstig van grootschalige veebedrijven, maar van diervriendelijke regionale bedrijven. Dit zijn lange termijn partners e waar de voedselkwaliteit voorop staat zonder dierlijke bijproducten. De in Bellfor Pur gebruikte ingrediënten zijn grotendeels afkomstig uit onze regio.

Bijzonder duurzame productie

In een speciaal productie proces wordt bij de Bellfor Pur soorten vers vlees toegevoegd. Door de bijzonder duurzame fabricage blijven alle belangrijke natuurlijke vitamines en mineralen maximaal behouden. Daarom is ons voer uitermate geschikt voor alle hondenbezitters, die groot belang hechten aan een natuurlijk en gezond dieet voor de hond. Voedingsvezels uit verschillende ingrediënten stimuleren de spijsvertering en zijn daarom belangrijk voor een gezonde darmflora. Verder dienen prebiotica zoals fructo-oligosacchariden (FOS) de goede en gunstige darmbacteriën (bifidobacteriën)  als voedingsbron. Samen bevorderen zij de vertering en de opname van voedingsstoffen. Het resultaat is een zeer goed verteerbaar Premium hondenvoer, dat perfect geschikt is voor de echte natuur jongens.

Bijzonderheden van Bellfor Pur premium hondenvoer op een rij:

 • Hoog gehalte aan vlees tot 60%
 • Glutenvrij hondenvoer
 • Eiwitbronnen met een zeer laag allergiepotentieel
 • Vlees van levensmiddelen kwaliteit
 • Bruine rijst als hoogwaardige bron van koolhydraten
 • Mono-eiwitten
 • Ideale prijs - / prestatie verhouding
 • Geen soja, tarwe en suiker
 • Optimale verhouding omega-6 tot omega-3-vetzuren
 • Zonder kunstmatige kleur- , conserverings- en smaakstoffen
 • Voor alle rassen de juiste voeding
 • Vooral heerlijk en gezond
 • 100% geld terug garantie

Geld terug garantie

Als u niet tevreden bent om welke reden dan ook over een van onze Bellfor Pur producten bieden wij een 100% geld-terug-garantie in de eerste 100 dagen na aankoop.

Premium Pur Hondenvoer
watsapp-button-icon
bellfore motive