info-icon-24
Verzending binnen
2-3 dagen
info-icon-cost
Geen verzendkosten
vanaf €69,00
info-icon-time
Testfase
100 dagen
Gratis telefonisch advies en bestelling
warencorb Bekijken 0 product(en) - 0.00 EUR
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Bellfor Pur: goedkoop Hondenvoer - toch goede Kwaliteit?

Wij van Bellfor zijn ervan overtuigd dat iedere hond een op zijn behoeften afgestemde, bij zijn diersoort passende voeding heeft verdiend. Naast ons Landschmaus zonder granen willen we deze claim ook waarmaken met onze Bellfor Premium Pur reeks.

In dit artikel leert u wat zo bijzonder is aan ons Premium Pur droogvoer en waarom we er zeker van zijn dat ook uw trouwe vriend ervan zal houden.

De innerlijke waarden maken het verschil

In veel gevallen lijkt droogvoer alleen op het eerste gezicht aan de behoeften van onze viervoeters te voldoen. Bij een tweede blik op de lijst ingrediënten wordt al snel duidelijk dat zich achter de aantrekkelijke verpakking een paar lelijke zaken verstoppen.

Zo is bijvoorbeeld best vaak het aandeel granen zo hoog dat dit het hoofdbestanddeel van de ingrediënten is. Honden kunnen weliswaar ook zetmeelhoudende levensmiddelen verteren. Als de hoeveelheid echter te groot is, dan zijn spijsverteringsproblemen als diarree het gevolg.

Per slot van rekening zijn honden carnivoren. Hun lichaam is dus afgestemd op het nuttigen van vooral dierlijke vetten en eiwitten. Bovendien kan vooral tarwe vaak tot overgevoeligheden leiden.

Helaas is tarwe precies het soort graan dat heel vaak voor hondenvoer gebruikt wordt. Het is ook nog eens gebruikelijk om zogenaamde dierlijke bijproducten als eiwitbron te gebruiken.

Dat is echter niets anders dan afval uit de vleesproductie dat niet toegestaan is voor menselijke consumptie.

Bellfor Premium Pur is anders

Met Bellfor Premium Pur slaat u bewust een andere weg in. Met een bijzonder hoog aandeel vlees, dat afhankelijk van het type tot 65 procent bedraagt, zorgen we ervoor dat uw trouwe vriend voldoende dierlijke eiwitten binnen krijgt.

Daarnaast zien we bij Bellfor Pur bewust af van het inzetten van tarwe en gebruiken we in plaats daarvan rijst en maïs als glutenvrije alternatieven. Want voor honden zijn deze graansoorten beter verteerbaar.

Bovendien hechten we bijzonder veel waarde aan de kwaliteit van de grondstoffen. Dat betekent dat we uitsluitend ingrediënten van levensmiddelenkwaliteit verwerken en proberen vooral grondstoffen uit de regio in te kopen.

Een overzicht van de typen voer

Of het nu een sporthond of een puppy is. Momenteel kunt u uit vier verschillende typen voer datgene kiezen, dat het beste bij uw viervoeter past.

Premium Pur Aktief

Premium Pur Aktief is een droogvoer dat speciaal werd ontwikkeld voor heel actieve viervoeters, zoals sporthonden tijdens hun trainings- en wedstrijdperiodes. Naast een hoog eiwitgehalte bevat Pur Aktiv veel vet dat vooral bij lange inspanningen geldt als een waardevolle energiebron.

Premium Pur FleischPlus

In het type FleischPlus bevat ons Premium Pur droogvoer (niet echt verrassend) bijzonder veel vlees. Dit aandeel ligt hier op 61 procent, waarbij we kiezen voor kippenvlees van levensmiddelenkwaliteit.

Premium Pur Kids

Met Bellfor Premium Pur Kids zorgt u niet alleen bij puppy's en jonge honden voor een ideale aanvoer van bouwstoffen. Ook voor zwangere of zogende teven is het voer perfect geschikt. Het vleesgehalte is hier zelfs 65 procent.

Premium Pur Vital Plus

Premium Pur Vital Plus is het vierde type van onze Premium Pur reeks. Met 57 procent lamsvlees is ook het Premium Pur Vital Plus voer rijk aan hoogwaardige dierlijke eiwitten en biedt het uw hond precies datgene wat zijn lichaam nodig heeft.

Conclusie

Zoekt u naar een hoogwaardig droogvoer voor een eerlijke prijs? Dan is Bellfor Premium Pur precies de goede keuze voor u. De geselecteerde ingrediënten en het bewust niet gebruiken van tarwe en kunstmatige toevoegingen maken het voer smakelijk en goed verteerbaar. Probeer het uit en overtuig uzelf. We weten zeker dat ook uw hond enthousiast zal zijn over Bellfor Premium Pur.

Heeft deze pagina je geholpen?

Schrijf een recensie

Slecht
Goed

Aanbevolen producten

38.49 EUR
3.85 EUR / 1 Kg
In Belasting: BTW 12% Verzendkosten
40.49 EUR
4.05 EUR / 1 Kg
In Belasting: BTW 12% Verzendkosten
watsapp-button-icon
bellfore motive