info-icon-24
Verzending binnen
2-3 dagen
info-icon-cost
Geen verzendkosten
vanaf €69,00
info-icon-time
Testfase
60 dagen
Gratis telefonisch advies en bestelling
warencorb Bekijken 0 product(en) - 0.00 EUR
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Puppymelk voor Honden

Puppymelk voor Honden

Puppymelk is bedoeld voor het voeden van puppy's zonder moeder, of ook als extra voeding. Inzake kwaliteit zijn er echter grote  verschillen en veel hondenbezitters weten niet zeker waar ze bij het kopen van puppymelk op moeten letten.

Daarom verklaren we u in dit artikel wat werkelijk belangrijk is en hoe u een hoogwaardige puppymelk herkennen kunt.

Puppy's hebben speciale behoeftes

Bij het voeden van puppy's moet er op veel worden gelet. Een hoge kwaliteit en de juiste samenstelling van de puppymelk zijn daarom zelfs nog belangrijker dan het geval is voor het voer van een volwassen hond.

Het maag-darmkanaal van de jonge hondjes is nog heel klein en hun spijsverteringssysteem is heel gevoelig. Daarom kunnen ze bij verkeerde voeding al snel diarree krijgen.

Daar komt nog bij dat de nieren in de eerste levensweken nog niet helemaal ontwikkeld zijn. Dat maakt ze vatbaarder voor beschadigingen.

Tegelijkertijd groeien de kleine viervoeters echter ook heel snel. Ze hebben daarom een grote behoefte aan energie en voedingsstoffen waaraan voldaan moet worden.

Een foute voeding en ontbrekende voedingsstoffen kunnen voor puppy's ernstige gevolgen hebben, hun ontwikkeling belemmeren en soms zelfs blijvende schade veroorzaken.

Om dit te voorkomen is het noodzakelijk dat uw de kleine viervoeters precies dat geeft wat ze nodig hebben. Of het nu als extra, of als enig voedsel is. Met de juiste puppymelk draagt u in beslissende mate bij aan de gezonde ontwikkeling van uw puppy's.

Twijfelachtige ingrediënten zijn geen uitzondering

Wat voor hondenvoer geldt, is helaas ook vaak het geval voor puppymelk. Inferieure ingrediënten moeten voor een zo goedkoop mogelijke productie zorgen. Dat gaat ten dele zelfs zo ver dat melkvervangers en granen in plaats van melkpoeder gebruikt worden.

Dat kan qua prijs misschien wel een voordeel zijn. Met een gezonde, bij het dier passende voeding heeft zo'n puppymelk echter weinig van doen.

Het gevoelige spijsverteringssysteem van puppy's reageert op inferieure puppymelk (onder andere vanwege het hoge lactosegehalte) vaak met diarree. Voor de kleine viervoeters kan dat in het ernstigste geval zelfs dodelijk zijn.

Puppymelk van Bellfor: het natuurlijke alternatief

Ook al lijkt het misschien aanlokkelijk om bij de koop van puppymelk wat geld te besparen, toch moet u in het belang van de kleine hondjes in geen geval concessies doen aan de kwaliteit.

In plaats van te kiezen voor inferieure producten met twijfelachtige en ten dele zelfs ongeschikte ingrediënten, raden wij u onze Welpenmilch als natuurlijk alternatief aan.

Bellfor Welpenmilch bevat hoogwaardig melkpoeder van volle geitenmelk. Door zijn productiewijze blijven veel belangrijke vitamines en mineralen bewaard. Bijna precies als verse geitenmelk, maar dan in gedroogde vorm.

Bovendien bevat onze Welpenmilch insecteneiwit, waardoor we het lactosegehalte (en daarmee het risico op diarree) nog verder verlagen. Insectenvet, eidooiers en voor puppy's belangrijke mineralen maken het geheel compleet.

Met een handjevol geselecteerde bestanddelen is het ons zo gelukt een volledig natuurlijk product te ontwikkelen dat gebaseerd is op echte moedermelk.

Bellfor Welpenmilch wordt goed verdragen, ontziet de spijsvertering en levert uw kleine viervoeters tegelijkertijd alle voedingsstoffen die ze in deze belangrijke levensfase nodig hebben.

Daarnaast is onze Welpenmilch ook geschikt om teven te ondersteunen bij het herstellen van de inspanningen van het zogen. U kunt het het beste zelf uitproberen.

We zijn er zeker van dat onze Welpenmilch u ook zal overtuigen.

Heeft deze pagina je geholpen?

Schrijf een recensie

Slecht
Goed
Diëtist
Mijn gegevens
normaal

Ribben tastbaar met een laag vetgehalte, taille zichtbaar van bovenaf, hoogte van de buiklijn zichtbaar vanaf de zijkant voor het bekken.

Mijn gewicht
Mijn activiteiten
Het hondenvoer mag niet bevatten uit het volgende
GROENTEN EN GRANEN
VLEES EN VIS
ANDERS
Gezondheidsproblemen
Speciale behoeften

Aanbevolen producten

41.86 EUR
41.86 EUR / 1 Kg
In Belasting: BTW 12% Verzendkosten
4.29 EUR
10.73 EUR / 1 Kg
In Belasting: BTW 12% Verzendkosten
24.99 EUR
10.41 EUR / 1 Kg
In Belasting: BTW 12% Verzendkosten
watsapp-button-icon
bellfore motive