info-icon-24
Verzending binnen
2-3 dagen
info-icon-cost
Geen verzendkosten
vanaf €69,00
info-icon-time
Testfase
100 dagen
Gratis telefonisch advies en bestelling
warencorb Bekijken 0 product(en) - 0.00 EUR
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Gezond Hondenvoer voor een Soortpassend dieet

Een natuurlijke voeding voor honden. Dit is waar wij bij Bellfor al jaren nastreven.  Ons doel is dan ook om u een natuurlijk en gezond hondenvoer aan te bieden.

Waarom dat voor ons zo belangrijk is en welke voordelen dit voor uw hond heeft, wordt in dit onderstaand artikel uitgelegd.

Gezond en natuurlijk hondenvoer: dat is waar het om gaat

Om te begrijpen wat een gezond en natuurlijk hondenvoer is, is het noodzakelijk om te weten hoe een natuurlijke voeding voor honden uit ziet. Honden zijn semi-carnivoren.

Dit betekent dat hun voeding uit een groot deel uit dierlijke vetten en eiwitten moet bestaan. Daar dit beter voor hun spijsvertering is.

Maar daarnaast, heeft uw hond ook plantaardige voeding in zijn voedsel nodig om hem te voorzien van koolhydraten, en voldoende microvoedingsstoffen in de vorm van vitaminen en mineralen.

Zetmeelrijke koolhydraten

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, kan de hond zetmeelrijke koolhydraten goed verteren. Natuurlijk mag het percentage in de voeding niet te hoog zijn. Dit kan anders leiden tot diarree.

Dit betekent dat aardappelen en zelfs granen over het algemeen niet slecht of schadelijk zijn, tenzij het percentage niet te groot is. Met betrekking tot de granen, wordt aanbevolen in plaats van tarwe in het voer toe te voegen. Een  granen en glutenvrije alternatieven met mais of rijst, de voorkeur te geven. Want dat vermindert het risico dat uw hond zijn voer niet kan verdragen.

De voordelen van natuurlijke voeding

Een natuurlijke en gezonde voeding met een volledig hondenvoer. Dat ook het meeste voldoet aan de behoeften van uw hond, heeft een aantal positieve effecten. Met name de volgende aspecten spreken in het voordeel van het voeren van een kwalitatief hoogwaardig, natuurlijk en gezond hondenvoer.

Meer vitaliteit

Een hondenvoer dat je hond alle noodzakelijke voedingsstoffen geeft, zorgt voor meer vitaliteit. Uw hond voelt zich beter en fitter, dat zult u ook merken aan zijn gedrag.

Minder ziekten

Minderwaardig voedsel dat vaak te kopen is in de supermarkt bevat vaak te weinig voedingsstoffen. Dit zorgt op ten duur dat, uw hond eerder vatbaar is voor ziektes. Met een hoogwaardig,en gezond hondenvoer kan me dit voorkomen.

Lager risico op allergie

Voedselallergieën komt steeds vaker bij honden voor. Ze ontstaan, onder meer door eiwitten uit granen, maar ook sommige soorten vlees. Heeft uw hond een voedselallergie dan zou ons hondenvoer op insecteneiwitten de oplossing kunnen zijn.

Gezonde gewrichten

Afhankelijk van Ras en grootte kunnen er problemen met de gewrichten ontstaan soms vaker soms minder. Tenminste ten dele is dit te wijten aan slechte voeding. Een geschikte voeding kan een belangrijke bijdrage leveren ter preventie.

Gezonde vacht

Een gebrek aan voedingsstoffen kan zich ook in vorm van problemen met de huid en vacht uiten. Dit kan oplopen tot haaruitval. Een gezond hondenvoer met veel hoogwaardige eiwitten kan het risico significante verminderen.

Langer leven

Uiteindelijk leidt en zorgt een gezond hondenvoer ervoor dat uw hond vitaal blijft en zelden ziek is. Als zijn lichaam met alles wat hij nodig heeft verzorgt wordt kan dit leiden tot een langere levensduur.

Is hondenvoer Bellfor gezond?

Natuurlijk letten wij bij al onze producten er precies op, dat ze aan onze criteria van natuurlijke voeding voldoen. Daarbij werken we tijdens de productontwikkeling in nauwe samenwerking met dierenartsen en voedingsdeskundigen.

Zowel ons natvoer evenals ons droogvoer wordt uitsluitend gemaakt van natuurlijke ingrediënten, die worden voor het grootste deel van regionale producenten gemaakt.

Het vlees dat wordt gebruikt, heeft de kwaliteit van levensmiddelen. De dierlijke bijproducten (slachtafval), en tarwe wordt bij ons niet verwerkt.

Ons droogvoer is ofwel granenvrij of bevat rijst en maïs als een goed alternatief. Als u uw hond op een natuurlijke manier wilt voeren, dan is ons natuurlijk hondenvoer zeker een goede keuze.

Heeft deze pagina je geholpen?

Schrijf een recensie

Slecht
Goed

Aanbevolen producten

38.49 EUR
3.85 EUR / 1 Kg
In Belasting: BTW 12% Verzendkosten
17.01 EUR
7.09 EUR / 1 Kg
In Belasting: BTW 12% Verzendkosten
watsapp-button-icon
bellfore motive