info-icon-24
Verzending binnen
2-3 dagen
info-icon-cost
Geen verzendkosten
vanaf €69,00
info-icon-time
Testfase
60 dagen
Gratis telefonisch advies en bestelling
warencorb Bekijken 0 product(en) - 0.00 EUR
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Waarom Crèmes bij schilferige Huid vaak geen Effect hebben bij uw Hond

Poeder Bellfor Nierenkraft

Lijdt uw hond aan schilferige huid en jeuk? Dan moet u dit artikel met aandacht lezen. Want in het onderstaande leert u waarom u deze symptomen absoluut serieus moet nemen. We leggen u in dit artikel uit waarom ze vaak dieper liggende oorzaken hebben en wat u daartegen kunt ondernemen.

Een oorzaak die vaak over het hoofd wordt gezien

Bij schilferige huid rijst al snel het vermoeden dat het simpel om problemen met de huid gaat. Navenant gebruiken hondenbezitters dan vaak crèmes of zalven om grip te krijgen op de problemen.

Dit leidt echter in veel gevallen niet tot het gewenste resultaat. Want de behandeling van buitenaf verzorgt weliswaar de aangedane plekken. Ze verwijdert echter niet de eigenlijke oorzaak van de problemen.

Want schilferige huid hoeft niet per sé te wijzen op alleen maar een huidprobleem. De werkelijke oorzaak kan best op een heel andere plek te vinden zijn. Zo kunnen zich onder andere nierproblemen op deze manier uiten.

De nieren: onmisbaar voor de gezondheid

Het is de taak van de nieren om giftige stoffen te filteren en uit het lichaam te verwijderen. Daarbij levert het orgaan elke dag topprestaties. En normaal is dat ook geen probleem.

Externe invloeden, zoals bijvoorbeeld residuen van medicijnen, pesticiden of voer, kunnen echter de werking van de nieren belemmeren.

Dat heeft tot gevolg dat de filtering niet goed meer functioneert en dat zich in toenemende mate schadelijke stoffen ophopen in het lichaam van uw trouwe vriend.

Dat heeft op veel manieren effect op de gezondheid van de hond en komt dan tot uiting door behoorlijk aspecifieke symptomen zoals schilferige huid, jeuk of haaruitval. Bij enkele rassen zoals de maltezer leiden nierproblemen bijvoorbeeld vaak ook tot tranende ogen.

Mogelijke gevolgen van nierziektes

Als de problemen met de nieren te lang genegeerd worden, dan kan dit ernstige consequenties hebben en het leven van uw hond blijvend verslechteren. In het ergste geval is nierfalen op een gegeven moment het gevolg. Daardoor blijft de concentratie van giftige stoffen in het lichaam van het dier alsmaar stijgen en leidt dan uiteindelijk tot de dood.

Hoe u de nieren kunt ontlasten

Als bij uw hond symptomen als jeuk of schilferige huid optreden, dan is het raadzaam om zijn nieren wat aandacht te schenken en deze te ondersteunen bij het ontgiften.

Speciale kruiden kunnen helpen om de nieren al snel weer normaal te laten werken. Een preparaat dat juist uit zulke kruiden bestaat, is Bellfor Nierenkraft.

Dankzij een combinatie van heermoes, berkenbladeren, berendruifbladeren, peterselie, heemstwortel, guldenroede, brandnetelzaden, artisjokken en gember biedt Bellfor Nierenkraft de ideale samenstelling van werkzame bestanddelen om de nieren op een vriendelijke manier te ontgiften.

Nierenkraft helpt bij het vriendelijk uit het lichaam leiden van schadelijke stoffen en om de nieren te ontlasten. Na het gebruik verdwijnen klachten als schilferige huid dan vaak als vanzelf.

Conclusie

Bij een verdacht op nierproblemen moet u beslist actie ondernemen. Anders kan blijvende schade het gevolg zijn.

Want u moet in gedachten houden dat nierproblemen maar moeilijk te herkennen zijn. Zelfs een bloedtest geeft pas duidelijkheid als de beschadiging van de nieren al vergevorderd is.

We raden u aan om uw hond twee keer per jaar Bellfor Nierenkraft te geven. Op die manier speelt u op zeker en kunt u als bijkomstigheid, behalve om gezonde nieren, ook blij zijn om een beter uitziende huid.

Heeft deze pagina je geholpen?

Schrijf een recensie

Slecht
Goed

Aanbevolen producten

31.39 EUR
125.57 EUR / 1 Kg
In Belasting: BTW 12% Verzendkosten
26.16 EUR
130.79 EUR / 1 Kg
In Belasting: BTW 12% Verzendkosten
13.08 EUR
163.55 EUR / 1 Kg
In Belasting: BTW 12% Verzendkosten
watsapp-button-icon
bellfore motive