info-icon-24
Verzending binnen
2-3 dagen
info-icon-cost
Geen verzendkosten
vanaf €69,00
info-icon-time
Testfase
60 dagen
Gratis telefonisch advies en bestelling
warencorb Bekijken 0 product(en) - 0.00 EUR
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Glucosamine voor de Hond

Glucosamine is een aminosuiker. Het is een natuurlijk bestanddeel van kraakbeen, bindweefsel en gewrichtsvloeistof bij honden (en ook bij mensen).

Glucosamine voor de Hond

Gebruik van glucosamine

Glucosamine wordt gebruikt in diverse voedingssupplementen voor honden. De fabrikanten beloven vooral positieve effecten voor de gezondheid van de gewrichten door het gebruik van een dergelijk preparaat. Glucosamine is bedoeld om kraakbeen, pezen, ligamenten en gewrichtsvloeistof te leveren en te helpen bij mobiliteitsproblemen.

Er zijn zowel voedingssupplementen die alleen glucosamine bevatten als preparaten waarin aminosuiker wordt gecombineerd met andere actieve ingrediënten zoals chondroïtine en MSM.

Effect van glucosamine

Glucosamine is ongetwijfeld een belangrijke voedingsstof die niet mag ontbreken in de gewrichten van honden. Het effect op zichzelf is echter beheersbaar. Het is daarom meer aan te raden om een preparaat te gebruiken met andere voedingsstoffen die belangrijk zijn voor de gezondheid van de gewrichten.

Vooral als het gaat om een hond met bestaande gewrichtsziekten, kan de juiste combinatie van actieve ingrediënten een duidelijk betere werkzaamheid bereiken.

Bellfor verbindingen & botten met glucosamine

Een preparaat dat niet alleen afhankelijk is van glucosamine voor zijn werking is bijvoorbeeld Bellfor Joints & Bones. Het natuurlijke voedingssupplement bevat Ovopet. Ovopet is afgeleid van het eischaalmembraan van kippeneieren en kan zowel als capsule als in de vorm van koekjes aan honden worden gegeven.

Ovopet bevat in totaal meer dan 500 verschillende werkzame stoffen, waarvan de volgende bijzonder belangrijk zijn voor de gezondheid van de gewrichten:

  • Glucosamine
  • Collages
  • Hyaluronzuur
  • Chondroïtinesulfaat

Studies hebben aangetoond dat deze unieke combinatie van actieve ingrediënten resulteert in een synergie-effect dat Bellfor joints & bones bijzonder effectief maakt.

Het goed verdragen voedingssupplement is geschikt voor oudere dieren, maar ook voor sporthonden waarvan de gewrichten aan bijzondere stress zijn blootgesteld, en honden met gewrichtsziekten zoals artrose of elleboogdysplasie.

Bij honden met gewrichtsproblemen is het voedingssupplement Bellfor Joints & Bones vaak al na ongeveer 20 dagen eerste successen.

Glucosamine voor honden - onze conclusie

Glucosamine is zonder twijfel geschikt als actief ingrediënt in voedingssupplementen voor de gezondheid van de gewrichten. Aminosuiker ontwikkelt zijn volledige effect echter alleen in combinatie met andere werkzame stoffen, zoals die in Bellfor Gewrichten & Botten.


Maar het is het beste om het zelf te zien en Bellfor Gewrichten & Botten te testen met Glucosamine op uw hond. We zijn er zeker van dat het effect u ook zal inspireren.

Heeft deze pagina je geholpen?

Schrijf een recensie

Slecht
Goed

Aanbevolen producten

31.39 EUR
523.19 EUR / 1 Kg
In Belasting: BTW 12% Verzendkosten
26.16 EUR
130.79 EUR / 1 Kg
In Belasting: BTW 12% Verzendkosten
19.99 EUR
133.27 EUR / 1 Kg
In Belasting: BTW 12% Verzendkosten
watsapp-button-icon
bellfore motive