Gratis telefonisch advies en bestelling
(+49) 2222-8039975

Verzending binnen

2-3 dagen

Geen verzendkosten

vanaf €69,00

Testfase

100 dagen

Duivelsklauw voor Honden

Duivelsklauw is een geneeskrachtige plant uit Afrika, waarvan de wortels worden gebruikt. Deze worden gedroogd, vermalen tot poeder en vervolgens verwerkt tot bijvoorbeeld tabletten of capsules.

Voedingssupplementen met duivelsklauw worden niet alleen voor mensen, maar ook voor honden geproduceerd. In het volgende zullen we u uitleggen wat het effect ervan zou moeten zijn.

Duivelsklauw

Duivelsklauw bij honden: toepassingen

Duivelsklauw werd oorspronkelijk beschouwd als een natuurlijke remedie tegen spijsverteringsklachten, urinewegaandoeningen en verlies van eetlust. Er wordt ook gezegd dat het een ontstekingsremmend, pijnstillend en decongestiverend effect heeft.

Om deze reden wordt duivelsklauw nu vrij vaak gebruikt als voedingssupplement voor aandoeningen van het bewegingsapparaat, zoals artritis en osteoartritis.

De werkzaamheid bij gewrichtsklachten is twijfelachtig

Of Devil's Claw honden daadwerkelijk kan helpen om hun gewrichtsproblemen te verlichten, is echter meer dan twijfelachtig. Hoewel het een medicinale plant is die al lang bekend is, zijn er tot op heden geen zinvolle studies geweest om de werkzaamheid ervan als voedingssupplement tegen gewrichtsproblemen aan te tonen.

Daarnaast komt het dat Teufelskralle een behoorlijk pijnverlichtend effect heeft. Het bevat echter geen voedingsstoffen zoals hyaluronzuur en collageen, die nodig zijn voor de gezondheid van de gewrichten.

Eischaalmembraan

Ons alternatief voor duivelsklauw: Bellfor Gewrichten & Botten

Als u liever aan de veilige kant bent, adviseren wij uw hond met gewrichtsproblemen in plaats daarvan Bellfor Gewrichten & Botten te grijpen. Dit is ook een puur natuurlijk voedingssupplement.

Het belangrijkste verschil tussen Bellfor en Devil's Claw is echter dat bij de ontwikkeling van Bellfor Gewrichten & Botten rekening is gehouden met de laatste onderzoeksresultaten.

Om deze reden bevat het preparaat het unieke actieve bestanddeelcomplex Ovopet, waarvan de hoge effectiviteit is bewezen in studies. Ovopet wordt verkregen uit het eischaalmembraan van het kippenei en bestaat uit ongeveer 500 verschillende ingrediënten.

Met het oog op de gezondheid van de gewrichten van uw hond zijn de volgende actieve ingrediënten bijzonder belangrijk:

Capsules Bellfor Gelenke & Knochen

Deze combinatie heeft een synergetisch effect, dus Bellfor Gewrichten & Botten is uitzonderlijk effectief. Bij honden met bestaande gewrichtsproblemen kan Ovopet vaak al na 20 dagen een eerste succes boeken. In veel gevallen is er na ongeveer 60 dagen een aanzienlijke verbetering van de mobiliteit waarneembaar.

Als uw hond last heeft van gewrichtsproblemen, is Bellfor Gewrichten & Botten het ideale voedingssupplement om de symptomen duurzaam te verminderen. Daarnaast adviseren wij een preventief voedingssupplement met Bellfor Gewrichten & Botten speciaal voor sport- en diensthonden en oudere viervoeters.

Duivelsklauw voor honden - onze conclusie

Duivelsklauw kan een veelgebruikt natuurlijk middel zijn. Het heeft echter geen bewezen positief effect op de gewrichtsgezondheid van honden.

Vooral gezien het feit dat gewrichtsproblemen kunnen leiden tot een enorme aantasting van de levenskwaliteit van uw viervoeter, raden wij u aan om niet te vertrouwen op een voedingssupplement met duivelsklauw.

Vertrouw in plaats daarvan op de nieuwste wetenschappelijke bevindingen, zoals we die bij Bellfor Gewrichten & Botten in aanmerking hebben genomen, en vertrouw op bewezen werkzaamheid.


Aanbevolen producten

Gerelateerde Artikelen

Schrijf een recensie

    Slecht 
 Goed