info-icon-24
Verzending binnen
2-3 dagen
info-icon-cost
Geen verzendkosten
vanaf €69,00
info-icon-time
Testfase
100 dagen
Gratis telefonisch advies en bestelling
warencorb Bekijken 0 product(en) - 0.00 EUR
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

MSM voor Honden

MSM voor Honden

Als u op zoek bent naar voedingssupplementen voor de gezondheid van uw hond, zult u onvermijdelijk de term MSM tegenkomen. Wat er achter deze afkorting zit en welk effect MSM heeft op honden wordt hieronder uitgelegd.

Wat is MSM?

MSM is de afkorting voor de organische zwavelverbinding methylsulfonylmethaan, die zowel in plantaardige als dierlijke organismen voorkomt. Mensen nemen bijvoorbeeld MSM op met hun normale dagelijkse voeding via koffie of melk. Als voedingssupplement is MSM bedoeld om een zwaveltekort in het lichaam bij zowel honden als mensen te voorkomen.

MSM als voedingssupplement voor honden

Artrose bij honden

Een tekort aan zwavel kan leiden tot tal van klachten. Deze omvatten bijvoorbeeld doorbloedingsstoornissen, verslapping van het bindweefsel en gewrichtspijn.


MSM is bedoeld om dit tegen te gaan en in het bijzonder om een pijnstillende en ontstekingsremmende werking te hebben. De fabrikanten van voedingssupplementen met MSM voor honden bevelen hun producten in het bijzonder aan om gewrichtsproblemen zoals artrose of artritis tegen te gaan. Bovendien zou organische zwavel ook helpen bij allergieën en de werking van het maagdarmkanaal verbeteren.

Ons MSM-alternatief: Bellfor Gewrichten & Botten

Wij houden ons al lang bezig met gewrichtsziekten bij honden en hebben in samenwerking met ons team van dierenartsen en voedingsdeskundigen Bellfor gewrichten en botten ontwikkeld.


Bellfor Gewrichten & Botten is een puur natuurlijk voedingssupplement dat het unieke actieve ingrediënt Ovopet bevat. Ovopet, geëxtraheerd uit het eischaalmembraan van kippeneieren, heeft meer dan 500 verschillende ingrediënten.

De volgende zijn bijzonder belangrijk voor de gewrichten van uw hond:

  • hyaluronzuur
  • collages
  • glucosamine
  • chondroïtinesulfaat

De combinatie van deze ingrediënten zorgt voor een synergetisch effect dat Bellfor Gewrichten & Botten bijzonder effectief maakt.


Studies hebben aangetoond dat Ovopet aanzienlijk betere resultaten kan bereiken dan een enkele dosis van een van de bovengenoemde stoffen. Bij honden met bestaande gewrichtsproblemen is het eerste succes vaak al na ongeveer 20 dagen zichtbaar.


Als uw hond lijdt aan gewrichtsziekten zoals artrose, artrose, artritis of heupdysplasie, is Bellfor Joints & Bones het ideale voedingssupplement om de symptomen te verlichten.


Daarnaast adviseren wij de preventieve toediening van Bellfor Gewrichten & Botten aan sport- en prestatiehonden en oudere dieren. Probeer het uit. Bellfor Gewrichten & Botten wordt goed verdragen en zal u zeker overtuigen.

CBD-olie als ondersteuning voor gewrichtspijn

Pijnstillers zijn meestal een integraal onderdeel van de behandeling van gewrichtspijn. Door het grote verslavingspotentieel en de soms aanzienlijke neveneffecten worden natuurlijke alternatieven steeds populairder.


CBD (cannabidiol) is zo'n alternatief, dat zeer succesvol wordt gebruikt bij pijntherapie en bij de behandeling van ontstekingsziekten. Het extract van hennepplanten is zeer licht verteerbaar en is beschikbaar als voedingssupplement, bijvoorbeeld van Auxilium Elixir in de vorm van CBD-olie in wisselende concentraties.

Heeft deze pagina je geholpen?

Schrijf een recensie

Slecht
Goed

Aanbevolen producten

31.39 EUR
523.19 EUR / 1 Kg
In Belasting: BTW 12% Verzendkosten
26.16 EUR
130.79 EUR / 1 Kg
In Belasting: BTW 12% Verzendkosten
19.99 EUR
133.27 EUR / 1 Kg
In Belasting: BTW 12% Verzendkosten
watsapp-button-icon
bellfore motive