info-icon-24
Verzending binnen
2-3 dagen
info-icon-cost
Geen verzendkosten
vanaf €69,00
info-icon-time
Testfase
60 dagen
Gratis telefonisch advies en bestelling
warencorb Bekijken 0 product(en) - 0.00 EUR
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Premium Hundefutter ohne Getreide

Hypoallergenen Graanvrij droogvoer met insectenewit - Landgut-Schmaus Mini van Bellfor Hondenvoer - 2,5 kg

23.99 EUR
9.6 EUR / 1 Kg
inclusief BTW 12% Verzendkosten
Verzendgewicht per stuk: 2.50kg
Art.No.:
28474

Staffel prijzen

1 St.
23.99 EUR ( 9.6 EUR / 1 Kg )
3 St.
22.49 EUR ( 9 EUR / 1 Kg )
6 St.
21.99 EUR ( 8.8 EUR / 1 Kg )

Landgut-Schmaus Mini - Insecten - Graanvrij (2,5 Kg)

Zoals bij al onze producten hebben wij ook met deze ontwikkeling van de Landgut-Schmaus hier veel zorg aan besteedt. Op deze wijze zijn we erin geslaagd een hoogwaardig graan-vrij hondenvoer op basis van insecten te produceren.

Ons Bellfor Landgut-Schmaus Mini heeft een zeer laag purine gehalte. Wij zijn er zeker van dat ook uw hond onze Landgut-Schmaus lekker zal vinden.

Vooral de volgende producteigenschappen maken het een eersteklas hondenvoer en een geschikte voeding.

 • Graanvrij geëxtrudeerd gedroogd hondenvoer
 • Insecten-eiwit (82%) met een hoge verteerbaarheid
 • Eiwitbron met een zeer laag allergiepotentieel
 • Duurzame droog hondenvoer
 • Rijk aan natuurlijke vitaminen, mineralen (sporenelementen) en antioxidanten
 • Hoog percentage omega-3 vetzuren
 • Inuliene (FOS) voor een gezonde en resistente darmflora
 • Prebiotica verhogen de efficiëntie van het immuunsysteem
 • Levensmiddelenkwaliteit
 • Ideaal voor voedingssensitieve honden
 • Brokken grootte ca. 0,6-0,8 cm 

Ingrediënten: 

Insecten, gedroogd (Zwarte Vlieg), zoete aardappelen (gemalen), erwten (gemalen), dierlijk vet, erwteneiwit, biergist, mineralen, tomaten (gemalen), wortelen (gemalen), zalmolie, lijnzaadolie, cranberry, inuline (bron van FOS), yucca schidigerapoeder.

De hoeveelheid dierenvoeder aan de leeftijd, het ras en het gebruik van uw hond aanpassen. Verdeel de hoeveelheid dierenvoeder tot 2-3 maaltijden per dag en stel meer drinkwater beschikbaar.

Voedingsinstructies
Gewicht van de hond 1–2,5 kg 2,5 –3 kg 3–4 kg 4–5 kg 5–6 kg 6–7 kg 7 - 10 kg
Hoeveelheid voer per dag 20 - 55 g 55 - 60 g 60 - 75 g 75 - 90 g
90 - 105 g
105 - 120 g 120 - 155 g

Nutriëntenanalyse per kg:

Basic waarden
ruw eiwit
28,0 %
ruw vet
18,0 %
ruwe celstof
6,0 %
ruwe as
8,1 %
calcium 1,5 %
fosfor 1,3 %
vochtigheid max. 9 %
EPA 0,1 %
DHA 0,1 %
Bruikbare energie 3.450 kcal
FOS
200 mg
sporenelementen
koperen 3,5 mg
koperchelaat 1,5 mg
zink 45 mg
Zinkchelaat 20 mg
ijzer 50 mg
ijzerchelaat 25 mg
mangaan 20 mg
mangaanchelaat 10 mg
jodium 1,5 mg


 
Vitaminen
Vitamine A 18.000 IE
Vitamine D3 1.800 IE
Vitamine E 300 IE
Vitamine B1 10 mg
Vitamine B2 15 mg
Vitamine B5 30 mg
Vitamine B6 10 mg
Vitamine B12 100 μg
aminozuren
L-carnitine 50 mg
taurine 1.000 mg

Waarom we kiezen voor insecten als onze eiwitbron

De massale veehouderij verbruikt enorme hulpbronnen en is dus schadelijk voor het milieu. Daarnaast is er het overmatig gebruik van antibiotica om de dieren ook in kleine ruimtes gezond te houden.

En het is precies op deze twee punten dat ons insectenhoudend, graanvrij hondenvoer op basis van granen tot zijn recht komt. Voor het fokken van de zwarte soldaatvlieg, die we als eiwitbron gebruiken, is slechts een tiende van de energie nodig in vergelijking met de veeteelt.

Bovendien worden noch de larven, noch de volwassen vliegen ziek. Dit stelt ons in staat om het zonder antibiotica in de fokkerij te stellen.

Bovendien hebben de insecteneiwitten in ons hondenvoer vrijwel geen allergiepotentieel. Ons Bellfor Landgutfeest ontlast zo het milieu en biedt uw hond een gezonde en smakelijke maaltijd waar hij dol op zal zijn.

Wat zijn de voordelen voor de hond bij het voeren met de in de Bellfor gebruikte insecteneiwitten?

De kwaliteit van de eiwitten die in de Bellfor worden gebruikt, wordt uitgedrukt in een complete aminozuurprofiel. Hoe meer aminozuren er zijn en hoe hoger het gehalte per kilogram, hoe beter de kwaliteit van de gebruikte eiwitten.

Aminozuren zijn de bestanddelen van eiwitten. Planten, bijvoorbeeld, bevatten slechts een paar aminozuren. Sommige vleessoorten bevatten ook niet alle aminozuren.

De eiwitten verkregen uit de larven van de zwarte soldaatvlieg, die we gebruiken voor onze Bellfor variëteiten, hebben een volledig aminozuurprofiel in een hoge concentratie.

In de loop van miljoenen jaren hebben insecten zich tegen alle milieu-invloeden moeten verzetten, met als resultaat een compleet biosysteem.

Aangezien de larven van de zwarte soldaatvlieg in staat zijn om het plantaardige eiwit dat ze via voedsel opnemen om te zetten in dierlijk eiwit, is het eiwit van de larve zelf van bijzonder hoge kwaliteit. Honden kunnen dierlijke eiwitten beter en gemakkelijker verteren dan plantaardige eiwitten.

Honden zijn semi-vleeseters en hebben daarom dagelijks vlees van hoge kwaliteit nodig om in hun eiwitbehoefte te voorzien. Door een kort spijsverteringskanaal heeft de hond weinig tijd om voedingsstoffen te verwerken. Daarom heeft de hond een hoogwaardige eiwitbron nodig. Want hoe beter de aminozuurstructuur van het eiwit is, hoe lager het gevaar dat een hond allergische problemen of problemen in het maagdarmkanaal krijgt.

De larven worden gekweekt en verwerkt in dezelfde boerderij. Zo worden de larven in minder dan 5 minuten tot eiwit verwerkt. Dit heeft ook een enorme invloed op de kwaliteit van het eiwit, aangezien de BAI (Biogenic Amine Index) dus ver onder de waarde van 1 ligt.

De BAI is een index die de versheid van vlees aangeeft. Hoe verser het vlees is, hoe lager dit nummer is (https://www.petfoodindustry.com/articles/521-analyzing-amines).

Bij het voeren met Bellfor Natural Feast (koudgeperst & graanvrij) of Bellfor Farm Feast (geëxtrudeerd & graanvrij) is vrijwel elk allergiepotentieel uitgesloten. Honden met symptomen zoals jeuk, lekdermatosen of diarree kunnen geholpen worden met onze nieuwe Bellfor variëteiten.

Daarnaast hebben honden die Bellfor Naturgut Feast of Bellfor Landgut Feast gevoerd worden, een glanzende, zachte vacht en een stevige stoelgang.

De honden houden ervan om het te eten en door het voeren van deze twee graanvrije Bellfor hondenvoersoorten draagt u bij aan duurzaamheid en bescherming van ons milieu.

187
11

Geef uw beoordeling

Slecht
Goed

Als u vragen heeft over het product, kunt u ons bellen op de telefoon
+49 2255 957 39 96
of schrijf uw vraag hier:

watsapp-button-icon
bellfore motive