info-icon-24
Verzending binnen
2-3 dagen
info-icon-cost
Geen verzendkosten
vanaf €69,00
info-icon-time
Testfase
100 dagen
Gratis telefonisch advies en bestelling
warencorb Bekijken 0 product(en) - 0.00 EUR
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Premium Hundefutter ohne Getreide

Havanezer voedingsset van Bellfor

40.16 EUR
34.56 EUR
12.57 EUR / 1 Kg
inclusief BTW 21% Verzendkosten
Verzendgewicht per stuk: 2,750.00g
Art.No.:
50032

Staffel prijzen

1 St.
34.56 EUR ( 12.57 EUR / 1 Kg )

Rasspecifiek havanezer voer in voordeelpakket van Bellfor 

De havanezer is een kleine hond, waarvan de oorsprong in het westelijke Middellandse Zeegebied ligt. Het is een typische gezelschapshond, die ontzettend geniet van de aandacht van zijn familie. Ondanks zijn kleine lichaamsgrootte behoeft de havanezer natuurlijk een hoogwaardig voer, dat aan zijn voedingsbehoeften voldoet.  

Welk voer leent zich voor de havanezer?

Havanezers zijn zeer klein en worden veelvuldig binnenshuis gehouden, waardoor de hoeveelheid beweging van de compacte viervoeters meestal gering uitvalt. Om overgewicht te voorkomen, is het daarom belangrijk de energiebehoefte niet te overschrijden en een afgemeten hoeveelheid voer in acht te nemen.

Tegelijkertijd moet u er echter op letten, dat de Havanezer middels zijn voer in voldoende mate van voedingsstoffen wordt voorzien, zodat er geen tekortkomingen ontstaan. We bevelen u daarom een voeding met Bellfor Landgut-Schmaus mini (Landgoed-Feest mini) aan. Het is een smakelijk en gezond droogvoer voor honden. 

Voor onze Landgut-Schmaus (Landgoed-Feest) gebruiken wij hypoallergeen insecteneiwit uit de larven van Hermetia illucens (zwarte soldatenvlieg) als eiwitbron. Bovendien bevat het voer geen graan of andere minderwaardige grondstoffen, zoals bijvoorbeeld plantaardige of dierlijke bijproducten. De zorgvuldig afgestemde samenstelling en de kleine brokjes maken het voer een ideale keuze voor uw havanezer. 

Natuurlijk mogen incidentele lekkernijen in het alledaagse leven van de havanezer niet ontbreken. Met onze Landgut-Happen (Landgoed-Hapjes) kiest u voor een bijzonder gezonde hondensnack met insecteneiwit. Daarnaast kan het regelmatig geven van een voedingssupplement met Shiimun Immun op basis van shiitake eraan bijdragen om het afweersysteem van uw hond te versterken.  

Voedingspakket van Bellfor voor havanezers online kopen 

Een kwalitatief hoogwaardig voer is voor een lang en gezond hondenleven van cruciaal belang. Wij willen u graag bij een op het ras afgestemde voeding van uw viervoeter ondersteunen. Daarom hebben wij een speciaal pakket met voer voor de havanezer samengesteld. 

U kunt het voordeelpakket met Bellfor Landgut-Schmaus mini (Landgoed-Feest mini), Bellfor Landgut-Happen (Landgoed-Hapjes) en Shiimun Immun direct in onze online shop bestellen en daarbij tegelijkertijd een voucher voor tien procent korting op uw volgende aankoop bij Bellfor zeker stellen. 

Ons voedingspakket voor uw havanezer in één overzicht:

330
11

Geef uw beoordeling

Slecht
Goed

Als u vragen heeft over het product, kunt u ons bellen op de telefoon
+49 2255 957 39 96
of schrijf uw vraag hier:

Gerelateerde producten

2.54 EUR
25.42 EUR / 1 Kg
inclusief BTW 21% Verzendkosten
13.08 EUR
261.68 EUR / 1 Kg
inclusief BTW 12% Verzendkosten
watsapp-button-icon
bellfore motive