Gratis telefonisch advies en bestelling
(+49) 2222-8039975

Verzending binnen

2-3 dagen

Geen verzendkosten

vanaf €69,00

Testfase

100 dagen

Havanezer voedingsset van Bellfor

Art.No.:
50032

Staffel prijzen

    1 St.
    33.99 EUR ( 1.24 EUR / 100 g )
33.99 EUR 38.49 EUR
1.24 EUR / 100 g
inclusief VAT 19% Verzendkosten
Verzendgewicht per stuk: 2,750.00g

Samen goedkoper!

33.99 EUR 38.49 EUR
1.24 EUR / 100 g
inclusief VAT 19% Verzendkosten

Rasspecifiek havanezer voer in voordeelpakket van Bellfor 

De havanezer is een kleine hond, waarvan de oorsprong in het westelijke Middellandse Zeegebied ligt. Het is een typische gezelschapshond, die ontzettend geniet van de aandacht van zijn familie. Ondanks zijn kleine lichaamsgrootte behoeft de havanezer natuurlijk een hoogwaardig voer, dat aan zijn voedingsbehoeften voldoet.  

Welk voer leent zich voor de havanezer?

Havanezers zijn zeer klein en worden veelvuldig binnenshuis gehouden, waardoor de hoeveelheid beweging van de compacte viervoeters meestal gering uitvalt. Om overgewicht te voorkomen, is het daarom belangrijk de energiebehoefte niet te overschrijden en een afgemeten hoeveelheid voer in acht te nemen.

Tegelijkertijd moet u er echter op letten, dat de Havanezer middels zijn voer in voldoende mate van voedingsstoffen wordt voorzien, zodat er geen tekortkomingen ontstaan. We bevelen u daarom een voeding met Bellfor Landgut-Schmaus mini (Landgoed-Feest mini) aan. Het is een smakelijk en gezond droogvoer voor honden. 

Voor onze Landgut-Schmaus (Landgoed-Feest) gebruiken wij hypoallergeen insecteneiwit uit de larven van Hermetia illucens (zwarte soldatenvlieg) als eiwitbron. Bovendien bevat het voer geen graan of andere minderwaardige grondstoffen, zoals bijvoorbeeld plantaardige of dierlijke bijproducten. De zorgvuldig afgestemde samenstelling en de kleine brokjes maken het voer een ideale keuze voor uw havanezer. 

Natuurlijk mogen incidentele lekkernijen in het alledaagse leven van de havanezer niet ontbreken. Met onze Landgut-Happen (Landgoed-Hapjes) kiest u voor een bijzonder gezonde hondensnack met insecteneiwit. Daarnaast kan het regelmatig geven van een voedingssupplement met Shiimun Immun op basis van shiitake eraan bijdragen om het afweersysteem van uw hond te versterken.  

Voedingspakket van Bellfor voor havanezers online kopen 

Een kwalitatief hoogwaardig voer is voor een lang en gezond hondenleven van cruciaal belang. Wij willen u graag bij een op het ras afgestemde voeding van uw viervoeter ondersteunen. Daarom hebben wij een speciaal pakket met voer voor de havanezer samengesteld. 

U kunt het voordeelpakket met Bellfor Landgut-Schmaus mini (Landgoed-Feest mini), Bellfor Landgut-Happen (Landgoed-Hapjes) en Shiimun Immun direct in onze online shop bestellen en daarbij tegelijkertijd een voucher voor tien procent korting op uw volgende aankoop bij Bellfor zeker stellen. 

Ons voedingspakket voor uw havanezer in één overzicht:

330
11

Geef uw beoordeling

    Slecht 
 Goed