Gratis telefonisch advies en bestelling
(+49) 2222-8039975

Verzending binnen

2-3 dagen

Geen verzendkosten

vanaf €69,00

Testfase

100 dagen

Meng 3 Zachte snacks voor honden - Freiland-Happen met kip 200g + Heide-Happen met lam 200g + Landgut-Happen met insecteneiwit 200g van Bellfor Hondenvoer

Art.No.:
28485a

Staffel prijzen

  1 St.
  9.41 EUR ( 1.57 EUR / 100 g )
9.41 EUR 11.50 EUR
1.57 EUR / 100 g
inclusief BTW 12% Verzendkosten
Verzendgewicht per stuk: 600.00g

Samen goedkoper!

9.41 EUR 11.50 EUR
1.57 EUR / 100 g
inclusief BTW 12% Verzendkosten

Graanvrije Zachtet Snacks – de gezonde traktatie voor thuis en onderweg

Deze Soft-snacks - Mix bevat 1 x Freiland-Happen met kip, 1 x Heide-Happen met lamsvlees en 1 x Landgut-Happen met zwarte soldaatvlieg.

De Bellfor Zachte snacks in verschillende smaken kiezen voor een gezonde traktatie. De Bellfor Zachte snacks zijn 100% graanvrij en bevatten tot 50% vlees of insecteneiwitten. De ingrediënten zijn afkomstig van gecertificeerde leveranciers van grondstoffen en komen uit de regio.

De Bellfor Zachte snacks zijn de ideale beloning tijdens een training op de hondenschool of gewoon als een gezonde traktatie voor thuis.

Dat maakt gezonde, zachte snacks voor honden zo lekker

We raden u aan dezelfde kwaliteitsnormen te hanteren bij het kiezen van zachte snacks voor uw hond, als u doet bij hondenvoer voor uw viervoeter. Naar onze mening hebben noch graanproducten noch dierlijke bijproducten iets verloren in hondensnacks. 

Hoogwaardig vlees en natuurlijke ingrediënten moeten de regel zijn, zelfs voor lekkernijen voor honden.

De belofte van Bellfor voor de kwaliteit

Geschikt voor onze geselecteerde Bellfor-kwaliteit kiezen wij onze grondstoffenleveranciers voor onze zachte snacks uit volgens dezelfde kwaliteitscriteria als voor ons Bellfor droog hondenvoer en bieden alleen producten van regionale fabrikanten.

De zachte snacks bevatten tot 50% vlees in voedselkwaliteit, hoogwaardige lijnolie met waardevolle omega 3-vetzuren, fruit en groenten.

Voor bijzonder gevoelige honden zijn er ook onze Landgut-Happen van Bellfor met insecteneiwitten.

Het insecteneiwit dat door ons is gebruikt van de zwarte soldaatsvlieg wordt o.a gekenmerkt door een complex aminozuurprofiel, de bouwstenen van eiwitten.

U beloont dus niet alleen uw hond, maar geeft hem ook een waardevolle, gezonde eten. De gezondheid van uw hond zal u dankbaar zijn.

De voordelen van de Bellfor Zachte snacks in een oogopslag:

 • Hoog vleesgehalte in voedselkwaliteit met tot 50%
 • Insecteneiwit met een zeer laag allergiepotentieel
 • Groenten en fruit uit de regio
 • Ideale grootte van 0,6 -0,8 cm
 • Stevige consistentie
 • Geschikt voor alle rassen
 • Vooral smakelijk en licht verteerbaar

Bellfor Zachte snacks

Onze Bellfor Zachte snacks zijn de gezonde traktatie voor uw hond. Als een graanvrije snack met een extra hoog vleesgehalte zijn de onze Bellfor Zachte snacks ideaal voor hondentraining op de hondenschool of thuis

Hoogwaardige kippenvlees (50%) uit de regio maakt onze Bellfor Zachte snacks tot een bijzonder smakelijke traksatie. Geselectererde stoffen, zoals lijnzaadolie met waardevolle omega-3-vetzuren, maar tevens groenten en fruit uit regionale teelten maken de gezonde, zachte snack compleet.

Overweeg traktaties met de hoeveelheid voedsel. Voor eventuele vragen of een individuele raadpleging staan wij tot uw beschikking via e-mail [email protected]

205
11

Geef uw beoordeling

    Slecht 
 Goed