info-icon-24
Verzending binnen
2-3 dagen
info-icon-cost
Geen verzendkosten
vanaf €69,00
info-icon-time
Testfase
100 dagen
Gratis telefonisch advies en bestelling
warencorb Bekijken 0 product(en) - 0.00 EUR
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Hoge kwaliteit natvoer voor honden

Bij Bellfor hebben we het onze taak gemaakt om u te ondersteunen in de soortpassende voeding voor uw hond. Daarom mag ook natvoer van hoge kwaliteit voor honden niet ontbreken in ons assortiment.


Met Bellfor Favoriete Menu kunt u vertrouwen op natuurlijke ingrediënten en een op de soort afgestemde voedingssamenstelling die niet alleen goed smaakt voor uw hond, maar hem ook goed doet.

Onze hoogwaardige natvoer voor honden is momenteel verkrijgbaar in de volgende varianten:

Hoge kwaliteit natvoer met Bellfor kwaliteitsbelofte

Bij alles wat we doen, hebben we altijd het welzijn van de dieren voor ogen. Daarom werken we hard en besteden we veel aandacht aan de ontwikkeling van nieuwe producten om ervoor te zorgen dat ze aan onze hoge eisen voldoen.


Immers, soortaangepaste voeding is van groot belang voor de gezondheid van honden. Naast 30 jaar ervaring in de productie van hondenvoer, doen we hiervoor ook een beroep op het Bellfor expertiseteam van dierenartsen en voedingsdeskundigen.


U kunt er dus zeker van zijn dat ons Favoriete Menu een hoogwaardig natvoer voor honden is. Ontdek wat Bellfor's Favoriete Menu zo speciaal maakt en waarom het de juiste keuze is voor uw hond.

Hoge kwaliteit Natvoer voor Honden

Natvoer voor honden met een hoog vleesgehalte

Honden zijn semi-carnivoren waarvan de spijsvertering in de eerste plaats gericht is op het verteren van dierlijke vetten en eiwitten. Een groot deel van de plantaardige componenten in het voer leidt vaak tot intoleranties en spijsverteringsproblemen.


Hoogwaardig natvoer voor honden moet daarom altijd zoveel mogelijk vlees bevatten om aan de natuurlijke voedingsbehoeften van de dieren te voldoen. Bellfor Favoriete Menu bestaat voor meer dan 60 procent uit dierlijke ingrediënten en is daarom ideaal voor een op de soort afgestemde hondenvoeding.

Kwalitatief hoogwaardig nat hondenvoer zonder granen

Graan is een veelvoorkomend ingrediënt in hondenvoer geworden. Natvoer is helaas geen uitzondering. Vooral tarwe dient vaak als goedkope opvulling die de productiekosten laag houdt. Dit heeft echter niets te maken met geschikte voeding of hoogwaardig natvoer voor honden.


Daarom bevat Bellfor Favoriete Menu helemaal geen graan. In plaats daarvan gebruiken we licht verteerbare alternatieven zoals aardappelen, zoete aardappelen en wortelen voor onze natte hondenvoeding. Deze koolhydraatbronnen zijn veel beter verteerbaar voor honden en helpen onverdraagzaamheid te voorkomen.

Natvoer voor honden uit hoogwaardige bronnen

Wie een blik op de verpakking van natvoer werpt, zal daar in veel gevallen een enorme rij ingrediënten aantreffen, die niets met de kwaliteit te maken hebben, maar er enkel toe dienen de productiekosten zo laag mogelijk te houden.


Bij Bellfor kiezen wij wat dat betreft bewust voor een andere weg. Voor ons natvoer gebruiken wij uitsluitend hoogwaardige ingrediënten van levensmiddelkwaliteit, zoals bijvoorbeeld vlees en ingewanden.

Natuurlijk natvoer voor honden

Of het nu gaat om conserveringsmiddelen, smaakversterkers of kleurstoffen - de lijst van kunstmatige toevoegingen in hondenvoer is vaak lang. Wij zijn er echter van overtuigd dat hoogwaardige natvoer voor honden uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten moet bestaan.


Daarom is Bellfor Favoriete Menu van nature vrij van kunstmatige toevoegingen. Dit verbetert niet alleen de smaak van het voedsel, maar verhoogt ook de verteerbaarheid ervan.

Hypoallergeen natvoer voor honden

De allergie-experts

Steeds meer honden hebben last van voedselallergieën en de daarmee gepaard gaande gevolgen, zoals spijsverterings- of huidproblemen. Naast door tarwe wordt de allergische reactie ook veroorzaakt door bepaalde dierlijke eiwitbronnen zoals rundvlees.


In dit geval is het veranderen van voeding naar hypoallergeen hondenvoer onontbeerlijk en zorgt er normaal gesproken voor dat de symptomen van de allergie snel verdwijnen.


Echter, hypoallergeen natvoer bevat vaak gehydrolyseerd eiwit, dat vaak van dubieuze kwaliteit is.


Dit is niet het geval met Bellfor. Dit komt omdat we gekozen hebben voor het gebruik van insecteneiwitten van de larven van de zwarte soldaatvlieg in ons hypoallergene natte hondenvoer.


Deze hoogwaardige eiwitbron bevat alle essentiële aminozuren en overtuigt met een uitstekende verteerbaarheid. Talrijke enthousiaste reacties van klanten tonen aan dat ons hypoallergeen natvoer voor honden ook in hardnekkige gevallen goed wordt verdragen en dat allergische reacties na de wisseling van het voer als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Onze hoogwaardige natvoer voor honden in één oogopslag:

  • Hoog vleesgehalte van meer dan 60 procent
  • Met vers geoogste groenten en fruit
  • Vrij van kunstmatige toevoegingen
  • Gemakkelijk verteerbaar dankzij de afwezigheid van graan
  • Zonder vleesafval
  • Bevat geen suiker of soja
  • Gemaakt met grondstoffen van voedselkwaliteit
  • Ook verkrijgbaar met hypoallergeen insecteneiwit
  • Regionale leveranciers voor korte transportafstanden

Hoge kwaliteit natvoer van Bellfor - natuurlijk beter

Met Bellfor Favoriete Menu kunt u vertrouwen op de gebruikelijke hoge Bellfor kwaliteit en ervoor zorgen dat uw viervoeter optimaal wordt voorzien van alle benodigde voedingsstoffen.


Onze hoogwaardige natvoer voor honden is ideaal voor een op de soort afgestemde voeding en kan een belangrijke bijdrage leveren aan het behoud van de vitaliteit van uw viervoeter.


Sluit geen compromissen over de kwaliteit van het hondenvoer. Uw hond zal u dankbaar zijn. Of het nu de klassieke variant met kip of lam is of de hypoallergene variant met insectenproteïnen - met Bellfor natvoer voor honden bent u op de goede weg.

Heeft deze pagina je geholpen?

Schrijf een recensie

Slecht
Goed
Diëtist
Mijn gegevens
normaal

Ribben tastbaar met een laag vetgehalte, taille zichtbaar van bovenaf, hoogte van de buiklijn zichtbaar vanaf de zijkant voor het bekken.

Mijn gewicht
Mijn activiteiten
Het hondenvoer mag niet bevatten uit het volgende
GROENTEN EN GRANEN
VLEES EN VIS
ANDERS
Gezondheidsproblemen
Speciale behoeften

Aanbevolen producten

4.29 EUR
10.73 EUR / 1 Kg
In Belasting: BTW 12% Verzendkosten
watsapp-button-icon
bellfore motive