info-icon-24
Verzending binnen
2-3 dagen
info-icon-cost
Geen verzendkosten
vanaf €69,00
info-icon-time
Testfase
100 dagen
Gratis telefonisch advies en bestelling
warencorb Bekijken 0 product(en) - 0.00 EUR
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Premium Hundefutter ohne Getreide

Duitse Herdershond hondenvoer set van Bellfor

18.56 EUR
15.24 EUR
5.62 EUR / 1 Kg
inclusief BTW 21% Verzendkosten
Verzendgewicht per stuk: 2,710.00g
Art.No.:
50004

Staffel prijzen

1 St.
15.24 EUR ( 5.62 EUR / 1 Kg )

Duitse Herdershondenvoer van Bellfor

De Duitse Herder is een betrouwbare werkhond, die onder andere als waak- en hulphond wordt geschat. Een evenwichtige voeding is onmisbaar voor de gezondheid en het welzijn van de betrouwbare dieren. Met eten voor de Duitse Herdershond van Bellfor zorg je ervoor dat je viervoeter niets mist.

Welk voer is goed voor Duitse herdershonden?

Bij de keuze van de juiste voeding spelen verschillende factoren een rol. Deze omvatten de leeftijd en het gewicht van het dier en de fysieke activiteiten. Duitse herdershonden behoren tot de grote hondenrassen en hebben een grote bewegingsdrang, die bij de keuze van de voeding in acht moet worden genomen.

Daarom is Premium Pur FleischPlus van Bellfor bij uitstek geschikt als voer voor de Duitse Herder. Het hoogwaardige droge voedsel is vrij van kunstmatige additieven en tarwe. In plaats daarvan zorgen verteerbare bronnen van koolhydraten zoals rijst en een hoog vleesgehalte ervoor dat het voedsel uw Duitse herder voorziet van alle belangrijke voedingsstoffen en voldoende energie voor zijn actieve dagelijkse leven.

Bovendien bieden de buitensnacks in de set u de mogelijkheid om uw viervoeter te belonen met een gezonde hondensnack en het voer van uw Duitse herdershond aan te vullen met lekkernijen.

Beste voer voor Duitse herdershonden in de betaalbare economie set

Om u optimaal te ondersteunen met een voeding die voldoet aan uw behoeften, krijgt u bij ons voer voor de Duitse herdershond tegen de speciale prijs. Bespaar geld bij het bestellen in een set en krijg ook 10 procent korting op je volgende bestelling bij Bellfor en een praktische maatbeker om het voedsel voor je Duitse herder tot op de dichtstbijzijnde gram te portioneren.

Onze voederset voor de Duitse Herdershond in een oogopslag:

245
11

Geef uw beoordeling

Slecht
Goed

Als u vragen heeft over het product, kunt u ons bellen op de telefoon
+49 2255 957 39 96
of schrijf uw vraag hier:

watsapp-button-icon
bellfore motive