info-icon-24
Verzending binnen
2-3 dagen
info-icon-cost
Geen verzendkosten
vanaf €69,00
info-icon-time
Testfase
60 dagen
Gratis telefonisch advies en bestelling
warencorb Bekijken 0 product(en) - 0.00 EUR
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Premium Hundefutter ohne Getreide

IBD Set voor Honden - Landgut-Schmaus 7,5 kg + Immuun Poeder 80 g + Landgut-Happen 200 g van Bellfor Hondenvoer

71.40 EUR
58.39 EUR
7.5 EUR / 1 Kg
inclusief BTW 12% Verzendkosten
Verzendgewicht per stuk: 7.78kg
Art.No.:
40001

Staffel prijzen

1 St.
58.39 EUR ( 7.5 EUR / 1 Kg )

Voedingspakket van Bellfor voor Honden met IBD 

IBD is voor getroffen honden zeer onaangenaam en gaat vaak samen met enorme spijsverteringsproblemen. Met ons speciale voedingspakket voor honden met IBD kunt u de behandeling van uw viervoeter optimaal ondersteunen. 

Het pakket bevat onze koudgeperste Naturgut-Schmaus (Natuurgebied-Feest) op insectenbasis, onze hypoallergene Landgut-Happen (Landgoed-Hapjes) en het natuurlijke voedingssupplement Bellfor Immuun.

IBD mag bij honden niet genegeerd worden 

Krijgt een hond IBD, dan houdt dat in dat hij aan een chronische darmontsteking lijdt. Deze kan onder andere door een besmetting met parasieten, voedselallergieën en door de genetische aanleg van het dier veroorzaakt worden. 

Tot de typische symptomen die met de chronische ontsteking van de hondendarm gepaard gaan, vallen met name diarree, bloederige uitwerpselen, braken en buikkrampen. Daarnaast kampen veel honden met IBD met haaruitval.  

Als de klachten niet onmiddellijk worden aangepakt, kunnen de ontstekingen zich mettertijd naar verdere organen uitbreiden en bijvoorbeeld een pancreatitis veroorzaken. Heeft u het vermoeden dat uw hond aan IBD lijdt, dan moet u zeker spoedig voor een behandeling van uw viervoeter zorgen.  

Hoe u de IBD-symptomen bij uw hond kunt verlichten 

IBD valt helaas niet te genezen. De behandelingsmaatregelen richten zich er daarom in de eerste plaats op om de symptomen van de ziekte te verlichten. Om dit te laten slagen, is het noodzakelijk om de ontsteking van het darmslijmvlies zo goed mogelijk onder controle te krijgen en het immuunsysteem van het dier op gepaste wijze te ondersteunen.  

Ons speciale pakket om IBD-symptomen bij uw hond te verlichten 

Als u de IBD-symptomen van uw hond tijdig bestrijdt, is het essentieel om op een goed verdraagbaar hondenvoer zonder glutenbevattende granen, maar met goed verteerbare eiwitbronnen over te stappen. Het speciaalpakket, dat onze voedingsexperts voor honden met IBD hebben samengesteld, bevat precies de juiste producten om de chronische darmontsteking en daarmee samengaande klachten bij uw viervoeter op natuurlijke wijze tegen te gaan. 

Het speciaalpakket van Belfor voor honden met IBD in één overzicht:


Waarom onze producten met insecteneiwit voor honden met IBD een goede keuze zijn 

Het insecteneiwit in Bellfor Naturgut-Schmaus (Natuurgebied-Feest) en Bellfor Landgut-Happen (Landgoed-Hapjes) is een licht verteerbare, hypoallergene eiwitbron. In combinatie met het afzien van glutenbevattende granen draagt het essentieel bij aan het tot rust kunnen komen van de darm van uw hond en het verder afnemen van de ontstekingen en daardoor veroorzaakten spijsverteringsklachten. 

Natuurlijke ondersteuning voor het verzwakte immuunsysteem 

De chronische darmontsteking vormt een aanzienlijke belasting voor het immuunsysteem van uw hond. Daarom is het zeer belangrijk om de afweer van uw viervoeter te versterken. 

Bellfor Immuun leent zich perfect voor dit doel. Het natuurlijke voedingssupplement bevat zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, zoals bijvoorbeeld brandnetelzaden, rozenbottels en propolis. 

Door zijn bijzondere samenstelling bevat Bellfor Immuun een veelvoud aan waardevolle voedingsstoffen, om het immuunsysteem van uw hond effectief te ondersteunen en zijn IBD-aandoening beter verdraagbaar te maken.  

De belangrijkste voordelen bij de behandeling van IBD met Bellfor: 

  • Hoge kwaliteit van het product door zorgvuldig geselecteerde bestanddelen
  • Graanvrije hondenvoeding voor een optimale verdraagbaarheid
  • Vrij van kunstmatige toevoegingen
  • Met hypoallergeen insecteneiwit 
  • Effectief en licht verteerbaar
  • Ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen 
  • Geschikt voor honden van alle rassen 
235
11

Geef uw beoordeling

Slecht
Goed

Als u vragen heeft over het product, kunt u ons bellen op de telefoon
+49 2255 957 39 96
of schrijf uw vraag hier:

watsapp-button-icon
bellfore motive