Gratis telefonisch advies en bestelling
(+49) 2222-8039975

Verzending binnen

2-3 dagen

Geen verzendkosten

vanaf €69,00

Testfase

100 dagen

Duitse Draadhaar voedingsset van Bellfor

Art.No.:
50015

Staffel prijzen

    1 St.
    37.99 EUR ( 0.91 EUR / 100 g )
37.99 EUR 42.49 EUR
0.91 EUR / 100 g
inclusief VAT 19% Verzendkosten
Verzendgewicht per stuk: 4,180.00g

Hoogwaardig Bellfor voer in voordeelpakket voor de Duitse draadhaar 

Bij de Duitse draadhaar gaat het om een veelzijdig inzetbare jachthond. Voor een verzorging die aan de behoeften van de Duitse draadhaar voldoet, speelt de keuze van een passend voer een cruciale rol.  

Welk voer leent zich voor de Duitse draadhaar? 

De Duitse draadhaar wordt nog steeds voornamelijk als jachthond ingezet. Om in de energiebehoefte van de grote en actieve dieren te voorzien, is het altijd noodzakelijk om de juiste hoeveelheid voer te verstrekken. Afgezien daarvan wordt de Duitse draadhaar relatief vaak getroffen door een in het ergste geval dodelijke maagkanteling. 

Om deze reden raden wij aan, bij de voeding van de Duitse draadhaar voor Wiesen-Schmaus (Weiden-Feest) van Bellfor te kiezen. Bellfor Wiesen-Schmaus (Weiden-Feest) betreft een koudgeperst hondendroogvoer. Door het koudpersen wordt het overmatige opzwellen van de brokken in de maag verhinderd, waardoor het risico op een maagkanteling aanzienlijk wordt gereduceerd.  

Daarnaast kunt u er natuurlijk op rekenen, dat ons Wiesen-Schmaus (Weiden-Feest) droogvoer uw Duitse draadhaar overeenkomstig diens behoeften van voedingsstoffen voorziet. Het voer is vrij van granen, dierlijke of plantaardige bijproducten en kunstmatige toevoegingen. In plaats daarvan gebruiken wij uitsluitend natuurlijke bestanddelen, die een ideaal gehalte aan dierlijke eiwitten en gezonde koolhydraten garanderen. 

Om de kwaliteit van de huid en de vacht te ondersteunen en mogelijke problemen te vermijden, kan het zinvol zijn om het dieet van de Duitse draadhaar met Bellfor Haut & Fell (Huid & Vacht) te verrijken. Het natuurlijke voedingssupplement levert uw hond waardevolle aanvullende voedingsstoffen uit bestanddelen uit ingrediënten zoals biergist of insecteneiwit, dat uit de larven van Hermetia illucens (de zwarte soldatenvlieg) wordt vervaardigd. 

Rasspecifiek voer voor de Duitse draadhaar in het voordeelpakket van Bellfor  

Een op de behoeften afgestemde voeding levert een cruciale bijdrage aan een lang en actief hondenleven. Om u daarbij te ondersteunen, hebben we een passend pakket met voer voor uw Duitse draadhaar samengesteld. 

Bestelt u het voordeelpakket met Wiesen-Schmaus (Weiden-Feest) droogvoer, Haut & Fell Pulver (Huid & Vacht Poeder) en onze Dental Sticks voor de gebitsverzorging voor een speciale prijs, dan krijgt u daarnaast tien procent korting op uw volgende aankoop bij Bellfor.  

Ons voedingspakket voor uw Duitse draadhaar in één overzicht:  

314
11

Geef uw beoordeling

    Slecht 
 Goed

Gerelateerde producten

22.50 EUR 5.63 EUR / 1 kg
inclusief VAT 7% Verzendkosten
2.50 EUR 5 EUR / 1 kg
inclusief VAT 19% Verzendkosten
12.50 EUR 15.63 EUR / 100 g
inclusief VAT 7% Verzendkosten
4.99 EUR 4.99 EUR / 100 g
inclusief VAT 7% Verzendkosten