info-icon-24
Verzending binnen
2-3 dagen
info-icon-cost
Geen verzendkosten
vanaf €69,00
info-icon-time
Testfase
60 dagen
Gratis telefonisch advies en bestelling
warencorb Bekijken 0 product(en) - 0.00 EUR
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Premium Hundefutter ohne Getreide

Hondenshampoo Vermin Health - tegen huidparasieten bij honden van Bellfor Hondenvoer - 250ml

20.33 EUR
81.3 EUR / 1 L
inclusief BTW 21% Verzendkosten
Verzendgewicht per stuk: 250.00ml
Art.No.:
28548

Staffel prijzen

1 St.
20.33 EUR ( 81.3 EUR / 1 L )

Bellfor Vermin Health Shampoo: de natuurlijke oplossing tegen huidparasieten bij honden

Een besmetting met parasieten is uiterst onaangenaam voor honden en gaat vaak gepaard met enorme huidproblemen. Met Bellfor Vermin Health kunt u op een milde manier vervelende huidparasieten bij uw hond tegengaan.

Huidparasieten zijn wijdverspreid bij honden

Ectoparasieten zoals vlooien en mijten komen veel voor bij honden. Veel eigenaren weten dan ook uit eigen ervaring welk ongemak een parasietenplaag bij honden kan veroorzaken. In de warme maanden van het jaar vormen teken en de ziekten die zij overbrengen ook een ernstige bedreiging voor de gezondheid van de viervoeter.

Conventionele middelen tegen parasieten hebben vaak risico's

Een doeltreffende profylaxe tegen parasieten en een snelle behandeling van een reeds bestaande besmetting zijn zeer belangrijk voor de gezondheid en het welzijn van uw hond. Helaas vormen veel preparaten die voor dit doel beschikbaar zijn, echter ook een risico voor het dier vanwege de actieve bestanddelen die zij bevatten.

Om onnodige stress op het organisme van uw hond door chemische middelen te vermijden, is het daarom verstandig om waar mogelijk te vertrouwen op natuurlijke alternatieven zoals Bellfor Vermin Health Shampoo.

Waarom u goed zit met Bellfor Vermin Health Shampoo

Met Bellfor Vermin Health Shampoo hebben we een speciaal verzorgingsproduct ontwikkeld op basis van natuurlijke ingrediënten. De chemievrije samenstelling van de shampoo zorgt voor een optimale huidtolerantie. Tegelijkertijd garandeert de speciale formulering een hoge werkzaamheid tegen teken, vlooien en mijten, alsook tegen hun larven en legsels.

De ingrediënten van onze Vermin Health Shampoo zijn onder meer natuurlijke oppervlakteactieve stoffen en geselecteerde oliën en vetten, zoals insectenvet, en margosa-extract.

Insectenvet: Het uit de larven van de Hermetia illucens (zwarte soldaatvlieg) geëxtraheerde insectenvet onderscheidt zich door zijn bijzonder hoog gehalte aan laurinezuur. Laurinezuur is een vetzuur met een middellange keten dat bekend staat om zijn afstotende (afschrikkende) werking op ectoparasieten. Bijgevolg speelt laurinezuur een sleutelrol in de bestrijding van huidparasieten op een milieuvriendelijke manier die zacht is voor de huid.

Margosa-extract: Margosa-extract wordt verkregen uit bestanddelen van de neemboom. Het is echter geen neemolie, maar een geheel andere natuurlijke stof. Net als laurinezuur heeft margosa-extract een sterk afwerend effect op ongedierte zoals mijten, teken en vlooien. Het hoogwaardige, natuurlijke extract draagt er dus in beslissende mate toe bij dat Bellfor Vermin Health Shampoo een aantasting door huidparasieten op betrouwbare wijze tegengaat.

Bestrijdt huidparasieten met natuurlijke actieve ingrediënten

Vertrouw op de bewezen doeltreffendheid van onze natuurlijke shampoo om ectoparasieten te bestrijden. Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zorgen voor een optimale doeltreffendheid zonder uw hond bloot te stellen aan extra risico's van chemische producten.

De belangrijkste voordelen van Bellfor Vermin Health Shampoo op een rijtje:

  • Geur- en chemicaliënvrije samenstelling
  • Met hoogwaardige, verzorgende ingrediënten
  • Milieuvriendelijk en zacht voor de huid
  • Bewezen doeltreffendheid dankzij laurinezuur en margosa-extract
  • Gemakkelijk te gebruiken
  • Betrouwbaar tegen teken, mijten en vlooien

Breng de shampoo aan op de vooraf bevochtigde vacht, masseer gelijkmatig in en spoel uit. Herhaal dit proces en laat de shampoo 5 tot 10 minuten inwerken voordat u hem grondig uitspoelt met schoon water. Begin met twee toepassingen per week, die u vervolgens kunt verminderen tot één toepassing per week.

Vermijd de mond en de ogen.

Alleen uitwendig gebruiken.

Schudden voor gebruik!

Olijfolie, lactose, kokosolie, natuurlijke oppervlakte-actieve stoffen, emulgator, insectenvet, honing, glycerine, margosa-extract, arganolie, neoi, rozemarijnolie, lavendelolie, vitamine E, aqua.

368
11

Geef uw beoordeling

Slecht
Goed

Als u vragen heeft over het product, kunt u ons bellen op de telefoon
+49 2255 957 39 96
of schrijf uw vraag hier:

Gerelateerde producten

20.33 EUR
81.3 EUR / 1 L
inclusief BTW 21% Verzendkosten
watsapp-button-icon
bellfore motive