Gratis telefonisch advies en bestelling
(+49) 2222-8039975

Verzending binnen

2-3 dagen

Geen verzendkosten

vanaf €69,00

Testfase

100 dagen

Puppyvoer graanvrij

Gezond en graanvrij – puppyvoeding van Bellfor

U fokt met honden, die op het punt staanpuppies te werpen? Of heeft u besloten om een kleine viervoeter in uw familieop te nemen en al een puppy op het oog? In de eerste weken worden de pups goed gevoerddoor moedermelk van het teefje. Maar daarna moet worden gezorgd voor een soortpassend en goed getolereerd puppyvoedsel. Moet uw teefje van de pups reedsallergische reacties op granen in het voer hebben, kan worden verwacht dat tenminsteéén of meer pups van het nest de gevoeligheid hebben geërfd. Het is verstandigereen puppyvoer aan te bieden dat volledig graanvrij is.

Fokker bonusprogramma - Puppyvoedingindividueel samengesteld

Geregistreerde fokkerskrijgen een speciaal fokkers bonusprogramma aangeboden. U profiteert als fokkervan prijsvoordelen bij het bestellen van hondenvoer. U kunt bij ons op maatgemaakte voerpakketten voor puppieslaten samenstellen. Uiteraardhouden we ook rekening met uw verlangen naar voerassortiment, die helemaalgraanvrij is. Goed diervriendelijk fokken van honden is tijdrovend en kostbaar.Helaas kunnen we u geen tijdbonus aanbieden bij het opvoeden van de pups, maarwel een financiële bonus bij aankoop van onze puppy-pakketten.

Goed voer verbetert hetwelzijn van de pups

Vrolijke, gezonde pupsmet zachte, dikke vacht - ons voedsel voor honden puppies neemt het voor zijnrekening. Wij bieden u graainvrije voermengsels met hoogwaardige vitaminen enmineralen, gezond vlees- en visgehalte in een verteerbare vorm. In ieder gevalzijn vlees, vis en groenten eenvoudiger te verteren dan granen zoals haver,spelt, tarwe of rogge. Is het voer voor de kleine honden graanvrij, lopen upups geen enkel risico voor de vroege allergieën.


Onze producten

Aanbevolen

Tranende Ogen bij Honden: Oorzaken en Verzorgingstips

Tranende Ogen bij Honden: Oorzaken en Verzorgingstips

Oogproblemen zijn een veelvoorkomend probleem bij honden. Het kan verschillende oorzaken hebben en zich op zeer verschillende manieren manifesteren.In dit artikel kunt u ontdekken wat de oorzaak is va..

18-06-2019 Beoordelingen: 20901
Oorontsteking bij Honden - wat helpt?

Oorontsteking bij Honden - wat helpt?

Oorontstekingen zijn bij honden helaas niet zeldzaam. Meestal gaat de ziekte gepaard met veel pijn voor het dier, alleen al daarom moet u er serieus mee omgaan.In deze bijdrage gaan we in op de versch..

11-01-2018 Beoordelingen: 39988
Waar u op letten moet bij jeukende Oren van uw Hond

Waar u op letten moet bij jeukende Oren van uw Hond

Krabt uw hond voortdurend aan zijn oren, schudt hij zijn hoofd of houdt hij het vaak scheef? Dan is de kans groot dat hij een oorontsteking heeft.Net als bij de mens veroorzaakt dit ook bij uw hond pi..

18-10-2017 Beoordelingen: 8453