Gratis telefonisch advies en bestelling
(+49) 2222-8039975

Verzending binnen

2-3 dagen

Geen verzendkosten

vanaf €69,00

Testfase

100 dagen

Hondenvoer graanvrij

Gezond hondenvoer voor een fitte hond

Conventioneel hondenvoer bestaat voornamelijk uit graan. Maar juist de onevenredigheid kan een schadelijk effect hebben op je viervoeter. Overtollig graan in het voer leidt vaak tot voedselintolerantie of allergieën. Het spijsverteringsstelsel bij honden is niet ontworpen voor het gebruik van granen. Als gevolg daarvan neemt het aantal aangetaste honden met een graanallergie toe. Vaak is de enige oplossing een graanvrij voer te kiezen. Een verandering kan helpen en voorkomen dat honden nog niet getroffen door een allergie, zelfs als het spijsverteringskanaal is niet zo gevoelig. Een dieet dat rijk is aan granen is in ieder geval een last.

Graanvrij en hoge kwaliteit

Een hondenvoer van hoge kwaliteit vereist niet alleen verzadiging, maar ook een doordachte samenstelling die de hond optimaal voedt. Onze producten bestaan voornamelijk uit vlees en in mindere mate uit plantaardige ingrediënten, waarbij we vooral ingrediënten uit onze regio gebruiken. Met de zoete aardappel vullen we pluimveevlees, zoals kip, kalkoen en eend, aan met een groente die rijk is aan mineralen en vitaminen. Bovendien vertraagt het de spijsvertering, zodat de bloedsuikerspiegel minder snel stijgt dan bij een normale aardappel. Vooral ons graanvrije verrijkte voedsel met zalm en beekforel is goed verteerbaar. Met omega-3 en omega-6 vetzuren en prebiotica zorgen we voor optimale voeding.

Onze basisvordering

Onze uiterst verteerbare hondenvoeding is het resultaat van de beste ingrediënten en een zachte productie. Met ons graanvrij hondenvoer krijgt uw hond alles wat nodig is voor een soortaangepaste voeding om gezond, vitaal en vol leven te blijven.


Onze producten

Aanbevolen

Tranende Ogen bij Honden: Oorzaken en Verzorgingstips

Tranende Ogen bij Honden: Oorzaken en Verzorgingstips

Oogproblemen zijn een veelvoorkomend probleem bij honden. Het kan verschillende oorzaken hebben en zich op zeer verschillende manieren manifesteren.In dit artikel kunt u ontdekken wat de oorzaak is va..

18-06-2019 Beoordelingen: 20897
Oorontsteking bij Honden - wat helpt?

Oorontsteking bij Honden - wat helpt?

Oorontstekingen zijn bij honden helaas niet zeldzaam. Meestal gaat de ziekte gepaard met veel pijn voor het dier, alleen al daarom moet u er serieus mee omgaan.In deze bijdrage gaan we in op de versch..

11-01-2018 Beoordelingen: 39987
Waar u op letten moet bij jeukende Oren van uw Hond

Waar u op letten moet bij jeukende Oren van uw Hond

Krabt uw hond voortdurend aan zijn oren, schudt hij zijn hoofd of houdt hij het vaak scheef? Dan is de kans groot dat hij een oorontsteking heeft.Net als bij de mens veroorzaakt dit ook bij uw hond pi..

18-10-2017 Beoordelingen: 8452