Gratis telefonisch advies en bestelling
(+49) 2222-8039975

Verzending binnen

2-3 dagen

Geen verzendkosten

vanaf €69,00

Testfase

100 dagen

Droogvoer voor honden

Droogvoer voor honden

Hoogwaardig droogvoer voor vitale honden

Elke hondenbezitter wenst zijn beste viervoeter een lang, gezond hondenleven. Een belangrijke voorwaarde hiervoor is een hondenvoer dat goed wordt getolereerd en van hoge kwaliteit is. De samenstelling van het hondenvoer moet voldoen aan de behoeften van de dieren voor een hoog niveau van waardevol vlees of vis, evenals de behoefte aan vitamines en mineralen. Onze hondenvoer is perfect aangepast aan het metabolisme van de honden en hun voedingsbehoeften.Voedsel voor vitale honden

Ons droogvoer voor honden wordt geproduceerd met bijzonder zachte productiemethoden. Alle belangrijke voedingsstoffen worden in de hoogste mate bewaard. Het eten is erg verteerbaar. Je kunt droog hondenvoer voeren als een compleet dieet of als aanvulling op nat voedsel. Een gezond droog voedsel gemaakt van natuurlijke ingrediënten houdt niet alleen het metabolisme en de spieren van de hond vitaal, maar ook zijn tanden. Voor droog voedsel zijn de tanden meer gespannen dan voor versnipperd nat voedsel uit het blik. De meeste toevoegingen voor onze goede droge voeding voor honden komen uit de regio. Dit garandeert korte transporten en verbetert het behoud van voedingsstoffen.

Verlaten van granen

Bij de productie van ons voer onthouden we ons van graan, maar ook van het recyclen van vlees- of visafval. Daarom is ons gezonde landvoer geschikt voor alle honden, of ze nu behoren tot de robuuste alleseters of gevoelig zijn voor spelt, haver, tarwe en co. Het graan is geen essentieel ingrediënt voor een hond, anders zouden de wolven al lang geleden onze velden hebben geplunderd. Je krijgt waardevol, smakelijk voedsel met omega-3- en -6-vetzuren, belangrijke eiwitten, vitamines en vezels.


Onze producten

Aanbevolen

Tranende Ogen bij Honden: Oorzaken en Verzorgingstips

Tranende Ogen bij Honden: Oorzaken en Verzorgingstips

Oogproblemen zijn een veelvoorkomend probleem bij honden. Het kan verschillende oorzaken hebben en zich op zeer verschillende manieren manifesteren.In dit artikel kunt u ontdekken wat de oorzaak is va..

18-06-2019 Beoordelingen: 20899
Oorontsteking bij Honden - wat helpt?

Oorontsteking bij Honden - wat helpt?

Oorontstekingen zijn bij honden helaas niet zeldzaam. Meestal gaat de ziekte gepaard met veel pijn voor het dier, alleen al daarom moet u er serieus mee omgaan.In deze bijdrage gaan we in op de versch..

11-01-2018 Beoordelingen: 39988
Waar u op letten moet bij jeukende Oren van uw Hond

Waar u op letten moet bij jeukende Oren van uw Hond

Krabt uw hond voortdurend aan zijn oren, schudt hij zijn hoofd of houdt hij het vaak scheef? Dan is de kans groot dat hij een oorontsteking heeft.Net als bij de mens veroorzaakt dit ook bij uw hond pi..

18-10-2017 Beoordelingen: 8453