info-icon-24
Verzending binnen
2-3 dagen
info-icon-cost
Geen verzendkosten
vanaf €69,00
info-icon-time
Testfase
60 dagen
Gratis telefonisch advies en bestelling
warencorb Bekijken 0 product(en) - 0.00 EUR
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Premium Hundefutter ohne Getreide

Hypoallergenen Voordeelpakket Nr. 10 - Landgut-Menu (Landgoed Menu) 2x 6x400 g + Nierenkraft Pulver (Nieren versterkingspoeder) 80g van Bellfor hondenvoer

60.19 EUR
47.10 EUR
9.65 EUR / 1 Kg
inclusief BTW 12% Verzendkosten
Verzendgewicht per stuk: 4,880.00g
Art.No.:
100006

Staffel prijzen

1 St.
47.10 EUR ( 9.65 EUR / 1 Kg )

Bellfor economy set voor honden met nierproblemen en struvietstenen

Nierproblemen en urinestenen zijn wijdverspreid bij honden. Voeding speelt een cruciale rol in hun ontwikkeling. Om deze reden hebben we een speciale voedingsset voor zieke honden samengesteld.

Nierinsufficiëntie kan fataal zijn voor honden

De nieren zijn een vitaal filtreerorgaan. Ze verwijderen metabole afvalstoffen en schadelijke stoffen uit het bloed en zorgen ervoor dat deze met de urine uit het lichaam worden verwijderd.

Als de werking van de nieren is aangetast, wordt dit nierinsufficiëntie genoemd. Als er niet tijdig tegenmaatregelen worden genomen, gaat de schade aan het weefsel steeds verder en sterft de hond in het ergste geval aan een dodelijk nierfalen.

Honden met nierfalen hebben een voer nodig met een iets lager eiwitgehalte. Tegelijkertijd is het belangrijk dat de aanwezige eiwitten van een bijzonder hoge kwaliteit zijn. Dit is de enige manier om ervoor te zorgen dat de hond met nierfalen voldoende voorraad krijgt.

Urinewegstenen zijn pijnlijk en gevaarlijk

Urinewegstenen worden gevormd uit afzettingen van mineraalhoudende kristallen. Ze kunnen vast komen te zitten in de blaas, de plasbuis of zelfs de nieren. Bij honden zijn dit vaak struvietstenen, die voornamelijk bestaan uit fosfor en magnesium.

Struvietstenen zijn het gevolg van een combinatie van onvoldoende vochtinname en een te hoog gehalte aan mineralen in het voedsel. Bovendien wordt hun vorming vaak bevorderd door de verhoogde pH-waarde in de urine tijdens een blaasontsteking.

Honden met struvietstenen hebben een voer nodig met een aangepast mineraalgehalte en een lage PH-waarde. Het is ook belangrijk om eventuele urineweginfecties te behandelen en ervoor te zorgen dat de viervoeter voldoende drinkt.

De ideale voeding voor honden met nierproblemen en struvietstenen

Wij raden aan om honden met nierproblemen en struvietstenen te voeden met Bellfor Landgut menu. Dit smakelijke natte voedsel bevat insecten als eiwitleverancier. Insecteneiwit voorziet uw hond van alle essentiële aminozuren.

De innovatieve eiwitbron wordt gekenmerkt door een hoge biologische waarde en een goede verteerbaarheid. Dit maakt ons Landgut-Menu de ideale voeding voor honden met nierproblemen.

Bovendien bevat het voedsel een aangepast mineraalgehalte. Samen met een lage PH-waarde van 5,5 is de Bellfor Landgut-Menu de perfecte keuze voor honden met struvietstenen.

Bellfor Landgut-Menu - ideaal voor honden met nierproblemen en struvietstenen

  • PH-niveau: 5,5
  • Magnesium: 0,05
  • Natrium: 0,02
  • Kalium: 0,03 %.
  • Purine: 0,0043 %

Bellfor Nierkracht bevordert ontgifting

Naast de overstap naar ons licht verteerbare landhuismenu adviseren wij voor honden met struvietstenen en nierproblemen een voedingssupplement met Bellfor Nierkracht.

Bellfor Nierkracht is een hoogwaardig kruidenmengsel dat de natuurlijke ontgiftingsprocessen van de nieren bevordert en zo helpt het vitale filterorgaan te ontlasten.

Onze economie is ingesteld op honden met nierproblemen en struvietstenen in één oogopslag:

195
11

Geef uw beoordeling

Slecht
Goed

Als u vragen heeft over het product, kunt u ons bellen op de telefoon
+49 2255 957 39 96
of schrijf uw vraag hier:

Gerelateerde producten

watsapp-button-icon
bellfore motive