Gratis telefonisch advies en bestelling
(+49) 2222-8039975

Verzending binnen

2-3 dagen

Geen verzendkosten

vanaf €69,00

Testfase

100 dagen

Voedingsset voor middelgrote honden met spijsverteringsproblemen - Landgut-Schmaus 2,5 kg + Landgut-Happen 200g + Shiimun Gastro 50g + 1 Jutezakje van Bellfor Hondenvoer

Art.No.:
40018

Staffel prijzen

  1 St.
  33.54 EUR ( 1.22 EUR / 100 g )
33.54 EUR 38.12 EUR
1.22 EUR / 100 g
inclusief BTW 21% Verzendkosten
Verzendgewicht per stuk: 2,750.00g

Samen goedkoper!

33.54 EUR 38.12 EUR
1.22 EUR / 100 g
inclusief BTW 21% Verzendkosten

Voedingsset voor middelgrote honden met spijsverteringsproblemen

Of het nu gaat om diarree, braken of brandend maagzuur - problemen met de spijsvertering gaan altijd gepaard met een aanzienlijke vermindering van de kwaliteit van leven voor honden.

Om u te helpen het ongemak van uw viervoeter te verlichten, hebben we een speciale voedingsset samengesteld voor middelgrote honden met spijsverteringsproblemen.

Wij raden deze voedingsset aan voor middelgrote honden met de volgende klachten en gedragsproblemen:

 • Winderigheid
 • Diarree
 • Braken
 • Verlies van eetlust
 • Hartzeer
 • Pancreatitis
 • Gastritis
 • Het eten van overmatig gras
 • Ontlasten

Spijsverteringsproblemen zijn wijdverbreid bij honden

Er is waarschijnlijk geen hond die af en toe problemen heeft met zijn spijsvertering. De klachten kunnen tal van oorzaken hebben en kunnen worden veroorzaakt door intoleranties, infectieziekten of zelfs ontsteking van de alvleesklier en de maagslijmvliezen.

Om de klachten tegen te gaan is het belangrijk om, naast een bezoek aan de dierenarts, ervoor te zorgen dat u een bijzonder goed verteerbare voeding eet en indien nodig passende voedingssupplementen gebruikt.

Licht verteerbaar droogvoer voor middelgrote honden

Als uw hond last heeft van spijsverteringsproblemen, is een hoogwaardig hondenvoer met goed verdraagbare ingrediënten essentieel. Met Bellfor Landgut-Schmaus bent u in dit geval precies op de juiste plaats.

Het natuurlijke droge voedsel bevat geen graan of kunstmatige toevoegingen. Daarnaast is onze Landgut-Schmaus afhankelijk van insecten-eiwit als een bijzonder goed verteerbare en licht verteerbare eiwitbron.

Lekkere traktaties voor honden met een gevoelige maag

Het voeren van een goed getolereerde hondenvoeding helpt natuurlijk weinig als u uw hond tegelijkertijd beloont met ongezonde snacks. Onze graanbeten op basis van insecten zijn een veel betere keuze voor honden met een gevoelige spijsvertering.

Dankzij zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zijn Bellfor Landgut-Happen ideaal om honden met spijsverteringsproblemen op een gezonde en smakelijke manier te belonen.

Shiimun Gastro om een gezonde spijsvertering te bevorderen

Shiimun Gastro is speciaal ontwikkeld voor honden met spijsverteringsproblemen. Het verteerbare voedingssupplement bevat alleen natuurlijke ingrediënten zoals shiitake, salie en kurkuma.

Shiimun Gastro is de perfecte aanvulling op de voeding met Bellfor Landgut-Schmaus en Landgut-Happen en kan een waardevolle bijdrage leveren aan de bevordering van de spijsvertering.

Onze voedingsset voor middelgrote honden met spijsverteringsproblemen in één oogopslag:

294
11

Geef uw beoordeling

    Slecht 
 Goed

Gerelateerde producten