Gratis telefonisch advies en bestelling
(+49) 2222-8039975

Verzending binnen

2-3 dagen

Geen verzendkosten

vanaf €69,00

Testfase

100 dagen

Speciale set voor honden met clostridia - Landgut-Schmaus 2,5 kg + Shiimun Gastro Poeder 120g + 1 Jutezak van Bellfor Hondenvoer

Art.No.:
40013

Staffel prijzen

    1 St.
    42.70 EUR ( 1.63 EUR / 100 g )
42.70 EUR 47.27 EUR
1.63 EUR / 100 g
inclusief BTW 21% Verzendkosten
Verzendgewicht per stuk: 2,620.00g

Samen goedkoper!

42.70 EUR 47.27 EUR
1.63 EUR / 100 g
inclusief BTW 21% Verzendkosten

Bellfor speciale set voor honden met clostridia

Als uw hond last heeft van clostridia, moet u zijn symptomen nooit negeren. Om u te helpen bij de behandeling van de spijsverteringsproblemen hebben we een speciale voedingsset voor honden met Clostridium samengesteld.

De economy set bestaat uit ons licht verteerbare Landgut-Schmaus met insecten-eiwit en het natuurlijke voedingssupplement Shiimun Gastro met shiitake en is ideaal voor het voeren van honden die lijden aan Clostridium.

Een infectie met Clostridia brengt grote risico's met zich mee

Een infectie met Clostridium wordt vaak geassocieerd met enorme spijsverteringsproblemen voor zieke honden. Naast ernstige diarree zijn de typische symptomen winderigheid, braken en buikpijn.

Om de veterinaire behandeling te ondersteunen en de symptomen te verlichten, is het bijzonder belangrijk om de voeding van de met Clostridium geïnfecteerde hond aan te passen. Dit bevordert het herstel van de darmen en helpt om de symptomen tijdig onder controle te krijgen.

Licht verteerbaar droogvoer voor honden die besmet zijn met Clostridium

Een licht verteerbaar droogvoer zoals onze graanvrije Landgut-Schmaus met insecteneiwit van de larven van de zwarte soldaatvlieg is de perfecte keuze voor honden met Clostridia.

Dit hypoallergeen voedsel bevat alleen natuurlijke ingrediënten en wordt gekenmerkt door een bijzonder hoge verteerbaarheid van de ingesloten eiwitten. U kunt er dus zeker van zijn dat u het toch al gespannen spijsverteringskanaal van uw hond niet extra belast.

Shiimun Gastro tegen spijsverteringsproblemen

Om de spijsverteringsproblemen van uw hond met Clostridia onder controle te krijgen, wordt naast een goed verdragen hondenvoer een extra voedingssupplement met Shiimun Gastro aanbevolen.

De natuurlijke bereiding bevat shiitake en andere geselecteerde ingrediënten zoals kurkuma, duizendblad en salie. Met zijn speciale samenstelling kan Shiimun Gastro de symptomen van clostridia zoals diarree en braken helpen verlichten.

Bestel hondenvoer voor honden met Clostridium tegen een speciale prijs

Hoe eerder je iets doet aan de clostridia bij je hond, hoe eerder je viervoeter de symptomen heeft overwonnen. Bestel de voordelige set van Bellfor Landgut-Schmaus en Shiimun Gastro direct in onze winkel en ondersteun uw viervoeter met licht verteerbare producten in de gebruikelijke hoge Bellfor-kwaliteit.

Onze voedingsset voor honden met Clostridia in één oogopslag:

289
11

Geef uw beoordeling

    Slecht 
 Goed

Gerelateerde producten

2.54 EUR 2.54 EUR / 100 g
inclusief BTW 21% Verzendkosten
26.16 EUR 21.8 EUR / 100 g
inclusief BTW 12% Verzendkosten