info-icon-24
Verzending binnen
2-3 dagen
info-icon-cost
Geen verzendkosten
vanaf €69,00
info-icon-time
Testfase
60 dagen
Gratis telefonisch advies en bestelling
warencorb Bekijken 0 product(en) - 0.00 EUR
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Premium Hundefutter ohne Getreide

Leishmaniasis Set voor Honden - Landgut-Menü 12x400g + Immuun Poeder 80g + Landgut-Happen 200g van Bellfor Hondenvoer

63.84 EUR
59.65 EUR
11.74 EUR / 1 Kg
inclusief BTW 12% Verzendkosten
Verzendgewicht per stuk: 5.08kg
Art.No.:
40002

Staffel prijzen

1 St.
59.65 EUR ( 11.74 EUR / 1 Kg )

Speciaal voedingspakket van Bellfor voor honden met leishmaniasis 

De door zandvliegen overgedragen infectieziekte leishmaniasis is onder honden in Zuid-Europa wijdverbreid. Voor getroffen viervoeters is leishmaniasis met een lange lijdensweg verbonden. Zonder behandeling kan de infectie zelfs tot de dood van het dier leiden.  

Afhankelijk van welk medicijn bij de behandeling van de hond met leishmaniasis wordt ingezet, kan het noodzakelijk zijn om voor een purinearme voeding te letten. Wij willen u daarbij graag ondersteunen en hebben daarom een speciaal voedingspakket met purinearme producten uit ons assortiment samengesteld. 

Het Bellfor voordeelpakket voor honden met leishmaniasis bestaat uit ons koudgeperste droogvoer Naturgut-Schmaus (Natuurgebied-Feest), ons natvoer Landgut-Menü (Landgoed-Menu) en ons graanvrije Landgut-Happen (Landgoed-Hapjes) en Bellfor Immun (Immuun) ter versterking van het afweersysteem. 

Waarom purinearm voer voor honden met leismaniasis cruciaal is 

Het is doorgaans niet mogelijk om leishmaniasis te genezen. De symptomen vallen echter wel aanzienlijk te verminderen, waardoor een goed leven zonder al te grote beperkingen mogelijk is. 

Honden met leishmaniasis worden vaak met allopurinol behandeld. Dit geneesmiddel voorkomt dat purine in het lichaam van de hond kan worden opgebouwd. Dit veroorzaakt namelijk een verhoging van de urinezuurspiegels en stijgt het risico op blaasontstekingen en het onstaan van nierstenen aanzienlijk. Om dat te vermijden, is het absoluut noodzakelijk om op purinearme hondenvoer over te schakelen. 

Onze purinearme voersoorten met insecteneiwit

Het purinegehalte kan van voedingsmiddel tot voedingsmiddel sterk verschillen. Onder bijzonder purinerijke levensmiddelen vallen onder peulvruchten, rundvlees en slachtafval. Lijdt uw hond aan leishmaniasis, dan is het daarom noodzakelijk om van deze producten af te zien. 

Het door ons gebruikte insecteneiwit van de larven van Hermetia illucens (zwarte soldatenvliegen) bevat daarentegen maar zeer weinig purine. Daardoor leent de hoogwaardige eiwitbron zich ideaal voor honden, die vanwege een infectie met leishmanisasis met allopurinol behandeld worden. 

Natuurlijke ondersteuning voor het afweersysteem 

De infectie met leishmaniasis vormt een aanzienlijke belasting voor het immuunsysteem van uw hond. Naast een purinearme voeding kan het daarom raadzaam zijn, het afweersysteem van uw viervoeter met een geschikt voedingssupplement te ondersteunen.  

Om die reden bevat ons speciale pakket voor honden met leismaniasis Bellfor Immun (Immuun). Dankzij zijn bijzondere samenstelling uit zorgvuldig geselecteerde grondstoffen voorziet het natuurlijke preparaat uw hond van een veelvoud aan waardevolle voedingsstoffen, die kunnen bijdragen aan een versterking van het immuunsysteem. 

Ons voedingspakket voor honden met leishmaniasis in één overzicht: 


Waarom onze producten voor honden met leishmaniasis een goede keuze zijn 

Bij Bellfor hechten we er veel waarde aan, om onze klanten hoogwaardige en gezonde producten voor de soortspecifieke voeding van uw hond te bieden. Dat geldt natuurlijk ook voor onze purinearme soorten. 

Geselecteerde grondstoffen en weldoordachte recepturen garanderen een uitstekende verdraagbaarheid en een optimale voorziening van voedingsstoffen. Het insecteneiwit dat onze purinearme producten bevatten levert alle voor honden essentiële aminozuren en kenmerkt zich door zijn hoge biologische waarde. U kunt er daardoor op vertrouwen, dat u uw hond met de aandoening leishmaniasis bij iedere maaltijd van hoogwaardige en licht verteerbare dierlijke eiwitten voorziet. 

De belangrijkste voordelen van onze soorten voor honden met leishmaniasis in één overzicht: 

  • Hoogwaardige grondstoffen
  • Vrij van kunstmatige toevoegingen 
  • Purinearme en hypoallerge eiwitbron 
  • Eiwitvoorziening die is afgestemd op de behoefte 
  • Geschikt voor alle rassen
  • Door talrijke hondenbezitters getest
  • Samen met dierenartsen ontwikkelt 
236
11

Geef uw beoordeling

Slecht
Goed

Als u vragen heeft over het product, kunt u ons bellen op de telefoon
+49 2255 957 39 96
of schrijf uw vraag hier:

watsapp-button-icon
bellfore motive