Gratis telefonisch advies en bestelling
(+49) 2222-8039975

Verzending binnen

2-3 dagen

Geen verzendkosten

vanaf €69,00

Testfase

100 dagen

Voedingsset voor grote honden met spijsverteringsproblemen - Naturgut-Schmaus 4 kg + Landgut-Happen 200g + Shiimun Gastro 120g + 1 maatbeker van Bellfor Hondenvoer

Art.No.:
40017

Staffel prijzen

  1 St.
  51.99 EUR ( 1.2 EUR / 100 g )
51.99 EUR 57.48 EUR
1.2 EUR / 100 g
inclusief VAT 19% Verzendkosten
Verzendgewicht per stuk: 4,320.00g

Voedingsset voor grote honden met spijsverteringsproblemen

Spijsverteringsproblemen zoals winderigheid, brandend maagzuur of diarree zijn uiterst onaangenaam voor honden en beperken de levenskwaliteit van de viervoeters aanzienlijk.

Om deze reden hebben we een speciale spaarrekening samengesteld voor grote honden met spijsverteringsproblemen. Ondersteun uw viervoeter met geselecteerde producten uit ons assortiment en help zijn of haar klachten te verlichten.

Onze economy set is geschikt voor grote honden met de volgende gezondheidsproblemen en gedragsstoornissen:

 • Winderigheid
 • Braken
 • Diarree
 • Hartzeer
 • Verlies van eetlust
 • Ontlasten
 • Het eten van overmatig gras
 • Gastritis
 • Pancreatitis

Spijsverteringsproblemen komen zeer vaak voor bij honden

Spijsverteringsproblemen behoren ongetwijfeld tot de gezondheidsproblemen die vrijwel elke hond kunnen treffen. Ze kunnen veel verschillende triggers hebben en kunnen het gevolg zijn van een besmettelijke ziekte, voerintolerantie of zelfs ontsteking van het maagslijmvlies.

Een bezoek aan de dierenarts met honden met spijsverteringsproblemen is vaak onvermijdelijk. Daarnaast is het echter minstens zo belangrijk om een goed verteerbaar hondenvoer te gebruiken bij het voeren van uw hond.

Onze droogvoer voor grote honden met een gevoelige spijsvertering

Voor honden met spijsverteringsproblemen is vooral een hoogwaardig hondenvoer met verteerbare ingrediënten belangrijk. Onze Naturgut-Schmaus is in dit geval perfect geschikt voor grote honden.

Het koudgeperste droge voedsel is vrij van kunstmatige toevoegingen en granen. Het bevat ook bijzonder goed verteerbare insecteneiwitten van de larven van de zwarte soldaatvlieg.

Bovendien zwellen de kroketten die tijdens het koudpersproces worden geproduceerd, minder op in de maag, wat het natuurlijk hogere risico op een levensbedreigende maagtorsie bij grote hondenrassen vermindert.

Lekkere traktaties ondanks spijsverteringsproblemen

Zelfs honden met spijsverteringsproblemen waarderen smakelijke traktaties voor de hond. Om het ongemak niet onnodig te verhogen, raden wij onze gezonde Landgut-Happen aan voor dit doel.

Bellfor Landgut-Happen zijn onze insecten-gebaseerde, graanvrije hondensnacks. De verteerbare beten zijn ideaal om uw hond tussendoor een kleine beloning te geven ondanks spijsverteringsproblemen.

Shiimun Gastro bevordert een gezonde spijsvertering

Met een natuurlijk voedingssupplement zoals Shiimun Gastro kunt u helpen om bestaande spijsverteringsproblemen bij uw hond tegen te gaan.

Shiimun Gastro bevat zorgvuldig uitgebalanceerde ingrediënten zoals shiitake champignons, kurkuma en citroenmelisse. De speciale samenstelling maakt het poeder de ideale keuze voor het bevorderen van een gezonde spijsvertering bij de hond.

Onze economie is in één oogopslag ingesteld op grote honden met spijsverteringsproblemen:

293
11

Geef uw beoordeling

    Slecht 
 Goed