info-icon-24
Verzending binnen
2-3 dagen
info-icon-cost
Geen verzendkosten
vanaf €69,00
info-icon-time
Testfase
60 dagen
Gratis telefonisch advies en bestelling
warencorb Bekijken 0 product(en) - 0.00 EUR
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Premium Hundefutter ohne Getreide

Voedingsset voor fysiek actieve honden van Bellfor Hondenvoer

36.67 EUR
30.03 EUR
10.08 EUR / 1 Kg
inclusief BTW 12% Verzendkosten
Verzendgewicht per stuk: 2,980.00g
Art.No.:
40006

Staffel prijzen

1 St.
30.03 EUR ( 10.08 EUR / 1 Kg )

Bellfor hondenvoer voor actieve honden

Honden die actief zijn in de hondensport of gebruikt worden als werkhond hebben speciale voedingsbehoeften. Met onze speciale voedingsset voor actieve honden houdt u in uw dagelijkse voeding rekening met dit gegeven en ondersteunt u het welzijn van uw viervoeter op een natuurlijke manier.

Welk voer hebben fysiek actieve honden nodig?

Net als bij de mens wordt fysieke activiteit geassocieerd met een verhoogd energieverbruik bij de hond. Bellfor Premium PUR Aktiv is perfect om deze behoefte optimaal te dekken. 

Het hoogenergetische droge voedsel wordt gekenmerkt door een hoog vleesgehalte en ingrediënten van levensmiddelenkwaliteit. Het geeft je viervoeter ook extra energie in de vorm van licht verteerbare koolhydraten uit rijst en maïs.

Actieve honden hebben voldoende eiwitten nodig

Naast het dekken van de algemene energiebehoefte is het met name voor honden die actief zijn in de sport van belang om voor voldoende eiwitvoorziening te zorgen. Dit komt omdat fysieke activiteit niet alleen extra calorieën verbrandt, maar ook leidt tot een verhoogde behoefte aan eiwitten. 

Bellfor Fitness Poeder met insectenproteïne voorziet uw hardwerkende viervoeter van alle essentiële aminozuren en waardevolle vitaminen en mineralen uit chiazaden en gedroogde bananen. 

Een dagelijkse toevoeging van Bellfor Fitness Poeder kan daarom een belangrijke bijdrage leveren aan een snelle regeneratie en blijvende goede prestaties in de hondensport of andere fysieke inspanning.

Gezonde hondenhapjes voor een soort passende beloning

Of het nu op sport of op het werk is - kleine beloningen in de vorm van lekkere hondenspektakels maken er gewoon deel van uit. Met de gezonde zachte snacks van Bellfor kunt u uw viervoeter ook belonen met ingrediënten die niet alleen goed smaken voor uw hond, maar hem ook goed doen.

Bestel een voedingsset voor actieve honden tegen een speciale prijs

Een op de soort afgestemde voeding zorgt ervoor dat uw fysiek actieve hond de stress van het dagelijks leven goed overleeft en hopelijk een lang en gezond hondenleven voor zich heeft. Om u hierbij te ondersteunen hebben we een speciale voedingsset voor u samengesteld.

Sluit geen compromissen als het gaat om het voeren van uw actieve hond en bestel onze voedingsset met Premium PUR Aktiv Dry Food, twee verschillende soorten zachte snacks en Bellfor Fitness Poeder tegen een lage prijs rechtstreeks bij ons in de winkel.

Onze voedingsset voor fysiek actieve honden in één oogopslag:

277
11

Geef uw beoordeling

Slecht
Goed

Als u vragen heeft over het product, kunt u ons bellen op de telefoon
+49 2255 957 39 96
of schrijf uw vraag hier:

Gerelateerde producten

15.49 EUR
6.2 EUR / 1 Kg
inclusief BTW 12% Verzendkosten
3.55 EUR
17.74 EUR / 1 Kg
inclusief BTW 12% Verzendkosten
13.08 EUR
163.55 EUR / 1 Kg
inclusief BTW 12% Verzendkosten
watsapp-button-icon
bellfore motive