info-icon-24
Verzending binnen
2-3 dagen
info-icon-cost
Geen verzendkosten
vanaf €69,00
info-icon-time
Testfase
60 dagen
Gratis telefonisch advies en bestelling
warencorb Bekijken 0 product(en) - 0.00 EUR
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Premium Hundefutter ohne Getreide

Bellfor speciale set voor honden met een leverziekte - Landgut-Menu 6x400g + Nierkracht Poeder 80g + Shiimun Gastro 50g van Bellfor Hondenvoer

53.20 EUR
44.75 EUR
17.69 EUR / 1 Kg
inclusief BTW 12% Verzendkosten
Verzendgewicht per stuk: 2,530.00g
Art.No.:
40014

Staffel prijzen

1 St.
44.75 EUR ( 17.69 EUR / 1 Kg )

Bellfor speciale set voor honden met een leverziekte

Als uw viervoeter aan een leverziekte lijdt, is dat een ernstige zaak, die in het ergste geval zelfs levensbedreigende gevolgen kan hebben. Om u tijdens de behandeling te ondersteunen hebben we een speciale voedingsset samengesteld voor kleine honden met een leverziekte.

De economy set bevat ons smakelijke Landgut-Menu met insectenproteïnen en de natuurlijke voedingssupplementen Bellfor Nierkracht Poeder en Shiimun Gastro en is ideaal voor de levervoeding van uw hond.

Leverziekten kunnen levensbedreigend zijn

De lever is betrokken bij talloze belangrijke stofwisselingsprocessen. Als het vermogen van het orgaan om te functioneren wordt beperkt, bijvoorbeeld door een ontsteking of leverfalen, kan dit levensbedreigend zijn als er geen snelle behandelingsmaatregelen worden genomen.

Een verandering in de voeding is een centraal onderdeel van de behandeling van honden met een leverziekte. Een speciaal leverdieet heeft als doel de lever te ontlasten en verdere progressie van de weefselschade te voorkomen.

Licht verteerbare voeding voor honden met een leverziekte

Bellfor Landgut-Menu is ons graanvrij natvoer met insecteneiwitten van de larven van de zwarte soldaatvlieg. Het voedsel is licht verteerbaar, licht verteerbaar en volledig vrij van kunstmatige toevoegingen.

Dit maakt Bellfor Landgut-Menu tot een uitstekende keuze om uw hond te voorzien van alle belangrijke voedingsstoffen als onderdeel van zijn leverdieet zonder zijn lever onnodig te belasten.

Bovendien is het voer dankzij het insecteneiwit hypoallergeen, zodat het ook voor honden met een voedselallergie goed te verdragen is.

Bellfor Nierkracht als ondersteuning voor ontgifting

Een van de taken van de lever is het afbreken van schadelijke stoffen of het verwijderen van deze stoffen uit het lichaam. Hoe meer de prestaties van de lever aangetast zijn, hoe moeilijker het is om deze functie te vervullen.

Met Bellfor Nierkracht Poeder kunt u de ontgiftingsprocessen in de lever van uw hond op een natuurlijke manier ondersteunen en helpen om het beschadigde orgaan in de levervoeding te ontlasten.

Shiimun Gastro om de spijsvertering te bevorderen

De typische symptomen van leveraandoeningen zijn onder meer spijsverteringsproblemen zoals braken en diarree. Om deze symptomen tegen te gaan wordt een voedingssupplement met Shiimun Gastro aanbevolen.

Shiimun Gastro bevat shiitake en andere natuurlijke ingrediënten die een gezonde spijsvertering bij uw hond bevorderen. Als onderdeel van zijn levervoeding kan Shiimun Gastro helpen om zijn welzijn te verbeteren en zijn levenskwaliteit te verbeteren.

Koop Bellfor-voerset voor honden met een leverziekte online

Sluit geen compromissen als het gaat om de levervoeding van uw hond en vertrouw op de gebruikelijke hoge kwaliteit van de Bellfor-producten.

Bestel onze voedingsset voor honden met leveraandoeningen direct online en voorzie uw hond van ons gezonde Landgut-Menu natvoer en de natuurlijke voedingssupplementen Bellfor Nierkracht en Shiimun Gastro.

Onze speciale set voor honden met leveraandoeningen in één oogopslag:

288
11

Geef uw beoordeling

Slecht
Goed

Als u vragen heeft over het product, kunt u ons bellen op de telefoon
+49 2255 957 39 96
of schrijf uw vraag hier:

Gerelateerde producten

13.08 EUR
163.55 EUR / 1 Kg
inclusief BTW 12% Verzendkosten
24.99 EUR
10.41 EUR / 1 Kg
inclusief BTW 12% Verzendkosten
4.29 EUR
10.73 EUR / 1 Kg
inclusief BTW 12% Verzendkosten
13.08 EUR
261.68 EUR / 1 Kg
inclusief BTW 12% Verzendkosten
watsapp-button-icon
bellfore motive