Gratis telefonisch advies en bestelling
(+49) 2222-8039975

Verzending binnen

2-3 dagen

Geen verzendkosten

vanaf €69,00

Testfase

100 dagen

Voedingssupplement voor honden met Shiitake - Shiimun Vitalizer Poeder van Bellfor Hondenvoer - 50g

Art.No.:
28530

Staffel prijzen

  1 St.
  12.50 EUR ( 25 EUR / 100 g )
12.50 EUR
25 EUR / 100 g
inclusief VAT 7% Verzendkosten
Verzendgewicht per stuk: 50.00g

Bellfor Shiimun Vitalizer met Shiitake helpt de vruchtbaarheid van uw fokhonden op een natuurlijke manier te verbeteren

Shiimun Vitalizer is een natuurlijk voedingssupplement voor honden met shiitake. De licht verteerbare voorbereiding is speciaal ontwikkeld om de vruchtbaarheid (voortplantingscapaciteit) van fokhonden te ondersteunen en kan ook helpen om de vitaliteit van oude en verzwakte honden te verbeteren.

Dankzij de zorgvuldig uitgebalanceerde samenstelling is Shiimun Vitalizer ideaal als dagelijks voedingssupplement dat uw viervoeter voorziet van belangrijke vitaminen en mineralen, maar ook van aminozuren.

Wat Shiimun Vitalizer zo speciaal maakt

Zoals al onze producten bevat Shiimun Vitalizer alleen hoogwaardige grondstoffen. Samen met het bewust vermijden van kunstmatige toevoegingen zorgt dit voor de best mogelijke tolerantie van het voedingssupplement.

Shiitake, die in de traditionele Chinese geneeskunde al vele honderden jaren wordt gewaardeerd, en andere zorgvuldig geselecteerde ingrediënten maken Shiimun Vitalizer tot een zeer bijzonder product waarmee u de vruchtbaarheid van uw hond op een verteerbare manier kunt bevorderen en zijn prestaties kunt verbeteren.

De samenstelling van Shiimun Vitalizer

L-Arginine HCL (45%): Het aminozuur dat essentieel is voor honden is belangrijk voor de vorming van stikstofmonoxide (NO). NO heeft een dilaterend effect op de bloedvaten. Dit maakt een verhoogde bloedcirculatie mogelijk en dus ook een verbeterde toevoer van voedingsstoffen naar de spieren. Op deze manier kan arginine helpen om de prestaties en vitaliteit van uw hond te verhogen.

Maca-extract (25 %): Maca is afkomstig uit het Andesgebergte en wordt al zo'n 2000 jaar gewaardeerd als voedings- en medicinale plant vanwege het hoge gehalte aan waardevolle voedingsstoffen. De wortel ervan zou een positief effect hebben op de mentale veerkracht en de fysieke prestaties. Bovendien zou Maca een positief effect hebben op de vruchtbaarheid.

Shiitake (10%): Shiitake bevat talrijke waardevolle micronutriënten zoals koper en B-vitaminen. Deze kunnen het zenuwstelsel van uw hond ondersteunen en bijdragen aan een beter welzijn.

Biergist (10%): De voedingsstoffen in biergist helpen de celvernieuwing te verbeteren en ondersteunen ook talrijke chemische processen in het lichaam van uw hond.

Insecteneiwit (8%): Dankzij het complexe aminozuurprofiel is insecteneiwit de ideale leverancier van hoogwaardige eiwitten die uw hond nodig heeft voor een krachtig en vruchtbaar organisme.

Vitamine C (2%): Vitamine C is een belangrijke antioxidant die het lichaam van uw hond helpt te beschermen tegen schadelijke milieu-invloeden. Een voldoende toevoer van vitamine C is vooral belangrijk voor een succesvolle voortplanting en voor oudere en verzwakte honden.

Waarom je gelijk hebt met Shiimun Vitalizer

Met Shiimun Vitalizer hebben we een speciaal voedingssupplement voor honden ontwikkeld, waarmee u kunt bijdragen aan een betere vruchtbaarheid en zowel mannelijke als vrouwelijke honden kunt ondersteunen met tal van waardevolle voedingsstoffen voor de fokkerij.

Tegelijkertijd is Shiimun Vitalizer geschikt om honden die verzwakt zijn door leeftijd of anderszins uitgeput zijn te helpen om weer vitaal, actief en productief te worden.

Uw voordelen met Bellfor Shiimun Vitalizer in één oogopslag:

 • Om de vruchtbaarheid van uw fokhonden te verbeteren
 • Voor meer vitaliteit op oudere leeftijd
 • Voor een actieve en efficiënte hond
 • Met shiitake champignons en andere natuurlijke ingrediënten
 • Vrij van kunstmatige toevoegingen
 • Gemakkelijk te doseren en goed te verdragen
 • Ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen
 • Geschikt voor alle hondenrassen

De Shiimun champignons zijn afkomstig van 100% gecontroleerde biologische teelt. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van additieven zoals suiker, vetten en voldoen aan alle Europese eisen voor pesticiden. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Ruw eiwit: 57,56%

Rauw vet: 2,19%

Ruwe celstof: 1,04%

Ruwe as: 2,03%

45% L-arginine (poeder), 25% macawortel (gemalen), 10% shiitake (gemalen), 10% biergist (gemalen), 8% insecteneiwit (zwarte soldaatvlieglarve, poeder), 2% ascorbinezuur (poeder)

Aanvraag per dag:

 • < 2,5 kg: 0,5 theelepel
 • 2,5 kg - 5 kg: 1 theelepel
 • 5 kg - 10 kg: 1,5 theelepels
 • 10 kg - 20 kg: 2 theelepels
 • 20 kg - 30 kg: 2,5 theelepels
 • 30 kg - 40 kg: 3 theelepels

Vanaf 40 kg: 1 theelepel per 10 kg extra. 

Een theelepel komt overeen met ca. 3g

298
11

Geef uw beoordeling

    Slecht 
 Goed

Gerelateerde producten

24.99 EUR 20.83 EUR / 100 g
inclusief VAT 7% Verzendkosten