Gratis telefonisch advies en bestelling
(+49) 2222-8039975

Verzending binnen

2-3 dagen

Geen verzendkosten

vanaf €69,00

Testfase

100 dagen

Set voor honden met huidschimmel - Shiimun Skin Poeder 50g + Liegeschwielen Zalf 30ml van Bellfor Hondenvoer

Art.No.:
40012

Staffel prijzen

    1 St.
    25.41 EUR ( 31.76 EUR / 100 g )
25.41 EUR 29.99 EUR
31.76 EUR / 100 g
inclusief BTW 21% Verzendkosten
Verzendgewicht per stuk: 80.00g

Samen goedkoper!

25.41 EUR 29.99 EUR
31.76 EUR / 100 g
inclusief BTW 21% Verzendkosten

Set voor honden met huidschimmel

Huidschimmel is zeer besmettelijk en daarom een wijdverbreid probleem waar veel honden last van hebben.

Om u te ondersteunen bij de behandeling van de schimmelaantasting hebben we een speciale economieset samengesteld van onze producten Shiimun Skin en Bellfor Liegeschwielen Zalf.

Huidschimmel kan een grote last zijn voor honden

Huidschimmel veroorzaakt veel klachten bij honden. De schimmelaantasting is onder andere merkbaar door ernstige jeuk en haaruitval. Bovendien zijn huidontstekingen en allergische reacties niet ongewoon.

Hoe langer de huidschimmel niet wordt behandeld bij honden, hoe meer getroffen dieren last hebben van de gevolgen ervan. Bovendien is de schimmelinfectie een zoönose. Zonder snelle behandeling is het dus heel goed mogelijk dat u besmet raakt met de huidschimmel van uw hond.

Om dit te voorkomen en de klachten van uw viervoeter tegen te gaan, moet u daarom zo vroeg mogelijk iets doen aan de vervelende dermafytose bij uw hond. Onze voedingssupplementen en verzorgingsproducten helpen u daarbij.

Shiimun Skin

Shiimun Skin is een natuurlijk voedingssupplement op basis van shiitake. De voorbereiding is speciaal ontwikkeld om de gezondheid van de huid en de vacht van honden te ondersteunen.

Hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten zoals shiitake paddenstoelen, biergist en insectenproteïne geven uw hond de waardevolle voedingsstoffen die hij nodig heeft voor zijn huid en vacht op een verteerbare manier.

Bellfor Liegeschwielen Zalf

Bellfor Liegeschwielen Zalf is een hoogwaardig verzorgingsproduct voor honden. Ingrediënten zoals insectenvet, bijenwas en cacaoboter geven de zalf een anti-inflammatoire en antibacteriële werking.

Dit maakt Bellfor Liegeschwielen Zalf ideaal voor de verzorging van huidgebieden die aangetast zijn door schimmels en het tegengaan van de onaangename gevolgen van de infectie.

Onze reddingsset voor honden met huidschimmel in één oogopslag:

283
11

Geef uw beoordeling

    Slecht 
 Goed

Gerelateerde producten

13.08 EUR 26.16 EUR / 100 g
inclusief BTW 12% Verzendkosten